Empties 2016 - vol. 02 - a little make up obsessed

Empties 2016 - vol. 02


U zadnje vrijeme sam bila lijena što se tiče pisanja, ali nisam što se tiče trošenja. S veseljem sam bacila kozmetičko smeće za prethodni kvartal, a danas vam donosim moje dojmove o njemu, pa neću duljiti s uvodom jer ima dosta toga o čemu trebam pisati. Za proizvode za koje postoji recenzija ću samo linkati recenziju jer sve potrebne informacije možete naći u linkanom postu, dok ću za proizvode o kojima nisam pisala ipak napisati poneku riječ.




Olival micelarna je jedna od za mene najboljih drogerijskih micelarnih. Recenziju možete pročitati u ovom postu.

Green pharmacy micelarna je poklon od drage A. i nažalost, nema je za kupiti u Zagrebu, nego samo u Puli Sloveniji. Riječ je o izvrsnoj, prirodnijoj miclearnoj koja je izuzetno dobro skidala šminku, nije mi izazvala nikakve iritacijeniti prištiće. Ako se nađem u Puli, svakako ću ju otići kupiti.Kad odem u Sloveniju, svakako ću ju kupiti.

Melvita hidrolat damaščanske ruže je recenziran u ovompostu, pa neću duljiti.

Vichy termalna voda*je izvrsna, često rotiram Vichy i LRP termalnu i jednako su mi dobre. Koristim ih za osvježavanje tijekom dana, a ponekad i umjesto tonika i obavezno nakon depilacije i kod raznih iritacija i uboda.

Dr. Haushcka tonik* sam koristila sa skepsom zbog alkohola u sastavu, a moja mješovita koža je sklona dehidraciji, međutim bio mi je u redu. Lijepo mi je tonizirao lice, imam još jedan takav primjerak i svakako ću ga potrošiti, no moram priznati da mi nije ništa bolji od nekih drugih tonika. 

Melvita micelarna s ružom* je dosta lagana, pa sam ju uglavnom koristila u jutarnjoj njezi kako bih odstranila višak sebuma i ostatke noćne njege. Za to mi je bila dobra, no za skidanje šminke ima i boljih.



Nuxe Nuxellance Detox* - predivan, ali baš predivan noćni fluid. Jedan od najboljih noćnih proizvoda koje sam koristila. nakon njega je koža mekana, osvježena, a uz to i predivno miriše. I jako dugo traje (koristila sam ga u sva 4 godišnja doba, od kasne jeseni, do ranog ljeta - a to vam govori i da dugo traje.). uskoro vas očekuje recenzija. 

Filorga Hydra Hyal koncentrat - moram vam reći da jako volim Filorgine proizvode s hijaluronskom kiselinom, idealno gode mojoj koži. Koža je bila nahranjena, nije mi izazvao nikakav nered na licu i proizvod je koji ću recenzirati (slike su već spremne).


Vichy Aqualia Thermal  okoloočna krema*  je jedan od boljih dnevnih okoloočnih krema koje sam koristila. Lagane balzamaste teksture, fino je hranila okoloočno područje i bila izvrsna podloga za korektor.
The Emu Oil Well Moisturizing Eye Cream  ima svoju recenziju, pa neću duljiti, sve informacije možete pročitati u ovom postu.
Carmex balzam za usne također ima svoju recenziju, koju možete pročitati ovdje.



Kerastase Therapiste šampon* je izvrstan šampon ukoliko imate oštećenu kosu. Jako lijepo ju hrani, a uz to i zaglađuje, pa kosa izgleda zdravo iako možda i nije takva. No ipak - to nije trajno rješenje, jedino trajno rješenje za zdravu kosu su škare.
Kerastase Therapiste maska* je izvrsna, kao i šampon i moji dojmovi su isti i za nju, kao i za šampon.


Nivea Firming Cellulite Gel-cream* mi se više od 2 godine motala po kupaonici i konačno sam ju potrošila. Lijepog mirisa, lagane teksture, no moram priznati da nisam bila redovna, pa ne mogu reći da sam imala efekta.

