Milani Luminoso rumenilo - recenzija - a little make up obsessed

Milani Luminoso rumenilo - recenzija

Jedna od mojih najvećih dekorativnih ljubavi su rumenila. Obožavam ih u svim bojama, no breskvaste nijanse su mi najdraže i baš najviše rumenila imam u takvim nijansama. Milani Luminoso je zadnje u nizu breskvastih rumenila u mojoj kolekciji. 

Milani Luminoso je pakiran u čvrstu zlatnu plastiku s prozirnim gornjim dijelom. Ispod dijela s rumenilom se nalaze ogledalo i četkica koji čine pakiranje teškim i pomalo nespretnim i po meni je taj dio nepotreban. Četkicu ne koristim, a mislim da će ju rijetko tko i koristiti, tako da je moglo ići i bez tog dijela. 
Rumenilo dolazi u količini od 3,5 grama, a kako je riječ o zapečenom rumenilu, tih 3,5 grama vam mogu stvarno dugo trajati.


Boja je divna, topla breskvasto-koraljna. Ova nijansa je popularna jer je dupe za NARS Orgasm. Sadrži sitne, fino mljevene zlatne čestice koje su savršeno stopljene s bojom i na obrazu se ne vide odnosno daju efekt zdravog i blistavog tena jer se lijepo reflektiraju na koži.  Ime "Luminoso" mu savršeno pristaje, baš daje taj divan, zdravi sjaj. 

Pigmentacija mu je izvanredna, a zbog svoje svilenkaste teksture se lako blenda, a posebno treba istaknuti njegovu postojanost koja je uistinu zavidna. Izdrži mi cijeli radni dan, neovisno o podlozi (puderu) i unatoč tome što puno vremena provedem pričajući na telefonu (a znate kako su telefoni magnet za rumenilo i puder).


Cijena rumenila je 12,20 € na BeautyBay ili 67,90 HRK na Pink Pandi, no tamo je rumenilo već dugo rasprodano. 

Meni se rumenilo jako svidjelo i ukoliko tražite breskvasto rumenilo koje daje zdrav izgled licu i dugo traje, obratite pažnju na njega. 

Kako se vama sviđa?


Sastav:
Talc, Glyceryl Ethylhexanoate/Stearate/Adipate, Nylon-12, Lauroyl Lysine, Cetearyl Ethylhexanoate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Polyacrylamide, Sorbitan Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, C13-14 Isoparaffin, Silica, Magnesium Aluminum Silicate, Laureth-7, Imidazolidinyl Urea, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben. +/-May Contain: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 (CI 15850), Ultramarines (CI 77007), Yellow 6 Lake (CI 15985), Yellow 5 Lake (CI 19140).

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Imam ga, odlican mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel znaš možda, ako imaš kući,koliko je sličan The BALM Hot mami?? Da ne kupujem slično.. Hehheh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pripremam post sa svim svojim breskvastim rumenilima, pa ću usporediti (imam oba) :)

      Izbriši