Trenutni drogerijski favoriti - preparativa (lice & tijelo) - a little make up obsessed

Trenutni drogerijski favoriti - preparativa (lice & tijelo)

Vremena su takva da većina ljudi svaku kunu okrene dva puta prije nego ju potroši i mnogi si ne mogu priuštiti skupe stvari iz parfumerija, pa sam zaključila da je ovakav post dobro došao kako bih vam predstavila neke povoljne drogerijske proizvode koji su moji trenutni drogerijski favoriti.


Kad je u pitanju njega lica, moj apsolutni favorit i pobjednik je Afrodita Kamilica krema za područje oko očiju (recenzija). Koristim ju kao noćnu kremicu i u tu svrhu nisam našla bolju ni u višem rangu.

Kad smo kod Afrodite (vidjet ćete da je ovaj post pun njihovih proizvoda što ne čudi jer je riječ o meni možda i najdražem drogerijskom brandu koji stvarno zna napraviti dobar proizvod), tu se našao i Afrodita Clean Phase Soft tonik.* Bez alkohola, s ekstraktom kamilice, uistinu dobar proizvod za toniziranje lica.

Pošto je u tijeku u dm-u popust od 50% na Alba Botanica asortiman, kupila sam si Alba Botanica Pineapple Enzyme gel za lice. Kako je moja mješovita koža sklona dehidraciji, uvijek tražim dobre umivalice koje ne isušuju i ova definitivno zadovoljava sve moje kriterije. Ne isušuje, izvrsno skida šminku i koža uistinu izgleda dobro i čisto nakon korištenja.

Nikel ulje divlje ruže* zapravo nije ulje divlje ruže nego uljna mješavina koja mi se pokazala izvrsna ove zime u večerima kad je koža tražila jaču njegu. Divno je njegovalo moje lice, rješavalo dehidracije i nije mi izazvalo nikakve nerede na licu. 



Kad je u pitanju njega tijela, zimi je naglasak na hranjivije proizvode jer je moja koža tijela suha. Najčešće koristim Biobaza Harmony Bademovovo mlijeko za tijelo (recenzija) koje je lagano i brzoupijajuće, a opet hranjivo ili Afrodita 100% SPA maslac za tijelo koje je bogatije teksture i iz tog razloga kod mene korišteno samo noću (jer mi se ne da čekati dok se upije). Oba krase dobar miris (Biobaza je laganija, dok je Afrodita više gurmanska) i izvrsna njega.

Kad je u pitanju piling, opet posežem za Afroditom. Afrodita 100% SPA šećerni piling (recenzija) je moj najdraži zimski piling. Izvrsno riba, na uljnoj je bazi, pa ostavlja kožu savršeno nahranjenom, a kako je na bazi šećera (a ne soli), nema opasnosti od isušivanja. 



Mišljenja sam kako se u drogerijama može naći sve boljih i boljih proizvoda, kako preparativnih, tako i dekorativnih i uvijek mi je užitak kad nađem neki takav izvrstan proizvod, tako da to volim podijeliti i s vama, kao i pročitati vaša mišljenja i prijedloge. 

Kako vam se sviđaju moji favoriti? Imamo li neke zajedničke? I koje preporuke vi imate?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Odlični su ti prijedlozi! Totalno sam se navukla na tvoje postove, samo kaj me uvijek natjeraju na grijeh... :) I drogerijski i high end :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha sad osjećam još veću odgovornost da ti proizvodi odgovaraju :D

      Izbriši
  2. Ja Alba Botanica nisam našla u DM-u, a tako želim isprobati taj proizvod

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da si našla nakon što ti je Ana rekla gdje ima u ST :)

      Izbriši
  3. evo još jednog Afrodita obožavatelja :D stvarno imaju dobrih mazalica, a i gelove za tuširanje volim. i sastav im je uglavnom ok.svašta sam probala, ne sjećam se da me išta razočaralo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja, sve što sam probala je bilo dobro, mislim da su mi oni najdraži drogerijski brand :)

      Izbriši
  4. Želim ovo Biobazino mlijeko probati od kad sam ga pomirisala, samo strpljivo čekam sniženje. Imam mlijeko za tuširanje i skroz sam zadovoljna s njim pa mi treba nadopuna kolekciji. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jesi li koristila alverde ulje ruže? Kako ti se čini u poredjenju sa nikelom?

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovaj Afroditin maslac za telo mi je bas skrenuo paznju, posebno cinjenica da se brzo upije. Moracu da ga isprobam definitivno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj, nismo se razumijele, koristim ga noću jer danju nemam vremena čekati da se upije, ne upija se full brzo nažalost...

      Izbriši