Yves Rocher Jardins du Monde gel za tuširanje Cvijet pamuka - fenomenalan gel, često ga kupujem. Divan miris i ne isušuj me, meni dovoljno :)

Afrodita 3Active gel za intimno pranje* - nemam nekih problema, pa ne mogu reći ništa na tu temu, no blag je i ima pH 4, što je u redu. Sad sam kupila isto Afroditin gel, ali s kamilicom.

Laino The Authentic Oil* - ima recenziju. Predivno ulje ♥

Aveo Berry odstranjivač laka - ne koristim više badem jer mislim d ami aceton šteti noktima, pa sam sad uzela ovaj bez acetona i super je.

Dr. Pasha Argan krema - spas za moju seboreju. Više možete pročitati u postu.


Nuxe Huile Prodigieuse* - OBOŽAVAM. Recenziju možete pročitati ovdje.

Uriage krema za ruke* - isto jedan od mojih HG proizvoda. Recenziju možete pročitati ovdje.


Nivea Powder Touch dezodorans - klasik kod mene u kupaonici. Dobro štiti od znojenja i volim njegov miris.

Garnier Neo dezodoransi* - njihova djelotvornost ovisi od mirisa do mirisa, ova dva me nisu oduševila, no trenutno koristim narančasti i on mi se sviđa. Kod ovih mi se sviđa miris, no ne štite vrhunski. Nježni su, no imaju još jednu manu - zbog ove cool prsten tehnologije raspršivanja se dosta brzo troše.


Vichy Normaderm BB krema* - solidna BB krema, srednjeg prekrivanja, mene nije matirala (čemu sam se nadala), nije mi izazvala nikakav nered, međutim mislim da ima i boljih BB krema.

Holika Holika Petit BB Clearing - izvrsna BB krema, a još uz to i poprilično povoljna (cca. 40 kn). Nije mi izazivala nikakav nered, srednje do jako prekrivanje, nisam se brzo zasjajila s njom. Ovo mi je bila druga tubica, a najesen kupujem i treću. 

Flormar Dip Liner - recenzija

Essence Ink Eyeliner - dosta dobar, pigmentiran i trajan tuš, no nisam sigurna ima li ga još u prodaji.

Catrice Liquid Eyeliner* - izvrstan tuš, precizni kistić, jako dobra pigmentacija. Uz njega sam bila zanemarila sve ostale tuševe.

L'Oreal Superstar maskara* - oduševila me! Prvi dio je baza koja je fenomenalna i super funkcionira i s drugim maskarama, a drugi dio je sama maskara koja je lijepe pigmentacije, fino produži i da volumen trepavicama. ugodno iznenađenje.

I to je to s mojim potrošenim proizvodima :)
Dijelimo li dojmove o kojem proizvodu?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Kerastase Therapiste :). Ovih dana dovršavam recenziju ove linije, ali ako bih trebala da sve sažmem u jednu reč, to bi bila: oduševljenje. Mislim da je to jedini šampon za koji mogu da kažem da mi "leči" kosu, u smislu da već od šampona vidim sjajnu promenu na bolje. A za makaze se slažem, makaze su zakon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažemo se poptuno oko dojmova, jedva čekam pročitati opširnije :)

      Izbriši
  2. Imam Garnier dezić u obliku kreme (ista linija, samo drugo pakovanje), bez mirisa je, pruža mi odličnu zaštitu ovo ljeto

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrijedna si bila u trošenju :)

    Green pharmacy nema u Puli, samo Slovenija...zainteresirala me je Vichy Aqualia Thermal okoloočna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ispravljeno za Green Pharmacy :D
      I hvala ti, bila je super :)

      A ova okoloočna je stvarno izvrsna :)

      Izbriši
  4. Dosta potrošenih proizvoda, uživala sam čitajuči i gledajući slike jer su prelijepe. :)

    OdgovoriIzbriši