New in - prosinac 2017. - a little make up obsessed

New in - prosinac 2017.

Gledajući naslov, postoji mogućnost da ste pomislile da sam fulala s naslovom, ali nisam, nadoknađujem zaostatke tako da objavljujem post s novitetima iz prosinca. Neke od tih proizvoda već naveliko koristim, neke sam tek počela koristiti, a neki još čekaju svoj red. Da ne duljim, krenut ću s novitetima :)


Pred Božić sam dobila predivan paket od jedne divne, jako drage žene ♥
U paketu su se našli Farmasi krema za ruke i ruž, Innisfree No Sebum puder (donedavno sam koristila drugu verziju ovog pudera tako da vjerujem/nadam se da će mi i ova odgovarati), Sephora overnight maska za kosu, Becca Highlighting set u nijansi Opale (već dugo ubacujem i izbacujem ovaj set iz košarice tako da me ovo riješilo te muke), Kiko sheet maska i Missha Super Aqua Ice Tear emulzija i tonik.
Draga G., puno ti hvala


Pred Božić sam dobila i predivan Nuxe set.* U setu su se našli Nuxe Prodigieux body lotion, Nuxe Prodigieuse svijeća (miriši božanstveno, ali nisam ju još zapalila) i Bio Beaute by Nuxe lip balm s uljem marelice. 


Afrodita je poslala svoje novitete u predivnom paketu. U paketu su se našli Afrodita piling na bazi soli s lavandom i arganovim uljem*, Afrodita Souffle za tijelo* te Afrodita Nourish Gold mlijeko za tijelo.*


Od Essence Hrvatska tima mi je stigao Essence Ready Set, Glow set*.


Stigli su mi i proizvodi iz Essence Made to Sparkle kolekcije*. Kako joj i ime govori, riječ je o šljaštećim prozvodima i još se ponegdje mogu naći proizvodi iz te kolekcije pa ju čekirajte, jako je lijepa. 


Jako volim Girlz Only suhe šampone za kosu, ali do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj. Odnedavno je moguće 2-3 varijante kupiti u Interparu pa sam kupila Girlz Only Volume suhi šampon koji sam već i prije imala priliku koristiti i koji mi je izvrstan.

Madara SMART maska s crnim blatom i ugljenom je proizvod koji sam dobila još nekad u studenom, ali sam ju zaboravila prijaviti. Od veljače ju možete kupiti u Mulleru, a kako pripremam recenziju, shvatila sam da ju i ovako ne smijem ne spomenuti. Ova maska je za mene postala najbolji Madara proizvod (a probala sam ih dosta), a uskoro vam pišem zašto je tako.

L'Oreal Paradise Extatic maskara je moj prošlogodišnji favorit. Produljuje, daje volumen, savršeno je crne boje, ne trusi se i ne iritira oči. Ovo je ponovljena kupnja, onda vam je jasno koliko ju volim.

Thalgo Collagen krema je kupovina nakon što me oduševio Collagen koncentrat, a i nakon što sam slušala puno hvalospjeva na njen račun. Nisam ju još probala, pa nemam dojmove.

Betty Barclay No. 02 Eau de Parfum je poklon koji me oduševio. Predivan miris, baš po mom ukusu i izuzetno trajan, najtrajniji BB miris koji sam koristila. 

Kerastase Chroma Reflection šampon i maska su poklon od poslovnog partnera (nevezano uz blog) ♥


I za kraj sam ostavila ovaj veliki L'Oreal Professionnel set*♥ Riječ je o proizvodima iz L'Oreal Professionnel adventskog kalendara. Baš sam se veselila svakodnevnom otvaranju i proizvodima koji su se našli unutra. Super su mi ova travel size pakiranja, meni su jako iskoristiva za putovanja, a ujedno i isprobam nešto novo. 


To je to od mojih noviteta. Recenzije kojih proizvoda vas zanimaju? O čemu biste da prvo pišem?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

1 komentari:

  1. Predivni noviteti. Zanima me kako si zadovoljna Afrodita pilingom za tijelo?

    OdgovoriIzbriši