Afrodita 100% SPA Body Mousse jagoda - a little make up obsessed

Afrodita 100% SPA Body Mousse jagoda

Jedna od novogodišnjih odluka koju sam donijela jest češće korištenje proizvoda za njegu tijela, a kako se te odluke uspješno držim, u zadnje vrijeme se na mom blogu češće može naći recenzija nekog takvog proizvoda, a tako će biti i u periodu koji slijedi.

Moja suha koža tijela je jako zahvalna na toj mojoj odluci odnosno na pridržavanju iste iako moram priznati da sam veliki ljenivac kad je u pitanju njega tijela i veći motiv od moje suhe kože mi je bila količina mazalica koja se nakupila u mojoj kolekciji (jer obožavam i kupvati takve proizvode, a i dio naravno dobijem). Nije mi to na čast, no dobro, najvažniji je krajnji rezultat, a to je njegovana odnosno nahranjena koža.

Čim sam vidjela najavu da izlaze novi članovi 100% SPA obitelji (koju jako volim), zainteresirali su me, a čim su došli sam počela s isprobavanjem, tako da je tema današnjeg posta Afrodita 100% SPA Body Mousse jagoda.*


Afrodita 100% SPA Body Mousse jagoda dolazi u pakiranju klasičnom za tu liniju, u plastičnoj teglici zapremnine 200 ml za što ćete morati izdvojiti 43,99 kn. Proizvod možete kupiti u dm poslovnicama, Nami, Afrodita shopu u Staroj Vlaškoj u Zagrebu, te u Beauty centru Afrodita u Kaptol centru.


Kad sam ga prvi put otvorila, ne znam što me više oduševilo, predivan, nimalo naporan, a prirodan miris jagoda ili prava mousse tekstura ♥

Tekstura je izuzetno lagana, međutim kakao maslac, shea maslac, te suncokretovo ulje i uljana repica hrane kožu dubinski ostavljajući ju mekom. Na slici možete vidjeti i male roze mikrokapsule - to su mikrokapsule vitamina E koje se tijekom nanošenja lagano otapaju na koži i pružaju zaštitu od prijevremenog starenja. Kako i kakao maslac ima u sebi vitamina E, nekako mi se čini da je ideja osobe koja je pravila formulu ove mazalice bila stvoriti proizvod koji će kožu njegovati i štititi od slobodnih radikala. 

 Kako sam već napisala u uvodu, moja koža tijela je suha, a tome dodatno doprinosi i tuširanje kipućom vodom (znate ono, onako toplom da vam je koža crvena kad završite? Da, znam da to nije dobro, ali tako volim), kao ni centralno grijanje. Ovaj mousse ju savršeno nahrani, bude glatka  elastična, a uz to mu ne treba dugo da se upije što je meni uvijek veliki plus.

Ukoliko volite svjež miris jagoda, ne pretežak i nikako sintetički, ovaj mousse bi vam se mogao jako svidjeti jer pruža izvrsnu njegu, nije nimalo mastan, a meni je uvijek i zabavno mazati se njime, kako zbog te mousse teksture, tako i zbog toga što gledam kako se mikrokapsule tope na koži (svašta mene veseli :D ).

Jeste li isprobale ovaj proizvod? Koju mazalicu biste vi preporučile za suhu kožu tijela?



Sastojci: 
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylheptyl Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Parfum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Polyacrylate, Perfluorohexane, Perfluorodecalin, Pentafluoropropane, PEG-4, Propanediol, Agar, Tocopheryl Acetate, Algin, Glucose, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, CI 73360

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Mislim da je rijetko sta napornije od cekanja da se neka mazalica upije, a doduse i nemam problema sa suhocom koze tijela pa mi je otprilike samo bitno da se brzo upije i da ima koliko-toliko pristojan sastav da se ne bi ugusila u parabenima i mineralnim uljima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se jako koncept mousse, al nisam sigurna da bi mi se miris dopao, to me jedini razlog zašto odlažem kupovinu, a šmekam ga svaki put kad sam u DMu hahaha :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Her Majesty Makeup2/24/2016 08:07:00 PM

    Privlaci me miris, a i mousse tekstura Svakako cu probati.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jedva cekam da ga probav, volim proizvode sa jakim i dobrim mirisom, a mousse tekstura me privlaci :)

    OdgovoriIzbriši
  5. uf kako privlačno :)
    Skeptično sam na početku rekla ''ajme, ništa sa mirisom jagode'' no čitam i čujem samo pozitivne recenzije. Morat će doći na red kad potrošim XY mlijeka i body butter-a u zalihama.

    OdgovoriIzbriši
  6. Za sada sam opskrbljena mazalicama, ali budući da se ja stvarno revno mažem, sigurna sam da će brzo doći na red ;)

    OdgovoriIzbriši