Catrice Longlasting Eyepencil Waterproof - a little make up obsessed

Catrice Longlasting Eyepencil Waterproof

Prije nekoliko dana je bio divan Catrice event na kojem su predstavljeni proljetni noviteti, a koji me inspirirao na današnji post o Catrice Longlasting olovkama za oči. 

Dvije nijanse sam imala otprije, a dvije sam dobila na eventu, tako da su dojmovi već odavno formirani, a dvije nove nijanse su super "uletile" da njihove swatcheve ubacim u ovaj post. 


Catrice Longlasting vodootporne olovke dolaze u osam nijansi, u količini od 0,3 grama  i po cijeni od 18,90 kn. 

Ovo su "olovke na odvrtanje", ambalaža je čvrsta i super praktična, naime, u donjem dijelu ambalaže se nalazi i šiljilo tako da ćete uvijek imati oštar vrh (što mi je svojedobno bila velika mana kod ovakvih olovaka jer nisam znala što s njima nakon što otupe). 


Sama tekstura olovaka je meni idealana, nije pretvrda niti premekana, kremasta je, no opet, ne toliko kremasta da će se razmazivati, već tako kremasta da ćete olovku nanijeti bez problema.

Moje nijanse možete vidjeti na donjoj slici, s lijeva na desno su 110 Rendez-Blue, 090 Petrol And The Wolf*, 040 Karate With Bronze Lee i 100 Pearly Bird.*


Sve četiri nijanse koje imam su izvrsno pigmentirane, nanose se bez problema, u jednom potezu ćete imati savršenu boju, bez potrebe za prelaženjem dva ili više puta preko linije.

Što se tiče trajnosti, ona je stvarno dobra. Nakon jedno 7-8 sati će boja mrvicu izblijediti, no i dalje će biti zavidne pigmentacije, a neće se ni razmazati, a koliko su trajne, vidjet ćete prilikom skidanja šminke jer se ne skidaju tako lako. 

Što se tiče potencijalnih iritacija, nisam ih imala. Nosim leće i moje oči (a i kapci) su osjetljivi, no s ovim olovkama nisam imala nikakvih problema. 

L-R: 100 Pearly Bird, 040 Karate With Bronze Lee, 090 Petrol And The Wolf, 110 Rendez-Blue

Sve u svemu, ako tražite dugotrajne, pigmentirane olovke, moje preporuke idu ovima. Koliko mi se sviđaju dovoljno govori to što sam do sada skupila 4 nijanse, a mislim da ću nabaviti i preostale 4.

Jeste li probale ove olovke? Koji su vaši dojmovi?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

4 komentari:

 1. Imam ovu plavu olovku i meni je takoder odlicna. Iskreno olovke za oci ne koristim bas cesto pa se ni ne sjetim pogledati kakvih sve ima. Ali obozavam zlatne nijanse na ocima i zato mi je ova zlatno-broncana olovka stvarno predivna. Imam vrlo slicnu boju od Golden Rosa ali po kvaliteti ove su olovke puuunooo bolje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Mali zarezac je too cute. :D Imam jednu sivu olovku iz ove linije i cini mi se dosta suvom.

  OdgovoriIzbriši
 3. Joj kako dobro izgledaju, želim ih :D. Ja sam opsednuta olovkama za oči kao i mackalicama za kosu, ali retko nađem neke dobre da mi se ne razmažu na problematičnom levom kapku :)

  OdgovoriIzbriši
 4. boje su predivne, najviše mi se sviđaju zlatna i tamnoplava

  OdgovoriIzbriši