New in 2016. - vol. 05 (svibanj) - a little make up obsessed

New in 2016. - vol. 05 (svibanj)

Početak mjeseca znači i izvještaj što sam sve kupila ili dobila proteklog mjeseca. Malo sam stala na loptu što se tiče kupovina, no moji beauty partneri su se potrudili da ovo ne bude post sa svega nekoliko sličica. Da ne duljim, krenut ću s novitetima :)



Iz L'Oreala su mi stigli proizvodi iz Nutri Gold i Extraordinary Oil linija*.

Tu su se našle L'Oreal Nutri Gold dnevna krema*, L'Oreal Nutri Gold noćna krema*, L'Oreal Nutri Gold ulje* (koje je jako hvaljeno), te L'oreal Extraorindary Oil mlijeko za čišćenje* i L'oreal Extraorindary Oil Milky Gel*. Iako su proizvodi namijenjeni prvenstveno suhoj i isušenoj koži, testirati ću ih (ili barem neke od njih) i javiti vam kako se ponašaju na mješovitoj koži.


Stigao mi je i ovogodišnji Vichy novitet - Vichy Ideal Soleil obojena zaštitna krema 3u1.* Zahvaljujući formuli koja je obogaćena Phe-Resorcionolom, istovremeno pruža učinkovitu visoku zaštitu protiv nastanka tamnih mrlja, dok njegujući pigmenti u kremi trenutno ujednačuju ten. Nova Ideal Soleil obojena zaštitna krema 3u1: ujednačava, korigira, sprječava; primjerena je za zaštitu osjetljive kože lica te je dostupna sa zaštitnim faktorom SPF 50+ za vrlo visoku zaštitu.


Prošlog mjeseca j epredstavljena i A-derma Protect AD krema sa SPF50+* koja je namijenjena fragilnoj koži, a ovaj AD u nazivu znači da je namijenjena i osobama s atopijskim dermatitisom. Pošto nemam tih problema, odlučila sam ovu kremu proslijediti jednoj svojoj maloj prijateljici koja muku muči s tim otkad je bila beba.


La Roche-Posay nas sve poziva da postanemo skin-checkeri i da osvjestimo svoje bližnje koliko je važno štititi se od sunca. Tim povodom su mi stigli La Roche-Posay termalna voda,* La Roche-Posay dermo-kids* koju sam već koristila i koja je izvrsna, te La Roche-Posay Anthelios XL Ultra Light Spray*.


Olival je predstavio Olival Sun liniju, tako da su se kod mene našli Olival Sun krema za zaštitu lica SPF30*, Olival Sun suho ulje za tamnjenje* i Olival Sun SOS losion nakon sunčanja.*


Bocassy Max Moisturizer* je najnovija krema u asortimanu Bocassy-ja. Riječ je o zaštitnoj kremi koja pomaže obnoviti kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno te znatno ubrzati vrijeme oporavka tako oštećene kože.


Iako imam još zaliha, Balea ulje za skidanje šminke je toliko hvaljeno, da nisam odoljela i ipak sam ga kupila za probu (inače, izlazi iz asortimana, pa ako mi se svidi, bit će kukulele što ga više nema). Osim toga, među novitetima se našla Mixa micelarna koja je ponovljena kupnja i o kojoj ste mogle čitati u ovom postu, a kako nisam uspjela stići na Afrodita event, kupila sam si još jedan Afrodita cvjetni gel - Afrodita Wild Orchid.


Stigli su mi i Batiste suhi šamponi koje i inače jako volim i često posežem za njima. Najnoviji je Batiste Sweetie*, s mirisom šumskog voća i vanlije, Batiste Cherry* koristim već neko vrijeme i divan mi je, a tu je i dobri stari Batiste Divine dark*.



 Iskoristila sam dolazak prijateljice iz BiH, pa mi je donijela Girlz Only suhih šampona. Pisala sam recenziju, pa ju možete pročitati ovdje.


