Lancôme Bloggers Brunch 2014. - a little make up obsessed

Lancôme Bloggers Brunch 2014.

Kad netko kaže Lancôme, meni je i dan danas prva osoba na koju pomislim moja mama. Odrastala sam uz Lancôme, prvi ruž kojim sam se namuljala s 3 godine je bio upravo Lancôme i shvaćate - puno uspomena me veže uz Lancôme proizvode. Nije ni čudo, Lancôme je osnovan 1935. i otada je prisutan u mnogim domovima diljem svijeta zbog svoje kvalitete i filozofije.

Kad bih morala odabrati emocije koje me asociraju na Lancôme, to bi bile sreća i ljubav. Sreća i ljubav kad se sjetim djetinjstva, sreća koju osjećam kad namirišem La Vie Est Belle čije je ime potpuni pogodak, jednostavno MORATE pomisliti kako je život lijep kad ga osjetite. Ljubav jer je simbol branda cvijet ljubavi ,ruža, a ima li ljepšeg poklona ženi od proizvoda koji ima ružu na sebi? :)

Prostor je bio uređen u potpunosti u skladu s Lancôme filozofijom - ruže, ružičasta i bijela boja, sve je bilo très chic, divno osvježenje, posebno jer je u Zagrebu jučer puhao užasan vjetar (što ćete vidjeti i po izostanku moje frizure) i ovo je uistinu bio naš mali bijeg u Pariz.


Dočekao nas je pravi francuski brunch, sve je bilo tako lijepo da iako ovo nije nikakav food blog, moram vam pokazati poneku sliku :)


Boja koju najčešće vežemo uz Lancôme je ružičasta, pa nije ni čudno da je bila i lajtmotiv prilikom dekoracije stola.

Dok smo uživale u hrani, Lancôme tim, koji se sastoji od Irene Ljubičić, Nicolete Ogrinc, Koraljke Spremić, Ivane Lisak i Matije Posavca nas je podsjetio na zadnje novitete koje je Lancôme izbacio na tržište.


Naravno, prvo smo se dotakle Lancôme Advanced Genifique seruma koji je prvi korak kod svakog Lancôme beauty rituala. Na PR materijalima stoji jedna izvrsna rečenica uz njega - "my beauty rendez-vous".

Zatim se pričalo o Lancôme Miracle Air de Teint puderu kojeg sam jučer i isprobala. Riječ je o nude formuli sastavljenoj od 90% zraka. Lagano matira ten i naglašava prirodnu lumioznost. Nosila sam ga otprilike 8 sati i stvarno je lijepo i lagano izgledao na mom licu, a takav je bio i osjećaj. 
Kako sam ja trenutno u pms-u + seboreja nije bila presretna vjetrom koji je puhao ovih dana u Zagrebu, meni je trebalo jače prekrivanje, no ovo je puder koji bih svakako odabrala za ljeto i u slučaju kad mi treba srednje prekrivanje.
Dolazi u devet nijansi, a za orjentir, nijansa koja meni odgovara je 010.


Na slici iznad su Blush Subtil rumenila, jedan od onih proizvoda s kojim sigurno nećete pogriješiti. Rumenila su oil-free, postajana satima i dolaze u šest nijansi. 


Na našem repertoaru su se našli i Lancôme Lip Loveri, 3u1 proizvod koji donosi kombinaciju najboljih karakteristika:
  • boja: protkane pigmentima ruža, nijanse se stapaju s prirodnom bojom usana te istinski razotkrivaju njihovu ljepotu. Intenzivne, postojane boje.
  • sjaj: upravo „po mjeri“, usnama pruža profinjenost i punoću, a njegov intenzitet ovisi o tome koliko slojeva želite nanijeti: što više, sjaj je jači! Tajna leži u iznimno sjajnom, neljepljivom silikonskom ulju ugodne teksture koja zaglađuje nepravilnosti. Zahvaljujući adhezivnim polimerima koji ga stapaju s pigmentiranim slojem, sjajni sloj ostaje na površini, štiti boju, čini je postojanom te donosi zrcalni efekt za savršene usne.
  • njega: emolijentni i hidratantni agensi čine jednu trećinu formule. Rezultat je osmosatna hidratacija i njega usana, uz nevjerojatnu ugodu zahvaljujući iznimno mekoj i raskošnoj formuli. 

