Melvita L'Or Bio - Melvita Iznimno ulje - a little make up obsessed

Melvita L'Or Bio - Melvita Iznimno ulje

Ako me redovito pratite, znate da jako volim suha ulja za njegu tijela, a u ovom postu vam predstavljam još jedno takvo ulje - Melvita L'Or Bio ili po naški Melvita Iznimno ulje.*



Iz Melvite kažu:

Čista i djevičanska ulja dobivena prvim hladnim prešanjem vrijedan su prirodan izvor esencijalnih hranjivih tvari. Izuzetno zlatno ulje je suho ulje koje kombinira pet odabranih 100% organskih biljnih ulja. Ta ulja, bogata omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama, međusobno se nadopunjuju i čine savršenu sinergiju koja kao tajanstvena alkemija osigurava visoko učinkovitu hranjivu, obnavljajuću i zaštitnu njegu lica, tijela i kose.


Melvitino Iznimno ulje u sebi sadrži čak pet dragocjenih ulja: arganovo ulje iz Maroka, ulje buriti iz Brazila, pracaxi ulje iz Amazonije, inca inchi ulje iz Perua i kukui iz Indonezije. 100% je prirodnog sastava. 


Ambalaža je lijepa, elegantna i staklena, s raspršivačem koji izvrsno funkcionira i raspršuje proizvod baš kako treba. 

Što se tiče efekta na koži, ovo ulje je pravo suho ulje koje se brzo upije (ako nanosite u normalnim količinama naravno) i što ga čini privlačnim za korištenje za sve one koji nemaju vremena čekati na upijanje ulja ili krema. Sadrži omega 3-6-9 kiseline koje štite kožu i jako fino hrani moju suhu kožu tijela kojoj je bila potrebna jača njega nakon mora, a mislim da će mi odgovarati i u hladnijem dijelu godine. 

Krasi ga i poseban miris, potpuno različit od svih mirisa suhih ulja koje sam isprobala. Osjete se medene note, kao i note cvijeta naranče. Meni je taj miris možda malo prejak za ljetne dane, no za ljetne večeri je izvrstan, a odgovarat će i u hladnijim danima. Preporučam svakako isprobavanje mirisa u Mulleru prije kupnje jer vjerujem da ovo nije miris koji će baš svima odgovarati. Ono što je još bitno spomenuti kad pišem o mirisu jest to da je i jako trajan, tako da ukoliko ga nanosite prije izlaska, parfem vam nije potreban. 

Kao i ostala suha ulja, i ovo se može koristiti na licu, kosi i tijelu, međutim ja sam ga koristila samo na tijelu, tako da ne mogu reći kako djeluje na lice i kosu, no kako ne sadrži silikone, moglo bi biti korisno i za kosu. 


Ukoliko tražite malo drugačije suho ulje (mirisom), svakako isprobajte ovo ulje u Mulleru. Koža je nakon njega nahranjena, glatka i mekana, a miris uistinu poseban.

Osim ove verzije Iznimnog ulja, tu je i Iznimno blistavo zlatno ulje koje sadrži zlatne čestice.

Cijena Iznimnog ulja je 257,50 kn za 100 ml, a cijena Iznimnog zlatnog ulja je inače 317,50 kn za 100 ml, a trenutno je na akciji na Melvita web shopu, pa ga možete kupiti po cijeni od 222,25 kn.

Jeste li probale ovo suho ulje? Koristite li ih inače u njezi? Koje je vaše omiljeno?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Jako fino ulje, meni mirisom puno draže od Nuxe ulja, a efektom su mi tu negdje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasno izgleda, posebno se mi se sviđa što ima miris drugačiji od ostalih suhih ulja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvuči odlično! Svakako ću ga šnjofati prilikom sljedećeg posjeta Mülleru ;)

    OdgovoriIzbriši