L'OCCITANE en Provence Dragocjena pjena za čišćenje Immortelle - a little make up obsessed

L'OCCITANE en Provence Dragocjena pjena za čišćenje Immortelle

Pjene za čišćenje su jedan od meni omiljenih proizvoda za čišćenje lica, puno draže od gelova jer obožavam tu pjenastu strukturu.

Pjene su laganije i imam osjećaj manje agresivne za (moje) lice. To mi je posebno važno zimi kada je koža sklonija dehidraciji i u tom periodu pjene za lice su must have u mojoj kupaonici.


Pjena dolazi u plastičnoj bočici s pumpicom (logično) u količini od 50 ml (putno pakiranje) i cijeni od 69,30 kn te u količini od 150 ml po cijeni od 161,60 kn, a može se kupiti i refill od 300 ml po cijeni od 215,50 kn.

Sto L'Occitane kaže o ovoj pjeni:

"Dragocjena pjena za čišćenje nježno i učinkovito čisti vaše lice od svih nečistoća te čuva svježinu i mladolik izgled vaše kože.

Pjena za čišćenje je proizvod iz njegujuće kolekcije Dragocjena Immortelle protiv starenja kože te dopunjuje djelovanje ostalih proizvoda za zaglađenu i čvrstu kožu bez bora. Iznimna formula s mekom pjenom, organskom eteričnom vodicom immortelle/smilja i njenim prekrasnim biljnim mirisom, pretvara čišćenje lica u trenutke opuštajućeg užitka."


Sastav:



Moje mišljenje:

Riječ je o meni najdražoj pjeni za čišćenje lica. Ima predivan miris smilja i uistinu učinkovito čisti make up (uz napomenu da ja maskaru i make up na očima skidam uvijek prvo micelarnom, a i na ovoj pjeni piše da nije za područje oko očiju iako ju ja nanesem malo i oko očiju "za svaki slučaj" i nemam osjećaj da me isušuje).

Ne isušuje kožu, ostavlja ju mekanom i glatkom i to je meni dovoljan razlog da ju kupujem iznova i iznova :)

Ono što ju čini drugačijom od ostalih pjena koje koristim je da je nekako gušća, kao da je ta pjena zbijenija (ne znam koju drugu riječ da upotrijebim) i zbog toga imam (subjektivni) osjećaj da bolje očisti. Potrebna su mi 2-3 stiska pjene za cijelo lice, što je jednako kao i kod ostalih pjena, tako da mislim da je ipak riječ samo o mom subjektivnom doživljaju.

Suma summarum, ovo je jedna od najbolijh i najnježnijih pjena koje sam koristila i ima sve moje preporuke.

Koristite li vi pjene za čišćenje lica? Imate li kakvu preporuku?

Vaša Nives

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Slažem se, ova pjena je odlična ali samo iza temeljitog čišćenja drugim sredstvom, meni nažalost ne očisti ni olovku za obrve, ali nijedna mi to ne radi tako da joj opraštam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidiš, meni ova i Caudalie dobro očiste, čak i EL DW puder :)

      Izbriši
  2. Meni ovo zasad ne treba jer imam 17 godina pa mi ne treba učvrstiti kožu :D Ali isprobaj Nuxe Mousse 3 roses micelarnu, zasad mi je najdraža :) i odlična je i za osjetljivu kožu ne peku oči :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovu pjenu nisam probala,iz te linije sam koristila fluid za masnu kožu i kremicu oko očiju dok sam češće dolazila u Zg i imala više novca.Rekla bih da je ta cijela linija dragocjena i za kožu i za novčanik.Od drugih pjena sam koristila Nuxe 3 ruže i Bioclin Acnelia...što da kažem o pjenama, hmmm...trebale bi dobro čistiti, ali moja koža uvijek treba još i micelarnu(ja je koristim kao završni čistač,pogotovo oko očiju).Bi li ova pomogla,sumnjam da ću saznati-L'occitane je postao preskup za moj džep. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala ovu penu, a i verovatno necu, jer imam problem sa penama za ciscenje lica. Uvek mi isuse kozu. -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, to zna biti problem s pjenama iako je meni ova jako blaga i stvarno me ne isušuje :)

      Izbriši