Favoriti mjeseca - svibanj 2016. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - svibanj 2016.

Ovaj post će biti jedan od rijetkih postova s favoritima u kojem prevladava dekorativa. Iskreno, nekoliko je razloga za to, prvo je da nisam ubacivala puno novih preparativnih proizvoda u svoju beauty rutinu, drugi je da nisam stekla konačne dojmove o tim proizvodima, no očito me nisu oborili s nogu i treće je što sam prošlog mjeseca udomila neke divne dekorativne proizvode.

Jedini preparativni proizvod u današnjem postu je Bio Beaute by Nuxe svilenkasto ulje* s uljem citrusa. Iako generalno volim citrusne mirise, nekad oni znaju biti kiselkasti, međutim s ovim uljem to nije slučaj. Miriše slatko, a svježe i uz to predivno njeguje kožu. Proizvod koji će uskoro dobiti svoju recenziju, pa neću duljiti previše o njemu.

L'oreal Infalible 24H-Matte je puder kojeg sam prošlog mjeseca najviše koristila. Riječ je o puderu relativno lagane teksture, ali dosta dobrog prekrivanja (srednje prema jakom). Pošto se moja mješovita koža masti na T zoni (posebno u toplijem dijelu godine), tražila sam neki laganiji drogerijski puder sa solidnim prekrivanjem s kojim se neću instantno zasjajiti, te koji će mi biti dobar na svakodnevnoj bazi. Ovaj puder je zadovoljio sve te kriterije i mislim da opasno konkurira za poziciju (meni) najboljeg drogerijskog pudera. 


Catrice Blush Artist paleta u nijansi CoraALL I Need* je recenzirana u ovom postu, pa neću duljiti o njenim kvalitetama, samo ću reći da sam za njom jako često posezala prošlog mjeseca.


Kad su ruževi u pitanju, tu sam išla iz krajnosti u krajnost - birala sam ili lagane nude nijanse ili mat žarke boje. Kad sam birala nude, lagane nijanse, vraćala sam se Avon Ultra Colour Carnation* ružu (klik za swatch), a kad sam htjela žarke usne (što je bilo jako često prošli mjesec), najčešće sam posezala za Sephora Lip Stain u nijansi Watermelon Slice. Sephora Lip Stainove jako volim, riječ je o pravim mat tekućim ruževima, izuzetne pigmentacije i trajnosti, a opet, nimalo mi ne isušuju usne. Zaslužuju recenziju i stvarno je krajnje vrijeme da ju napišem.

Zadnji proizvod koji me oduševio je Scholl Velvet Smooh uređaj za njegu stopala. Iskreno, zbog nemale cijene (300 kn) sam se dugo dvoumila hoću li ga kupiti ili ne jer moje pete i nisu tako problematične zbog redovitog održavanja (inače imam jako suhu kožu stopala), no ljeto je doba kad zbog ravnih sandalica i hodanja po kamenju postoji mogućnost stvaranja natisaka, odlučila sam se ipak za kupnju (a pridonijela je i vikend akcija u Kozmu). U svega dva korištenja je doveo moja stopala u apsolutno savršeno stanje (počela su mi se stvarati zadebljanja zahvaljujući ravnim sandalama). Mislim da se isplati ganjati akcija i kupiti ovaj proizvod, meni definitivno nije žao novca kojeg sam dala za njega.


I to su moji prošlomjesečni favoriti :)
Imamo li koji zajendički? Što ste vi voljele prošlog mjeseca?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

4 komentari:

  1. <3 <3 <3 Veseli me što su se u tvojim favoritima našli proizvodi koji kod mene tek čekaju ubacivanje u promet!

    OdgovoriIzbriši
  2. Imamo zajednickog favorita a to je ovaj L'oreal mat puder. S obzirom da imam masnu kozu uijek padam na pudere koji obecavaju mat finish pa moram isprobati svaki novi. Tako sam i ovaj kupila cim se pojavio kod nas. Meni je puder odlican i definitivno najbolji tekuci puder koji sam isprobala jer stvarno matira, jako lijepo prekriva a nije pretezak.

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni je L'oreal mat puder favorit. Odgovara mojoj masnoj koži i nije težak.

    OdgovoriIzbriši
  4. Moj favorit je također L'oreal mat puder, odličan je! :) - Missundaztood

    OdgovoriIzbriši