New in 2016. - vol. 04 (travanj) - a little make up obsessed

New in 2016. - vol. 04 (travanj)

Prošli mjesec je bio pun noviteta, što kupljenih, što dobivenih od mojih prijateljica i beauty partnera. Moram priznati da je potrajalo dok sam sve to smjestila negdje, no unatoč problemima s manjkom prostora, jako se veselim novitetima i njihovom isprobavanju ♥

Neću dužiti, nego ću prijeći na stvar jer će i bez mojih trabunjanja ovo biti jako dugačak post :)


Došli su mi neki stari i neki novi proizvodi od La Roche-Posay. Riječ je o novom gelu za tuširanje, La Roche-Posay Lipikar Gel* koji je namijenjen pranju lica i tijela.

Osim toga, došla su mi dva proizvoda koja postoje u LRP asortimanu već duže - La Roche-Posay Redermic R* i La Roche-Posay Redermic C.*


Formasana mi je poslala Uriage Barie Sun* proizvode za lice, tijelo i usne i jedva čekam da nam sunce dođe, pa da ih mogu i testirati.


Eucerin isto ima novitet u svojoj liniji za sunce - Eucerin Sun Creme CC creme.*


Stigao mi je i Vichy Liftactiv Serum 10* kojeg do sada nisam koristila nego ga jednom prilikom proslijedila mami, no mislim da je došlo vrijeme da razmislim o korištenju takvog proizvoda :)


Na testiranje mi je došla i Foreo Luna 2.* Isprobala sam Foreo Lunu Mini i njome ostala oduševljena (recenzija), a nakon propisnog roka testiranja, čitat ćete dojmove i o ovoj Luni.


Kupila sam Olival micelarnu s uljem smilja jer sam ostala ugodno iznenađena njome - dojmove možete pročitati u recenziji.


Prijateljica mi je poklonila neke od proizvoda koje je dobila u Lookfantastic box-u: Balance Me Super Toning Body Polish, Tanworx Tan Maintainer, Rituals Miracle Scrub Hand ScrubLottie London kistić za korektor.


Dr. Hauschka je bio pripremio pravi užitak za nas i pripremio nam tretman njege ruku koji je uključivao kupku, masažu iza kraj, kremu za ruke. Tako sam za doma dobila nekoliko proizvoda: Dr. Hauschka krema za ruke*, Dr. Hauschka kristalna rašpica*, Dr. Hauschka Neem Nail & Cuticle pen*, Dr. Hauschka Lemongrass Kupka* i Dr. Hauschka Mlijeko za tijelo.*


Stigao mi je i Scholl novitet - Scholl Velvet Smooth Nail Care set za njegu noktiju* te Scholl Velvet Smooth Ulje za nokte.*



Nisam odoljela novim Balea proizvodima - kod mene u kupaonici su se našli Balea pjena za tuširanje s mirisom kokos&tiare, Balea Body Mousse i Balea Body Gelee. Jako volim isprobavati različite teksture, tako da nisam odoljela kupnji iako imam hrpu proizvoda za pranje i njegu u kupaonici :D


Na kavi s divnim Istrijankama sam dobila razne divotice kojih nema u Zagrebu: Green Pharmacy  micelarna otopina, Bionsen Cherry Blossom gel za tuširanje, Neutro Roberts Monoi & Cocco gel za tuširanje, Vidal Argan Oil gel za tuširanje, Dermomed Ambra gel za tuširanje, te L'Angelica pastu za zube.


Osim toga, još sam i sama kupila neke tuširalice: Le Petit Marseillais i Afrodita tuširalice su noviteti kod nas na tržištu, a Afrodita sapun za intimno pranje je ponovljena kupovina.


Bila sam i na promociji Elancyl Slim Design [Kofein kompleks]3D* za borbu proitv celulita. Nisam ga još počela isprobavati, nekako sam postala lijena s korištenjem takvih proizvoda, no morat ću to promijeniti :)


Ovo kišno vrijeme pogoduje i nastanku komaraca, tako da će mi dobro doći Hansaplast sprej protiv insekata*.