Zadnji mirisni novitet iz Lancômea je La vie est belle L’Eau de Toilette koji sadrži čak 18% mirisnih esencija, poput pravog parfema. U temelju reinterpretacije izvornog, kultnog mirisa s gurmanskim pečatom nalazi se veličanstveni cvijet magnolije čije se suptilne, a ipak moćne note sjedinjuju s baznim notama plemenitih prirodnih sastojaka. Esencija magnolije osvježava najblistaviji oblik irisa Pallida, stapajući se u očaravajuću harmoniju s apsolutom bijelog cvijeća i esencijom pačulija. 
Ova toaletna voda uistinu zove na uživanje u životu i za mene je idealan miris sreće, jednostavno me puni pozitivom.

Nakon toga smo Dunja, Martina i ja sjele na šalicu čaja u Pariz, a nakon nas i ostale djevojke jer naprosto nismo odoljele slikati se uz ovu divnu pozadinu :)


Kao što sam već napisala, isprobala sam novi puder i jako mi se svidio, a našla sam i još jedan proizvod koji jednostavno viče moje ime - Lancôme Rouge In Love u nijansi 361M. Samo što ne širi ručice i viče "uzmi me, mamice" :D Bez brige djevojke, nisam poludjela, nego samo karikiram, no mislim da je jasno da ide na moju wish listu :)


Sve u svemu, divno smo se provele i još jednom hvala cijelom Lancôme Hrvatska timu, a vas moje drage čitateljice očekuju recenzije tri divna Lancôme proizvoda - rumenila, Lip Lovera i mirisa koji je konačno skinut s moje wish liste.

CONVERSATION

26 komentari:

  1. Kako sve izgleda lepo i prefinjeno :) Lancome mi je uvek bio sinonim za ženstvenost, zaista su se potrudili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imaju izvrstan tim i stvarno su si dali truda da nas veličanstveno ugoste :)
      a Lancome kao Lancome, profinjen i ženstven :)

      Izbriši
  2. sve izgleda jako lijepo. baš su se potrudili oko vas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, predstavili su nam novitete uistinu u divnoj atmosferi :)

      Izbriši
  3. Meni se ovo puno više sviđa od one Chanel priče :D Jako su lijepo ovo zamislili i realizirali :)
    A ovi macaronsi me zovu na nešto slatko sada :D

    Jedva čekam par riječi o Lancome prooizvodima koje si dobila! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja stvarno ne mogu izdvojiti koja mi je priča lijepa jer su obje posebne :)

      Izbriši
  4. Ajme, kako vam je krasno bilo. :) Ovaj ''Pariz'' kutak bih prenijela u svoju sobu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mi smo se zezale da ćemo ga "diksretno" iznijeti :)

      Izbriši
  5. sve izgleda predivno <3 puder sam i vidjela na licu, i mene jako zanima, a za ruž i tvoj komentar sam krepala, ko na što, Nives na kričavo rozo :v :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako je ovo predivno!! Klopica, cvijeće, kozmetika, čajanka :D Genijalna mi je ova slika vas 3 ;)) a ruž, slažem se... nijansa stvorena za tebe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, stvarno je bilo lijepo :)))
      i ruž - znam, bit će moj valjda jednog dana :)

      Izbriši
  7. Jako lijepo, baš su se potrudili :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Eh tako nekako bi bila moja želja da si uredim sobu XD haha, ali vidjeti uživo samo bih se duže zaustavila ovdje, svaka čast na organizaciji i dekoracijama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ćeš ju srediti tako ;)
      a organizacija je stvarno bila na nivou Lancomea :)

      Izbriši
  9. Gledam ja ove vaše fotke i uživam.... Prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Sviđa mi se organizacija cijelog događaja. Ambijent je toliko ugodan oku. Drago mi je da si se lijepo provela. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Stvarno su se potrudili oko uređenja i organizacije jer sve izgleda predivno. Sviđa mi se sličica "čajanke", baš ste divne :D

    OdgovoriIzbriši
  12. ovo je bilo divno druženje a ja sam uživala čitajući o njemu :)

    OdgovoriIzbriši