New in - siječanj 2017. - a little make up obsessed

New in - siječanj 2017.

Vrijeme je da s vama podijelim novitete kojima sam se razveselila prošlog mjeseca. Kao i uvijek početkom godine, nekako sam bila suzdržanija po pitanju kupovine i moram priznati da bih rado da sam takva tokom cijele godine, no već negdje u veljači/ožujku popustim i krenem sa sumanutim kupovinama. Polovica veljače je, no za sada se i dalje dobro držim, nadam se da ću i nastaviti tako :D

Malo sam se raspojasala po pitanju kupovine azijske kozmetike. Kbeauty je i mene fascinirao i kad god stignem, istražujem malo što ima i koji su proizvodi među najhvaljenijima, tako da trenutno imam poveću wish listu (koju trebam prvo malo smanjiti). Na slici se ne nalazi Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kojeg sam već potrošila i čiju recenziju možete pročitati ovdje. Uzela sam i Tony Moly I'm Real Radiance Sheet Maske, Etude House Egg White Perfect Nose 3 Step Kit (set za mitesere) i Innisfree Green Tea Capsule Recipe Pack (svidjelo mi se, pa sam naručila i full size), dok su ostalo na slici testeri koje sam dobila uz kupnju. 


Od kolega na poslu sam dobila Decleor 1000 Grain Body Exfloiator i Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 hydra-radiance smoothing & cleansing mousse. Piling se našao i u favoritima mjeseca (tekst možete pročitati ovdje), a umivalicu sam tek počela koristiti, pa još nemam konačne dojmove. 


U Austriji sam kupila Maybelline Fit Me! korektor čije ukidanje na hrvatskom tržištu nisam preboljela. Riječ je o korektoru koji jako dobro prekriva moje podočnjake, a istvoremeno ne isušuje kožu oko očiju niti se uvlači oko borica. Definitivno izvrstan omjer cijene i kvalitete i stvarno mi nije jasno zašto su nam ukinuli tu liniju. Primark Beauty Sponges sam kupila jer su eto bile 1 euro na sniženju, pa zašto ne. Iako sam ih kupila u prvom tjednu siječnja, još ih nisam isprobala, pa nemam dojmove. 


The Balm Sexy Mama je ne znam ni sama koja ponovljena kupnja po redu. Recneziju možete pročitati ovdje. U zadnje vrijeme sam se malo ulijenila s lakiranjem noktiju i često kad se dohvatim jednog laka ga se držim k'o pijan plota, tako da sam odlučila isprobati Rimmel Super Gel lakove. Riječ je o lakovima koji bi trebali trajati na notkima 14 dana, no o mojim dojmovima ću vam pisati o zasebnom postu, pa sad neću ništa otkrivati. Prvo se nanosi lak u boji, a ja sam se odlučila za nijansu Urban Purple koja je dostupna i u regularnoj liniji lakova (swatch možete vidjeti ovdje), a zatim se naosi Super gel top coat koji produžuje trajnost laku. 



Anastasia Beverly Hills Modern Reneissance paleta je bila impulzivna kupnja. Moram priznati da sam shvatila da sam malo pretjerala s tim impulzivnim kupnjama, nekad su to bili gelovi za tuširanje ili lakovi od 20-30 kn, a ne ovakve kupnje, tako da ću se morati malo sabrati. Sama paleta je prekrasna i jedva čekam napisati vam recenziju. 



Lancome Tresor In Love sam "otkrila" tek relativno nedavno, kad sam išla na razgovor za sadašnji posao. Tom prilikom sam uzela sample ovog mirisa kako bih se namirisala prije razgovora (išla sam direktno s bivšeg posla) i toliko mi se svidio da sam sama sebi rekla da ću ga kupiti ako dobijem taj posao. Rečeno - učinjeno :D
Miris se otvara akordima nektarine, bergamota, ružičastog papra i kisele kruške. U srcu su cvjetne esencije turske ruže i jasmina uz sokove breskve i ljubičice, dok su u osnovi cedar i mošus. Divan miris koji je na meni i izuzetno trajan, osjetim ga kroz cijeli radni dan. 




I to je to od mojih prošlomjesečnih noviteta, nije ih bilo puno, no jako sam zadovoljna svojim odabirom. 

Kako se vama sviđaju moji noviteti? Koje recenzije vas posebno zanimaju? 

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Zanima me korektor, spužvice i paleta sjenila. :D 😍

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa hrpica. Voljela bih čitati o korejskim proizvodima, i mene je uhvatila manija pa stalno istražujem i također imam poveću wishlistu :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Osim Decleorovog moussa jako me zanimaju recenzije azijske kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
  4. Definitivno me zanima paletica Anastasia :D Voljela bih vidjeti tu recenziju! Lijepo si se počastila

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivni noviteti! Voljela bih da prvo recenziraš neki od korejskih proizvoda, ja također imam wish listu, ali sam trenutno na kupovnoj dijeti!
    Poznata mi je impulzivna kupnja, prije neki dan sam se srećom na vrijeme pribrala i uklonola jednu kremu iz košarice ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Neće ti biti zao za Modern Renaissance paletu... Vrh od pigmetacije

    OdgovoriIzbriši