Došao je i predivan, mirisan Nuxe novitet - Bio Beaute Svilenkasto ulje*. Riječ je o uistinu divnom ulju, s uljnim ekstraktom citrona zbog kojeg sam se bojala da će miris biti precitrusan za moj ukus, no uistinu je predivan ♥ Uskoro vam pišem dojmove o ovom ulju, no očito je da mi se jako sviđa :)

Stigli su mi i Essence proljetni noviteti*, a o nekima ću vam svakako i pisati :) Za sada mogu reći da mi se jako sviđa ulje za usne, a neke stvarčice tek trebam isprobati.


Došli su i Catrice proljetni noviteti*, a već sam vam recenzirala meni najdraži proizvod s ove hrpice- Catrice Blush Artist paletu - u ovom postu.


L'Oreal je poslao L'Oreal Superstar Red Carpet* maskaru. Ne znam razlikuje li se od one prve verzije (koju jako volim) jer ju još nisam isprobala, no javim vam dojmove :)


Prošli mjesec sam imala maniju za puderima, pa sam kupila čak dva hvaljena drogerijska pudera - L'oreal Infalible 24H-Matte i Rimmel Lasting Finish. Jedan je po meni zasluženo hvaljen, drugi malo manje, no pisat ću vam još o tome. Osim toga, ponovila sam kupovinu Sally Hansen Insta-Dry Top Coat-a koji brzo suši lak i ostavlja lijep sjaj. 


I za kraj sam ostavila nešto oko čega sam se dugo dvoumila hoću li kupiti ili ne. Naime, imam suhu kožu stopala, što zahtjeva stalnu njegu kako bi bila onakva kakva želim da budu. To znači rašpanje stopala barem svaka 2 dana, te svakodnevno mazanje stopala. Pošto ljeti uglavnom nosim skroz ravne sandale, tu je i mogućnost nastanka natisaka, tako da sam se, iako je poprilično skup, odlučila za kupnju Scholl Velvet Smooth uređaja za njegu stopala. Mislim napisati recenziju (iako nemam problematična stopala u obliku popucalih peta i sličnog), pa ako vas zanima, vičite :)


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što vas posebno zanima da što prije recenziram?
Imamo li koji zajednički proizvod?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

11 komentari:

  1. Koliko šampona za suho pranje! *-* Baš me zanima tvoje iskustvo sa Schollovom rašpicom. Ja baš i nisam oduševljena previše.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se sviđa, mislim da ovisi i o očekivanjima, no pisat ću detaljno o njoj :)

      Izbriši
  2. Treba mi puder, colorstay postaje ljeti pretezak. Sta je s ovim puderima, koji je bolji? Isplati li se kupnja bilo kojeg??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'Oreal je izvrstan, nije težak, ima lijepo matiranje i dobro prekriva. Rimmel me nije toliko oduševio koliko je hvaljen :/

      Izbriši
    2. Hvala. Koju nijansu si kupila?

      Izbriši
    3. 11 Vanilla je nijansa :)
      Najsvjetlija :)

      Izbriši
  3. Noviteti su mrak! Sad i ja moram kupiti Baleino ulje za čišćenje... Da ne bi bilo ukulele što ga nisam uopće probala?! ;) Zanima me Scholl rašpica. Imam je doma, ali nisam krenula s isprobavanjem... Ajde ti prva! :D :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupi i ti :D
      A Scholl već koristim i sviđa mi se, tako da hrabro kreni ;)

      Izbriši
  4. L'oreal puder je meni toliko loš, da ne znam kojim bih ga rijecima opisala uopce. Namijenjen je mjesovitoj, masnoj kozi, takvu i imam, i toliko mi je nereda napravio, isusio mi kozu, pozalila sam isti tren. Rekla sam sebi da cu se natjerati probati ga jos koji put, cisto da vidim u cemu je stvar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bome, odlični noviteti. Zapala mi je za oko ova nova maskara. Ne znam što je ljepše. Samo pakiranje u kojem je došla maskara ili sama maskara. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Fenomenalno kao i uvek ne znam gde pre da gledam :). Posebno mi se dopada ovaj loreal paketić i baš me zanimaju utisci :)

    OdgovoriIzbriši