Vichy Capital Soleil Obojena krema 50+ & Vichy Idealia BB krema - swatchevi i prvi dojam - a little make up obsessed

Vichy Capital Soleil Obojena krema 50+ & Vichy Idealia BB krema - swatchevi i prvi dojam

Iako je prerano pisati recenziju i još ćete se načekati dok ih pročitate o ova dva proizvoda, odlučila sam vam pokazati swatcheve i reći prvi dojam o Vichy Capital Soleil Obojenoj kremi 50+.



Vichy Capital Soleil Obojena krema 50+

Danas sam prvi put nanijela ovu kremicu na lice.

O ovoj Vichy liniji ste mogle čitati ovdje, no da ponovim:

OBOJENA KREMA 50+ za prirodan i blistav ten pruža učinkovitu zaštitu od sunca i lagani učinak prekrivanja. Ujednačen ten, prirodan izgled te formula koja sprječava svrbež i pečenje očiju odlike su ovog proizvoda.

Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primjeren i za osjetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.

Danas sam prvi put nanijela ovu kremicu (imam svjetliju nijansu), pa ću reći samo prve dojmove koji će se možda i promijeniti nakon nekog vremena korištenja.

Od toniranih krema se ne očekuje neko dobro prekrivanje nego više ujednačavanje tena. Iskreno, nisam primjetila da je ova kremica uspjela i ujednačiti ten.

Kremica je kad ju tek nanesete pomalo ljepljiva na licu, no taj osjećaj jako brzo nestane. Nanosila sam ju na čistu kožu, bez ikakvog seruma ili kreme ispod. Nisam nanosila puder u prahu za fiksiranje/matiranje i već nakon 2,5 h sam se počela sjajiti. Ne djeluje obećavajuće, no neću prerano suditi, isprobat ću je još s puderom u prahu i presuditi joj nakon barem mjesec dana korištenja.

Krema je neutralnog podtona, dosta svjetla, i meni koja sam sad NW 20 je na granici da bude presvjetla.

Slijede swatchevi:

na Suncu:




u hladu:






sastav:





Vichy Idealia BB krema


Ovu kremicu nisam isprobala pa nemam puno za njoj reći nego vam pokazati swatch. O njoj sam pisala ovdje i jedino mogu reći da mislim da uistinu djeluje na sivilo kože zbog ružičastih mineralnih pigmenata za koje sam se bojala da će biti preupadljivi no uistinu su diskretni.

Donosim vam samo swatch nijanse medium. Ruke su najsvjetliji dio mog tijela, pa boja djeluje dramatičnija nego što uistinu je, mislim da dobro odgovara nijansama od NW25 ili 30 pa naviše. Sad sam NW20, no čim dođe malo Sunca postanem 25 pa ću vam javiti dojam i kako odgovara. Računajte da je ovo heavy nanos i da s blednanjem boja nije ni približno tako tamna. U svakom slučaju, boja je puno prirodnija i ljepša od light nijanse Vichy Neovadiol lumiere BB kreme koja je bila potpuno narančasta.

Slijede swatchevi:

slikano na Suncu:





u hladu:







sastav:





Kako vam se sviđaju ovakvi postovi? Nisam baš nešto puno pametnog rekla, zapravo sam vam pokazala swatcheve i podijelila sa vama prvi dojam koji se može i promijeniti. Da nastavim sa takvim postovima ili ćete radije čekati pravu recenziju da biste dobile ikakve informacije?


*PR uzorci

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Ja nisam luda za toniranim kremama pa do nekog konkretnijog stava još imam ovu na stand by-u ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na prvu me stvarno nije oduševila. no neću suditi odmah, moram ju malo iznosati pa onda vidjeti :)

      Izbriši
  2. Odlično si swatchala:)
    Uskoro ću probati Idealiu zaghvaljujući tebi<3

    ali ovako mi se na slikama čine slične strukture , jedino je BB dosta tamnija ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BB-ica mi ima bolju strukturu, manje je ljepljiva od Capital Soleil, a nijanse su baš različite (ali BB i je medium nijansa). s tim da to sve na mojim rukama izgleda ekstremno tamno kad su mi ruke jako bijele (vječito ih perem)- mislim da su mi ruke NW10, a lice je 20, baš se vidi razlika :)

      baš me zanima kakva će ti biti Idealia :)

      Izbriši
  3. Baš mi se doapda ova Vichy idealia, moram si uzeti tester da vidim kako pristaje na licu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako me zanima ova s +50. Jel' to znači da je to super tonirana krema za na plažu, koja ujedno štiti od sunca? Jer meni je uvijek problem kad idem na plažu, voljela bih si s nečim ipak ujednačiti ten, no ne mogu sad puder stavljati, to bi bilo retardirano.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A da, da odgovorim na pitanje, nisam sigurna što mislim o ovakvim postovima. Mislim da nije loša ideja, jer si ipak pokazala i swatcheve, tako da nije da si čisto pisala samo o karakteristikama krema. Ja sam za, thumbs up :)

      Izbriši
    2. možeš ju svakako nositi na plažu, iz Vichy-ja kažu da ima teksturu otpornu na vodu i znojenje (no naravno, moram svejedno obnavljati zaštitu), ali meni se ovako na prvu nije baš nešto proslavila kod ujednačavanja tena :/
      no svakako je bolja opcija od pudera :)

      a za odgovor na pitanje . hvala, i mislila sam baš na cijeli sadržaj, uključujući i swatcheve, bez toga nikako nema smisla :)

      Izbriši
  5. Nisan ni ja fan toniranih, iako nekad prije su mi bila ok. Ova BB zaista djeluje pretamno, ali virujen da je puno bolje kad se izblenda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, definitivno je bolje kad se izblenda, onda je NW30 sigurno dobra, a možda i NW25, to ću vidjeti kad dobijem malo boje u licu :)

      a tonirane su mi onako, naah, ništa posebno najčešće :)

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. čini mi se da bi mogla biti ok, no vidjet ćemo još dojmove :)

      Izbriši
  7. Idealiu vulgaris i Pro obožajem, mislim da ću za ljeto uzeti BB.

    OdgovoriIzbriši
  8. Slobodno nastavi sa ovakvim postovima. Iako nije potpuna recenzija i prvi dojam je jako bitan. Voljela bi isprobati ovu BB kremu.

    OdgovoriIzbriši
  9. e super, hvala na odgovoru :) nadam se da ćeš nabaviti tester :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Odličan post! Kod prve me privlači zaštitni faktor i sastav, ali nisam preluda za toniranim, ipak očekujem makar slabije pokrivanje, a BB krema je zanimljiva osim što mi ta nijansa ne bi odgovarala.

    OdgovoriIzbriši
  11. Super mi je ovakav tip posta usporedbe dvaju donekle sličnih proizvoda, al što je tamna ova nijansa medium :-/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, dosta je tamna, po meni to nikako ne bi trebao biti medium... za NW30 i bila idealna. ja sam sad NW20, vidjet ću hoću li je moći isfurati kad dobijem malo boje od gradskog sunca 8unatoč faktoru naravno9

      Izbriši