New In #13 - a little make up obsessed

New In #13

Vrijeme je za novi new in post jer do idućeg će mnogi od ovih proizvoda već biti potrošeni, a voljela bih da ih vidite.



Krenuti ću s preparativom i to prvo s proizvodima za lice.



U nekim emptiesima ste mogle vidjeti da sam potrošila svoj omiljeni Caudalie pjenušavi čistač, a nakon fijaska s Himalaya Herbals pjenom (klik), odlučila sam potražiti nešto nježno i odabir je pao na Nivea Cleansing Mousse. Zasad mi se sviđa, no bit će recenzija svakako :)

Dobila sam na isprobavanje kremu, masku, peeling i tonik od Live Life prirodne kozmetike s kombuchom, uskoro ću vam pisati više o tome, a nekad kasnije slijede i recenzije.

Tu se našla i još jedna bočica Balea Wasser, 3. po redu. Ne radi čuda, samo osvježava, a bit će dobra i na moru za isprati lice kad mi se ne da prošetati do tuša nakon izlaska iz mora. Kao i Vichy termalna voda za smirivanje kože nakon sunca.

Također tu je i Schaebens Erdbeer Maske, a za probu sam uzela i Schaebens Peel Off masku koje nema na slici jer sam ju već otvorila, a tu je i Schaebens After Sun Maske. Sadrži aloe veru, sandalovinu i shea maslac i trebala bi umiriti kožu, štititi od isušivanja i hladiti.Vidjet ću što od toga radi.

Tražila sam testere nekih Murad proizvoda, pa sam u tu svrhu kontaktirala uvoznika i na kraju bila pozvana u njihov prodajni prostor. Iako sam tražila samo 3 testera, dobila sam Murad Clarifying Cleanser (tester ima 60 ml!), Murad Skin Perfecting Primer Acne And Shine Control (5 ml), Murad Blemish Spot Treatment (7,5 ml), Murad Oil-Control Mattifier SPF 15 (10 ml - kužite kako su izdašni testeri?), zatim Murad Pomegrante Exfoliating Mask (7,5 ml), Murad Clarifying Wipes i u malim vrećicama Murad Anti-aging Moisturizer SPF 20 PA++, i Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel. I uz to ovu divnu kozmetičku torbicu ♥



Što se tiče tijela, kupila sam proizvod koji preporučam svim alergičarima na sunce - Eucerin Sun Creme-Gel SPF 50. o njemu sam već više pisala ovdje, pa bacite pogled. Osim toga, kupila sam i jedan kultni proizvod - L'erbolario marmelada za ubrzano tamnjenje. I o njoj sam više pisala u linku koji sam vam linkala u prošloj rečenici, pa da ne duljim :)



Još se tu našao i Nivea In-Shower, no odmah moram reći da ovaj proizvod nije ispunio moja očekivanja.

Zatim Palmolive Mediterrean Moments gel za tuširanje s mirisom đurđica i ruže (bolje ne može!!!! ♥ ♥ ♥), Borotalco Invisible dezodorans i poklon moje drage buduće sveki - Organic Vilcanic Tres Ibiza sapun.



Kupila sam i OleoTherapy Macadamia ulje koje planiram koristiti za kosu i za probu sam uzela Alverde šampon od breze i kadulje kao zamjenu za moj Vichy Dercos Antipelliculaire Sensitive šampon, a u cilju borbe protiv svrbeži tjemena. Iako su recenzije jako dobre, uzela sam ga sa skepsom koju imam prema svim Alverde proizvodima. Još sam si za more uzela i Balea After Sun Intensiv Kur masku bez silikona s UV zaštitom. Tek toliko da mi je duša mirnija.



I moram se pohvaliti da sam ovaj mejsec bila dobra što se tiče dekorativne kozmetike i nisam puno kupovala:



Tu su zahvaljujući Mirni s A Girl In Berlin bloga (koja je sirota imala pola kofera samo s kozmetikom koju su joj blogerice naručile) KIKO Colour Party Palette, p2 Pure Color Lipstick Union Square i p2 Pure Color Lipstick Copacabana (koji mi je odabrala za poklon - hvala Mirna još jednom ♥)  i dugo dugo željeni KIKO 335 lak za nokte

Martina mi je na kavu donijela Clarins Sun Wrinkle Control Cream Rapid Tanning tester kao i mini Essie lak u nijansi Head Mistress.

A tu su još i već viđeni Rimmel London Apocalips Lip Laquer Nova (recenzija) i Golden Rose Holiday 61 (swatchevi). I zadnje, kao šećer na kraju: Urban Decay Naked Basics Palette čiju recenziju objavljujem danas kasno navečer ili sutra.

I za kraj sam ostavila nešto što me posebno obradovalo - znak pažnje od čitateljice - Ines, hvala ti još jednom ♥


I to je to! Što ima novog kod vas?


CONVERSATION

24 komentari:

  1. Divni noviteti! :D Cekam recenziju UD Basics palete :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve je predivno. :) Jedva čekam recenziju Naked paletice. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajmeee, koje ljepote <3<3<3

    apsolutno ti je sve wooow :))))

    Sad imamo iste palete Kiko i Naked :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga :)

      a paletice su bombončići i stvarno su potrebne :)

      Izbriši
  4. Kakav divan sarenis <3

    Jedva cekam tvoju recenziju Naked Basics palete :) Ja imam Naked 2 i obozavam je :) Koristim je svakodnevno i jos uvek je netaknuta :)

    Svidja mi se taj Kiko lak, nadam se da ce biti na blogu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, svašta se tu našlo :)

      Eto, recenzija objavljena. Meni fali ot Naked paleta još 2, realno, ne treba mi i ona, no voljela bih imati i nju jednog dana :)

      Izbriši
  5. Predivno! <3
    Mirna me posebno oduševila, a i Murad - svaka čast! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirnu smo izmaltretirali kupovinama <3
      A Murad se isto iskazao :)

      Izbriši
  6. Zasto si presutila ovaj post!? I dobro da sam te odgovorila od svih kupovina koje si htjela! Neke stvarcice imam kao Nivea umivalicu, p2 ruzeve, Kiko paletu i mogu ti reci da su odlicni. :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam da su odlični zahvaljujući tebi <3
      a post je još bio u nastajanju :)

      Izbriši
  7. Divni noviteti :D
    Jedva cekam recenzije :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Uh koji noviteti, pazi da ti ne ukradem taj Murad tester set :) malo je reci da su velikodusni sa testerima :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. morat ću pazit, bacilo vas je nekoliko oko na taj set :)
      i da, stvarno su se iskazali s testerima :)

      Izbriši
  9. Ma Mirna je srce :D
    Super su ti noviteti, a vidim da nisi odoljela ni L'Erbolario marmeladi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna je predivna <3

      L'Erbolario je stalni član ljetne ekipe :)

      Izbriši
  10. Super nove stvarčice :) Oba laka mi se jako sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko divnih noviteta :) Savrseno :)

    OdgovoriIzbriši
  12. hrpica svega prekrasnoga! :) imam Naked Basics i obožavam je, L'erborario pekmez također. jedva čekam recenzije Murad ekipe! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. ispadoše mi oči od divota, ne znam što bih izdvojila! :D možda naked basics paletu, kiko paletu i sapun od sveki koji me jako intrigira :D

    OdgovoriIzbriši
  14. divota :D
    Ja namjeravam kupiti ovu Niveinu rozu pjenicu za lice jer sad u Kozmu imaju 30 % na određene Nivea proizvode :D
    I slinim nad uglavnom svim iz tvog new in posta :)

    OdgovoriIzbriši