New in 2015.- vol 06. - a little make up obsessed

New in 2015.- vol 06.

Cijeli mjesec kasnim s objavom new in posta, tako da vas ovog mjeseca očekuju dva takva posta pošto ih nisam htjela gurati u jedan zbog vizualnog dojma.

U ovom postu ćete vidjeti novitete dobivene i kupljene u lipnju, neki od njih su već isprobani, neki recenzirani, neki tek čekaju recenziju, a neki tek isprobavanje.


Afrodita je u lipnju imala predstavljanje Pearl Prestige linije i tom prilikom sam dobila Afrodita Pearl Prestige deluxe hidratantnu kremu* i Afrodita Pearl Prestige Eliksir ljepote.* Eliksir ljepote me jako zanima, pa ga planiram uskoro početi isprobavati. 


La Roche-Posay me opskrbio proizvodima za plažu ♥
Na događanju Volim trčanje (čiji je LRP sponzor već godinama) sam dobila La Roche-Posay Anthelios XL Comfort Cream*,  La Roche-Posay Anthelios XL sprej*,  La Roche-Posay Anthelios XL Comfort ulje za sunčanje* (recenzija), a stigao mi je i ovogodišnji LRP novitet -  La Roche-Posay Anthelios XL Invisible Mist* koja je idealna i za korištenje po gradu o čemu sam više pisala u OVOM postu. 


Vichy Ideal Soleil Bronze SPF 30* je ovogodišnji novitet iz Vichy-ja. Nisam primjetila da sam puno brže tamnila s njim, ali pruža dobru zaštitu i sviđa mi se ambalaža odnosno to što sprej radi čak i kad bočicu držite naopako. 


Za ubrzano tamnjenje sam kupila Biobaza Dry Sunning Oil čiju recenziju sam već napisala i koju možete pročitati OVDJE.


I dalje sam hrčak za gelove za tuširanje, noviteti su Afrodita Mystic Argan gel za tuširanje, Le Petit Marseillais gel za tuširanje s mlijekom pamuka i makom i Le Petit Marseillais s malinom i božurom koji su ponovljena kupnja jer su mi oba savršena mirisom ♥


Maybelline je organizirao Summer Party i tom prilikom smo dobile prefora MNY torbu za plažu, a u njoj su se našli i Maybelline Colossal vodootporna maskara*, Baby Lips Electro balzami za usne*, te proizvodi za nokte*. 


Kupila sam i Balea anticelulitne zavoje, kao i Čupko kremu za depilaciju. Iako su to kao neki bezvezni proizvodi, oba će dobiti svoje recenzije na blogu. 


Stigli su mi i noviteti na našem tržištu - Bioskin linija koja sadrži prirodne sastojke. Bioskin Beauty krema* će biti testirana, a Bioskin Sensitive Balzam* već testiram. 


Stigali su mi i noviteti iz Uriagea, a oduševila me savršena ambalaža u kojoj je došla ♥ Inače sam slaba na lijepe kutije što baš i nije dobro osim ako ne živite u dvorcu, pa imate prostora napretek, ali što sad, dok me ne zatrpaju, dobro je :D


Noviteti su Uriage micelarna voda za osjetljivu kožu*, Uriage micelarna voda za mješovitu i masnu kožu* i Uriage micelarna voda za normalnu vodu.*


Stigli su mi i novi Afrodita gelovi za tuširanje - Afrodita Vanilla Cream*, Afrodita Raspberry Cream*, Afrodita Orange Cream* i Afrodita Pistachio Cream.*


Došli su i izvrsni SOS proizvodi za ljeto - Afrodita SOS Losion* i Afrodita Aloe Vera Hydra tonik.*
Ovo su stvarno izvrsni ljetni proizvodi, posebno ovaj Hydra tonik jer hladi i hidratizira što je super i ako slučajno izgorite na suncu, ali i za samo osvježenje. 


Eucerin, meni izuzetno dragi brand kad su proizvodi za sunčanje u pitanju, također ima novitet - Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch*, a za najmlađe je tu Eucerin Kids sprej* koji već koristi jedna mala djevojčica. 


U prethodnom postu sam vam pisala u Essence #secretparty LE* kolekciji koja me oduševila i definitivno je jedan od najdražih noviteta u ovom postu ♥


Uskoro slijedi i novi new in post jer zbog estetskih razloga nisam sve potrpala u jedan, a do tada mi kažite što vas najviše zanima da požurim s recenzijama?

Što ste vi kupile/dobile u zadnje vrijeme?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Prelepi noviteti! Tačno ne znam šta bih izdvojila. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oči su mi ostale na ovom postu :) moraću i ja da se ponovim sa nečim od ovoga ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. lijepe stvari <3 jako mi se sviđa Uriage kutija.. Trenutno se i sama tuširam s afroditinim tuširalicama, tj. s narančom i malinom, a želja mi je na jesen isprobati i Mystic Argan :)
    Super ste stvari dobile od Maybellinea, posebno me ovo za nokte sve zanima :D
    obožavam i Afroditin aloe vera tonik, te Essenceov kabuki <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iznenađujuće, ali Mystic Argan mi i sad odgovara, čak mi je laganiji miris od ovih novih Afrodita tuširalica :)

      Izbriši
  4. Koliko lipih stvari na jednom mjestu! Najviše me zanima Afrodita Pearl Prestige Eliksir ljepote. Dugo ga već gledam u DM-u, ali cijena je malo veća

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, cijena je poveća, posebno za Afroditu... Isprobat ću ga, pa javiti :)

      Izbriši
  5. Ideeeš... Kakav je tek drugi new in?! Jedva čekam!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sta bi preporucila od Le Petit Marseillais-kod nas se tek pojavio? moze li i preporuka za kremu oko ociju posto su mi se pojavile borice prema obrazu (hranljiva ili nesto za hidrataciju - a da ne sadrzi shea butter) ? Stavljala sam eucerin aquaporin light za lice, ali mi je upije sa sekund....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gelovi za tuširanje su mi izvrsni (obožavam crveni i rozi), a i maslac za tijelo teglici (rozi) mi je bio fenomenalan :)
      A što se kremice tiče, možda da probaš s Nuxe prodigieuse Yeux? :)

      Izbriši
  7. Jako si lijepe proizvode dobila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam. A lijepi su mi naravno i oni koje sam kupila ;)

      Izbriši
  8. Simpatičan je ovaj new in :)) Imamo i zajedničke Eucerin, Vichy i LRP mazalice :))

    OdgovoriIzbriši