Favoriti mjeseca - siječanj 2017. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - siječanj 2017.


Moram priznati da mi je siječanj uistinu proletio, no s druge strane, kad se osvrnem unazad, vidim da sam puno toga napravila i doživjela, pa tako i puno toga koristila. 

Držala sam se i nekih starih, provjerenih favorita, no isprobala sam i neke nove proizvode, pa se i među njima našao poneki favorit.

Od preparative ću spomenuti samo jedan proizvod - Decleor 1000 Grain peeling za tijelo. Ovaj piling je jako hvaljen, pa me razveselilo kad mi ga je kolega na poslu poklonio. Nanosi se na suho tijelo, umasira se u kožu, te se tek zatim dodaje voda. Divno pilingira tijelo, a koža, zbog ulja u sastavu, ostaje nahranjena (što je posebno bitno kad je riječ o suhoj koži tijela poput moje). 

Aura Illuminate Me! tekući iluminator u nijansi Sunlight je stvarno genijalan proizvod i uz trepavice i kist za konturiranje definitivno za mene najbolji Aura proizvod. Prošlog mjeseca sam ga miješala svakodnevno s tekućim puderom kako bih postigla blistav(iji) izgled kože. Ne mijenja teksturu pudera, a daje divan glow. 

U Austriji sam kupila svoj omiljeni Maybelline Fit Me! korektor i s korištenjem sam se opet podsjetila zašto ga toliko volim. Boja (nijansa 15) mi savršeno odgovara, dobro prekriva, ne isušuje i ne uvlači se u borice, a uz to je i cjenovno prihvatljiv. Za mene definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete i nikako mi nije jasno zašto su u L'Oreal Adria odlučili da ga više ne uvoze kod nas.



Prošli mjesec sam najviše voljela neutralne ruževe. MAC Mehr je jedan od meni najdražih ruževa ikad. Riječ je o divnoj nijansi koju često nosim zimi, a njegova mat tekstura me nimalo ne isušuje (čak ni po debelim minusima kojima smo bili izloženi prethodnog mjeseca). Uz sve to ga krasi i solidna trajnost.

Anastasia Beverly Hills Dusty Rose Liquid Lipstick je ruž s kojim se nisam našla na prvu. Na meni je bio hladniji i više siv nego na swatchevima koje sam gledala prije nego što sam ga naručila, tako da sam bila pomalo razočarana kad mi je stigao iz New Yorka. Možda je do toga što mi je došao ljeti, a ja sam bila tamna od mora, pa je djelovao još bezveznije na meni, a možda je do toga što sam se s vremenom navikla na ovakve nijanse, tako da sam ga s vremenom zavoljela. Iako je siječanj mjesec u kojem sam redovito najviše blijeda, ove godine nisam puno posezala za ruževima življih boja kako bih se malo "podigla" nego sam posezala baš za ovakvim, malo manje živahnim bojama. Ruž je izuzetno trajan, izdrži i cijelo radno vrijeme, uz doručak, ručak, kavu i nekoliko šalica čaja i vode. Ne isušuje moje usnice i među najboljim je tekućim ruževima po mom ukusu. 

Zadnji proizvod koji se našao među mojim favoritima mjeseca je Lancome Tresor In Love EDP. Ne znam kako, no ja sam tek nedavno "otkrila" ovaj miris. Mislim probala sam ja njega nekad davno prije, no nije me se dojmio - do listopada. Tada sam išla na razgovor za posao direktno s (tadašnjeg) posla, tako da sam tražila koji ću testerčić ubaciti u torbicu kako bih se namirisala prije razgovora i ubacila sam ovaj miris. Tada mi se jako svidio i ostao mi je u glavi. Zatim sam ga nosila i na zadnji krug razgovora i kad sam vidjela da je dobro prošlo, obećala sam si da ću si ga kupiti ako dobijem posao. Posao sam dobila, a obećanja treba izvršavati, tako da sam se s veseljem nagradila :D
Miris sadrži akorde nektarine, bergamota, ružičastog papra i kisele kruške. U srcu su cvjetne esencije turske ruže i jasmina uz sokove breskve i ljubičicu, dok su u osnovi cedar i mošus. Riječ je o uistinu lijepom mirisu koji mene još podsjeća i na sreću. Uz to je i jako trajan, tako da mi je bio omiljen prošlog mjeseca, a čini mi se da će postati jedan od najdražih mirisa u mojoj (povećoj) kolekciji. 

Kako vam se sviđaju moji favoriti? Što ste vi voljele prošlog mjeseca? Imate kakve preporuke? 

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Imamo nekoliko zajedničkih favorita. :) Aura mi je drag iluminator, moj je u nijansi Glamglow. Također fit me korektor je odličan! Zbilja, zašto ga ne uvoze, kao ni age rewind, mi nije jasno. Decleor piling mi je na listi i želim ga čim prije probati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super favoriti..
    Neznam dal si probala KVD ruževe...Abh su odlični al njeni još bolji...kao da nemaš ništa na usnama.. Preporučam ti ih...
    Gdje god možeš ulovi ih..hahah

    OdgovoriIzbriši
  3. Opet Decleor :) Sad želim probati i peeling i budem uskoro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Taj decleor piling obozavam,a i njihovo ulje za tijelo je presavrseno! Aura highlightere nikako da kupim i bas cu ciljano otici po ovaj tvoj :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši