Uriage Creme Mains - Uriage krema za ruke - a little make up obsessed

Uriage Creme Mains - Uriage krema za ruke

Koža mojih ruku je izuzetno suha i osjetljiva, dragi me zeza da sam princeza jer je dovoljno da samo jednom nakon pranja suđa ne namažem ruke kremom i da se počnu ljuštiti doslovno u krpama. Iz tog razloga sam uvijek u potrazi za dobrim kremama za ruke. Rijetko o njima pišem jer me rijetko koja oduševi (do sada je moj favorit bila L'Occitane krema za ruke s karite maslacem), pa čim pišem o ovoj kremi, možete pretpostaviti u kojem će smjeru ići tekst :)

Uriage Creme Mains* odnosno Uriage krema za ruke namijenjena je suhoj, osjetljivoj koži ruku, baš kakva je moja. Iz Uriage-a kažu da je riječ o nemasnoj formuli otpornoj na vodu. Ne bih se u potpunosti složila jer ovo nije jedna od onih krema koje ćete nanijeti na ruke i imati osjećaj kao da ste nanijele vodicu, no svakako je riječ o kremi koja se brzo upija, tako da nećete zamastiti sve oko sebe ili morati držati ruke u zraku pola sata kako biste to spriječile :)


Sama kremica dolazi u pakiranju od 50 ml, u tubici koja će preživjeti svakodnevno nosanje u torbi, a za kremu ćete morati izdvojiti 50 kn

Sama krema je bogate teksture i prilikom prvog nanošenja sam bila skeptična oko toga koliko će se brzo upiti, no stvarno se brzo upije u kožu (iako nije baš instantno upijanje). Ima miris, no on je ugodan i onako, osvježavajuć.

Sama krema sadrži 30% Uriage termalne vode, no ono što ju čini hranjivom su shea maslac i glicerin koji hrane, štite i vlaže kožu. 



Kao što sam već napisala, moje ruke su jako osjetljive i koža na njima mi je izuzetno suha i teško mi je naći idealnu kremu za ruke. Idealna krema za moje ruke je ona koja ih hrani, pomaže koži da se brže obnovi, brzo se upija i još ako i lijepo miriše, to je dodatni bonus. Do sada je jedina krema koja je u potpunosti zadovoljavama te kriterije već spomenuta L'Occitane krema, no ona je i poprilično skupa, tako da sam uvijek bila u potrazi za nekom jeftinijom, a jednako dobrom varijantom i drago mi je da sam ju konačno našla. Možda ćete reći da 50 kn za kremu za ruke nije malo, no meni je najbolja od svega ponuđenog na tržištu, tako da se meni svakako isplati, posebno jer se može tu i tamo uloviti i neki popust na Uriage. Sada sam dala šansu i nekim drugim kremama, međutim nijedna od njih nije zasjenila ovu.

Uz to što izvrsno djeluje na kožu ruku, izvrsno djeluje i na nokte, svaki dan sam redovito utrljavala dodatno kremu i u kutikulu i primjetila sam pozitivan utjecaj na kvalitetu noktiju.

Ova kremica mi se stvarno pokazala fenomenalnom i na jesen (kada potrošim zalihe koje trenutno isprobavam, a i neovisno o njima - za hladniji dio godine mi ova kremica OBAVEZNO treba) obnavljam zalihe, a to vam dovoljno govori koliko mi se svidjela.

Ukoliko imate suhu kožu ruku, ova krema ima moju preporuku od srca.

INCI : 
aqua ; uriage thermal spring water ; glycerin ; butyrospermum parkii ; cetearyl isononanoate ; glyceryl stearate ; pentaerythrityl distearate ; cetearyl glucoside ; dimethicone ; hydroxyethyl acrylates/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer ; cetyl alcohol ; phenoxyethanol ; peg-100 stearate ; tocopheryl acetate ; chlorphenesin ; xanthan gum ; parfum ; o-cymen-5-ol ; citric acid ; polysorbate 60 ; sorbitan isostearate

Jeste li isprobale ovu kremicu? Imate li vi koju preporuku?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Uriage kao brend za mene je bilo jako ugodno iznenađenje, ništa što sam do sada isprobala nije me razočaralo. :) Cijena nije pretjerana s obzirom na kvalitetu. Meni je preko zime bila sasvim ok Balea krema za ruke s 5% uree. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kao da pričaš o mojim rukama, tako da te totalno razumijem. Ljeti mi odgovaraju kreme za suhu kožu, no zimi mislim da ću poludjeti jer bi mogla stalno mazati ruke, a ništa ne pomaže te ako mi je neka krema za ruke ok to je kratkotrajno. Uglavnom na jesen kupujem ovu kremicu :)

    OdgovoriIzbriši