RevitaLash Advanced - a little make up obsessed

RevitaLash Advanced

Mislim da svaka žena čezne za jačim, voluminoznijim i duljim trepavicama. Jedan od proizvoda koji to obećava je RevitaLash Advanced*.



Ovaj proizvod je nastao iz humane pobude, kao rad dr. Michaela Brinkenhoffa. Njegova supruga Gayle se borila s karcinomom dojke i nakon agresivnih kemoterapija su joj otpale trepavice i obrve, a on joj je želio pomoći povratiti nekadašnju ljepotu. Pošto je oftamolog, priča kaže da je primjetio kako neki lijekovi protiv bolesti oka pospješuju rad trepavica, pa je došao na ideju iskoristiti pojedine farmaceutske sastojke i kombinirati ih s prirodnih ekstraktima poput ginsenga, nevena i pšeničnih proteina.



Ovo je novija, naprednija verzija seruma koji postoji već sedam godina i za razliku od prijašnje verzije koja se nanosila kao kura, ovaj se nanosi svake večeri, a rezultati bi trebali biti vidljivi nakon mjesec dana korištenja. Kod mene se testiranje odužilo na preko dva mjeseca jer nikako nisam stizala prije napisati ovu recenziju, no to nije utjecalo na efekt.



Proizvod dolazi u količini od 2 ml i cijeni od 540 kuna. Košta puno, no ako je neka utjeha, proizvod dugo traje. Moja verzija je tester verzija od 1 ml i taj 1 ml mi traje već preko dva mjeseca.



Proizvod se nanosi kao tuš, uz rub trepavica, svake večeri.

A sad efekt:

Moram se ispričati na lošoj slici od prije, ali ovo je jedina slika koju sam imala na kompjuteru od razdoblja "prije" jer sam izgubila USB na kojem je bio file s tim slikama :(
No efekt se mislim dobro vidi:





Iskreno, dok nisam vidjela usporedno slike, mislila sam da će ovo biti hejterska recenzija i zato jednostavno nisam žurila s njom. Ono što je jedino trebalo biti pozitivno jest to da mi nije ispala nijedna trepavica otkad koristim ovaj proizvod. No gledajući ove slike, mislim da se efekt ipak dobro vidi, trepavice su svakako gušće (dok na duljinu ovaj proizvod nije utjecao), pa mogu reći da ovaj proizvod stvarno radi svoj posao (moram naglasiti da ja nisam vidjela nikakav efekt kad sam trepavice njegovala ricinusom).

Na kraju mogu reći da je jedina mana ovog proizvoda njegova jako visoka cijena od 540 kn, no ono što malo spašava stvar je to što proizvod uistinu dugo traje - meni ovaj sample od 1 ml traje već više od 2 mjeseca, a potrajat će, čini mi se, još neko vrijeme.

Kako vi hranite svoje trepavice i potičete ih na rast?



*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

11 komentari:

  1. Da nije tako skupo verovatno bih ga vec probala ovako prvo pokusavam sa svim jeftinijim varijantama :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidi se efekt itekako. Mada, vidjela sam tvoje trepavice uživo i fenomenalne su, nemaš se što požaliti, ali svakako trepavice treba njegovati i veliki je uspjeh da ne opadaju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svi ti serumi za trepavice užasno puno koštaju :/ ...vidi se efekt na fotkama itekako...Ja sam do sada koristila onaj Artdeco Lash Growth serum koji mi se jedno vrijeme činio kao da djeluje, a onda nakon nekog vremena kao da je prestao imati ikakvog efekta...trenutačno isprobavam Lashgenesis pa ćemo vidjet :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam imala jako slican rezultat sa ricinusvim uljem (koje dode 10tak kn ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja volim svoj ArtDeco serum za trepavice :D mada imam i ovaj samo još nisam krenula sa testiranjem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Korisna recenzija, nisam znala za ovaj serum. Ne znam ni da li može da se kupi u RS?
    Imam lepe trepeavice, ali sa godinama primećujem da je vreme da počnem da ih negujem dodatno:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imala sam L'oreal neki.. ali nisam dovoljno dugo koristila. Vidi se efekat, baš su gušće!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čula sam za serum još početkom godine, no nikako ne bih (mogla/želela) izdvojila preko 500kn!
    It's waaay too much!
    Inače trepavice negujem ricinusovim uljem i zadovoljna sam.
    Dopadaju mi se tvoje. I pre i posle (gustina, i vide se one baby trepke :))

    OdgovoriIzbriši
  9. too expensive if you ask me :(
    redovito zaboravim i ricinusovo ulje pa sam na kraju i od njega odustala, a toliko novca izdvajat za nešto što bih isto tako redovito zaboravljala ni u ludilu mi ne pada na pamet ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Trenutno sam na Artdeco i daje rezultate. Imam i ovaj i svakako se nadam uvjeriti kao i ti.

    OdgovoriIzbriši
  11. WOW! Rezultat je zapanjujuć :D morat cu se malo više posvetiti ovom serumu, jednostavno ga zaboravim koristiti :/

    OdgovoriIzbriši