Favoriti 2014. godine - parfemi - a little make up obsessed

Favoriti 2014. godine - parfemi

Što se tiče favorita kad su u pitanju mirisi, tu uistinu nisam trebala puno razmišljati koji će se mirisi naći u ovom postu. Svih 5 komada sam naprosto obožavala prošlu godinu i pošto sjećanja vežem uz mirise, upravo uz ove mirise vežem i najljepše uspomene iz 2014. 


Jedan od mirisa koji mi je jako dugo bio na wish listi je Lancome La Vie Est Belle, tako da sam bila jako sretna kad sam ga dobila. O samom mirisu ću sigurno više pisati nekom drugom prilikom, no naprosto sam ostala oduševljena L'Eau de Toilette verzijom s čak 18% esencije magnolije koja čini ovaj EDT jako postojanim. Mirisni favoriti mogu biti samo subjektivni, a ja obožavam miris bijelog cvijeća koje se nalazi u ovom mirisu, kao i blagu gurmansku notu koju ima. Upravo zbog te kombinacije ga volim koristiti i u hladnijem i u toplijem dijelu godine jer nikad nije "too much".

Jako dugo mi je na WL bio i Guerlain La Petite Robe Noir EDP i za rođendan sam si ga sama poklonila. Jako volim te poklone od sebe sebi :D Prelijep miris koji će mi odgovarati u svako doba godine i za svaku priliku. Turska i bugarska ruža, aroma crne višnje, bergamota, vanilija, tonka i ostali sastojci čine ovaj parfem istovremeno i jako ženstvenim i damskim, a s druge strane dovoljno razigranim. Malo je reći da ga volim :)

Bvlgari Omnia Crystalline je miris koji najčešće koristim u toplijem dijelu godine, no to ne znači da ga zimi posebno zanemarujem. Volim ga koristiti u one teške dane, kad mi je muka od svih jačih mirisa. Osvježavajuć i ženstven, 2u1. 


Chanel Chance je miris kojem sam posvetila i poseban post. Ženstven i moderan, divan miris kojeg sam odabrala na Chanelovom olfaktornom baru i nisam nimalo pogriješila ♥

L'Occitane Frisson de Verveine je također dobio svoj post. Meni možda i najbolji L'Occitane miris ikad. U hladnije doba godine čak je i nešto trajniji na koži i iako mu je drugo ime "Ledena svježina", ja sam ga nastavila koristiti i u hladnijem dijelu godine jer mi idealno paše ta njegova svježina kad se zasitim jačih mirisa. Koliko ga volim najbolje govori da mi je od bočice od 100 ml ostala možda trećina, a imam ga od ljetos :)

Koje ste vi parfeme voljele prošle godine i imamo li neke zajedničke favorite?

U ovoj seriji postova možete pročitati i:

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Lancome je i meni dugo bio na wish listi i nedavno sam si ga kupila!!!Divan je,izgurao je sve ostale parfeme...A i ovaj Guerlain mi je na popisu,njega planiram na proljece kupitiOvaj tvoj Chanel sam pomirisala,jako je lijep!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lancome sam imala, potrošila, predivan je. Za Božić sam dobila Hermes 24 Faubourg...predivan, puderast, oduševio me! Za zimu još volim stari Dior Addict, Gucci Rush, Clasique, CK Obsession
    Tu je i meni nezamjenjiva Escada...ma mogla bi ih nabrajati do sutra!

    OdgovoriIzbriši
  3. LVEB je i moj favorit. Trenutno trošim 2. bočicu i vjerujem da ću ga i dalje nastavljati kupovati, postao je moj signature scent

    OdgovoriIzbriši
  4. Guerlain i L`occitane divniiiii <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepo društvance se ovdje našlo, zajednička ljubav nam je Chanel Chance :D Sviđa mi se novi izgled bloga :D

    OdgovoriIzbriši