Kupila sam po ne znam koji put Kerastase Nutritive Masquintense koja je moja HG maska za kosu. Pisala sam o njoj ovdje, a svi dojmovi i dalje stoje.


Prošli mjesec je sav bio u znaku kose, što mi je baš bilo drago jer sam baš nekako bila u lošoj fazi s njom - ili sam barem mislila da je loša faza. Srećom, na L'Oreal Professionnel akademiji su me uvjerili u suprotno, napravili dijagnozu kose, dobila sam predivan tretman i frizuru s L'Oreal Professionnel Serie Expert proizvodima, ali i proizvode idealne za mene da nastavim s kućnom njegom. To su L'Oreal Professionnel Sensi Balance šampon,* L'Oreal Professionnel Intense Repair maska*, L'Oreal Professionnel Liss Unlimited serum*, te L'Oreal Professionnel Wild Stylers 60's Babe by Techni Art Savage Panache* da bih dodala kosi malo volumena ako zatreba. Koristim sve proizvode otkad sam ih dobila i jako sam zadovoljna izgledom svoje kose (a u zadnje vrijeme njome baš i nisam bila 100% zadovoljna). Napisat ću post na tu temu, pa ako vas zanima, pratite :)


Kao što sam već napisala, cijeli mjesec je bio u znaku kose, tako da su mi stigli i Garnier Ultra Doux Mythique Olive šampon, regenerator te maska za kosu.*


Chanel je predstavio svoj najnoviji miris iz Les Exclusifs linije, Boy, koji dolazi u Martimex Chanel Beauty Store u lipnju, a tom prilikom sam dobila moj novi omiljeni miris - Chanel Beige.* Ne znam kako mi je do sada promakao ovaj biser, no zaljubila sam se i već sada mogu reći da će ovo biti jedan od najnošenijih mirisa kod mene ovog ljeta :)


I za kraj sam ostavila malo dekorative. Ispunila sam si želju i kupila Tarte Tartelette paletu, iskoristila sam prijateljičin odlazak u Beograd kako bih nadopunila svoju kolekciju Sephora Lip Stainova s dvije ljetne nijanse, a odlučila sam isprobati nešto Physicians Formula proizvoda, tako da sam uzela Mineralni puder sa SPF i Bronzer.


Ako ste došle do kraja ovog posta, svaka čast, bilo je naporno napisati ga, a vjerujem da nije lako ni čitati :)

Javite mi koji proizvodi vas najviše zanimaju da ih što prije recenziram :)

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

11 komentari:

  1. Sve je savršeno, kao i uvek ispadaju mi oči i ah mi staje :). Najviše me recimo zanima Scholl Velvet Smooth Nail Care set za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Marijana Šimić5/02/2016 06:07:00 PM

    Šta ti je ovo od Balee u kutijama,neke kreme za tijelo ili tuširanje? Zanima me kakav je ELANCYN i LRP Redermik KiC :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Puno lijepih noviteta se skupilo :)
    Bas me zanimaju ovi Baleini proizvodi za tijelo, vidjela sam ih u novom katalogu i privlace me te neobicne mazalice. Kada isprobas zanimaju me i tvoji dojmovi o ovom Elancyl proizvodu protiv celulita.

    OdgovoriIzbriši
  4. Gdje si kupila Tarte paletu?

    Odličan post, vjerujem da je bio zahtjevan za napisati, ali meni je baš bio užitak čitati ga ^^

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlični noviteti! Dr. Hauschka mlijeko za tijelo sam inala ove zime i nije me oduševilo.
    L'Oreal Professionnel Intense Repair masku za kosu sam imala i stvarno je odlična

    OdgovoriIzbriši
  6. Divni noviteti, no moram izdvojiti Chanel Beige koji je zaista prekrasan! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijepo si se ponovila :) Odličan mi je paket L'Oreal Professionnel proizvoda za kosu i veselim se postu na tu temu. Veselim se što su Physicians Formula proizvodi došli i kod nas jer sam puno čitala o njima kod stranih blogerica, a naravno voljela bih njima čitati i kod tebe, posebno o mineralnom puderu :D

    OdgovoriIzbriši