Favoriti mjeseca - travanj 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - travanj 2015.

Početak mjeseca znači da je vrijeme za post s prošlomjesečnim favoritima. Ovaj put ih nije puno, no sve su proizvodi koji su me oduševili prošlog mjeseca (uz jedan koji me oduševljava već duže vrijeme).

Našlo se tu i proizvoda za lice i tijelo, ali i dekorative.


Le Petit Marseillais gel za tuširanje s božurom i malinom je najkorišteniji gel za tuširanje u mojoj kupaonici prošlog mjeseca. LPM gelove volim jer me ne isušuju, a imaju izvstan odabir mirisa, a ovaj mi je, uz onaj s mlijekom maka i pamukom najdraži. Za razliku od ostalih, ovaj miris se čak i zadržava na meni neko vrijeme.

Essence Pure Skin puder u pjeni* je iznenađenje mjeseca. Moram priznati da nikad nisam isprobala Essence pudere niti su me ikad privlačili, no pošto sam ovaj dobila u paketu kojeg sam dobila od Essence Hrvatska tima, odlučila sam ga probati i ugodno sam se iznenadila. Pjenasta tekstura izvrsno odgovara mojoj mješovitoj koži s masnom T zonom, fino me matira, ostavlja kožu baršunastom i ima dobro prekrivanje. Uz puder u kamenu preko, ostajem matirana 7-8 sati, a bez njega nekih 4 sata što je za mene jako dobro vrijeme. Proizvod je namijenjen nečistoj koži i trebao bi pomagati koži s prištićima, no kako ih nemam, ne mogu reći bi li tu pomogao, no definitivno mi nije ni izazvao nikakve nerede na licu. Rekla bih da će ovaj puder odgovarati i normalnoj koži, no ukoliko imate dehidriranu ili suhu kožu, ovaj puder bi vam mogao naglasiti suhe dijelove, pa neće biti idealan odabir za vas. 


YSL Kiss&Blush u nijansi Rose Frivole* je jedini proizvod koji se našao u ovomjesečnim favoritima, a nije "otkriven" prošlog mjeseca, već prošle godine. Boja je idealna za proljeće, kao i osjećaj ugode koji pruža na usnama. Mislim da je krajnje vrijeme na napravim recenziju ovog divnog proizvoda.

Essence lak za nokte u nijansi Glastonberry (Love & Sound LE) je lak kojeg sam najčešće lakirala prošli mjesec. Volim lakove sa sand efektom jer su mi lijepi, a uz to se i brzo suše (nekad sam sretna i kad uštedim vrijeme koje bih inače iskoristila za nanošenje još jednog sloja laka - brzosušećeg top coata). Boja mi se jako svidjela, a i mogla sam ju iskombinirati i uz sve odjevne kombinacije.

Mixa micelarna voda je definitivno omiljeni preparativni proizvod za lice prošlog mjeseca. Izvrsno uklanja šminku, ne isušuje niti radi nered na licu, tako da su i što se mene tiče svi hvalospjevi na račun ove micelarne bili opravdani. Za mene je ovo definitivno najbolja drogerijska micelarna, a kvalitetom bih se usudila staviti ju uz inače moje omiljene LRP Fiziološku micelarnu (recenzija)  i Vichy micelarnu. 

I to je cijela moja ovomjesečna ekipa favorita, mala, ali svaki proizvod je bio istinski favorit prošlog mjeseca i svakog od srca preporučam.

Imamo li iste dojmove o nekom od proizvoda? Koji su bili vaši favoriti prošlog mjeseca?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

17 komentari:

  1. Ne mogu vjerovati da netko hvali Essence puder. :D Kakve su nnijanse i što misliš bi li prekrio prištiće?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, i ja sam ostala jako iznenađena :D
      Ja imam svjetlu nijansu i ona je ok za svjetli ten (ali ne onaj duh bijeli). Budem uslikala swatch.
      Mislim da bi prekrio prištiće jer ja imam nekoliko flekica i solidno mi ih prekrije :)

      Izbriši
  2. Moram priznati da si me zainteresirala za ovaj Essence puder. Istina kao i ti nisam isprobala ni jedan njihov puder jer me isto nekako bas ne privlace ali ovaj me sad bas zanima. Imala sam od Catrice puder u pjeni i bio mi je isto bas dobar i dobro je matirao pa cu bas morati i ovaj isprobati. Jer kad ti kazes da nesto valja....ja ti vjerujem ;)
    I da, napisi recenziju za YSL Kiss&Blush jer mi predivno izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na ukazanom povjerenju ♥
      A YSL će uskoro, samo da ulovim swatch :)

      Izbriši
  3. Svi hvale ovaj gel sa božurom i malinom, moraću i ja da probam :D

    http://karminisanje.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Je, je, vrijeme je za recenziju YSL Kiss&Blusha! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. YSL lak mi je bas zapao za oko, nijansa je prelepa. Jel moze detaljniji opis? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije lak već, kao što mu ime kaže (kiss&blush) ruž i rumenilo :)

      Izbriši
  6. probala essence desert matt lak, imam ga u nijansi Make life a festival, odličan je, pogotovo jer se brzo suši, a već neko vrijeme tražim iz te kolekcije u nijansi Feel the vibe, pa nikako pronać :( sad mi žao što nisam odma kad sam ovaj jedan uzimala kupila i ostala tri iz te kolekcije :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Morat ću napokon probati ovu Mixa micelarnu! :D Nadam se da će i meni opravdati očekivanja :)

    OdgovoriIzbriši
  8. I mene je Essence puder ugodno iznenadio :D O Mixa micelarnoj stalno slušam pozitivne komentare, ali nikako da dođe na red za probu :D

    OdgovoriIzbriši
  9. S obzirom koje micelarne navodiš kao top, čini mi se da bi Mixu i ja trebala probati. LPM gelove uopće nisam isprobala, ali mi djeluju primamljivo, jedino od njih sam se družila i još se družim s maskom za kosu koja je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  10. Mala, ali lijepa ekipa ;)
    Moram probati ovaj gel za tuširanje!

    OdgovoriIzbriši