Index Beauty Box - a little make up obsessed

Index Beauty Box


Danas mi je stigao Indexov Beauty Box*, pa sam odlučila progurati taj post ispred svih jer je to najaktualnije :)

Moram priznati da nisam naručivala hrvatske beauty boxove jer mislim da još poprilično zaostaju za npr. Lookfantasticovim beauty boxom, no svaki mjesec pratim ima li napretka. Napredak je svakako vidljiv, konkurencija je sve veća, pa se nadam da će s vremenom ti boxovi postati fenomenalni. 



Indexov beauty box dolazi u jako lijepoj kartonskoj kutiji - "ladici", tako da ukoliko ih naručite više, možete ih slagati jednu na drugu i napraviti svoj ormarić. Cijena jednog beauty boxa je 99 kn, moguće ga je naručiti na beautybox.hr stranici, a ukoliko uzmete pretplatu, cijena po beauty boxu se smanjuje. 


Prilikom registracije na stranici se ispunjava upitnik prema kojem bi se trebali slati proizvodi. Sudeći po popisu potencijalnih proizvoda u ovoj kutiji, ne bih rekla da upitnik može nešto promijeniti, no dobro, nekad će možda i mijenjati, ovisno o brandovima u kutiji :)



Ovomjesečna kutija mi je svakako bolja od njihove prve kutije koja mi je zapravo bila poprilično razočaravajuća. U ovoj su dostupna 3 full size proizvoda, 3 travel size proizvoda i nekoliko testera u vrećicama. 

Sama vrijednost Nikel Anticelulitnog gela premašuje vrijednost kutije, pa možemo reći da je kutija isplativa. Mene je najviše oduševio L'Erbolario gel za tuširanje s jasminom (i toaletna torbica koju ću iskoristiti za na plažu), dok me najmanje oduševio Apipro oral sprej za upaljeno grlo što je ok proizvod, međutim ja ga osobno ne bih stavila u BEAUTY box. 



Proizvodi koje sam dobila: 
  • Apipro oral sprej za upaljeno grlo - full size
  • Yves Rocher vodootporna olovka za oči - full size
  • Nikel Anticelulitni gel s bršljanom - full size
  • Cowshed Grumpy Cow sapun - ne bih rekla da sam dobila full size, piše da je full size 160 g, a ja sam dobila neki mali sapunčić bez ambalaže (moguće da je tako jer je ovo PR uzorak :/)
  • L'Erbolario Gelsomino Indiano gel za tuširanje + toaletna torbica - travel size
  • ZIAJA kozmetika - naranča maslac za tijelo, Kozje mlijeko losion za tijelo, Sensitive Skin noćna krema - sve testeri u vrećicama
  • Nivea Creme care krema za čišćenje - travel size
  • Eminence organics skincare - uzorak kreme za oko očiju i uzorak kreme za lice



Na donjim slikama možete vidjeti što se sve može dobiti u beauty boxu (između ostalog i knjiga koju ja nisam dobila), ali sam dobila ovo umjetno cvijeće s gornje slike (koje je možda nekom zgodan detalj, no što se mene tiče, mogli su ga i preskočiti).

Sve u svemu, kutija svakako nadmašuje svoju vrijednost i meni osobno se sviđa iako bih radije da je umjesto onih silnih tester vrećica još jedan travel size proizvod. Vidi se napredak u odnosu na prvu kutiju, a nadam se da će s vremenom naši beauty boxovi postati konkurentni i stranim beauty boxovima.

Kako se vama sviđa sadržaj?



*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Sama kutija bas lepo izgleda, sto se tice proizvoda koji se dobijaju slazem se sa tobom da bi mozda bolje bilo da umesto testera stave travel size. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Onako,nije baš wow da to moram imati...više me vuče ovaj box sa lookfantastic stranice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam naručivala ovu kutiju, ali i sama kutija, a i sadržaj mi se jako dopadaju :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je sto ga nisam kupila ovaj mjesec xD

    OdgovoriIzbriši
  5. sviđa mi se što su i kod nas konačno oživjeli beauty box-ovi, ali se slažem da nisu ni upola zanimljivi kao mnogobrojni drugi boxovi.. ja nekako imam osjećaj da kod nas nedostaje dekorativne kozmetike i općenito brandova.. vjerujem da će se stanje poboljšati s obzirom na to da su kod nas to noviteti na tržištu.. :)

    OdgovoriIzbriši