Favoriti 2014. godine - kosa - a little make up obsessed

Favoriti 2014. godine - kosa

Kao i prijašnje, i ove godine sam odlučila napisati favorite godine. Trudila sam se ubaciti u njih samo proizvode koje sam otkrila isključivo 2014., no tu i tamo je zalutao i neki ranije otkriveni proizvod kojeg naprosto nisam mogla izostaviti.

Pošto se prošle godine našlo stvarno fenomenalnih proizvoda, opet nisu svi proizvodi u jednom postu, nego će ići cijela serija njih, a započinjem s kosom. 


Nažalost, postoje recenzije samo za 2 proizvoda iz ovog posta, no i ostatak ekipe iz ovog posta će svakako dobiti recenziju, Discipline linija već idući tjedan, pa ću o njima napisati nešto više. 


Linija proizvoda koja me apsolutno osvojila je Kerastase Discipline linija. Iz te linije imam šampon, masku i sredstvo za za zaštitu kose u spreju. Koristim ih zajedno, u kombinaciji i kosa mi je s ovom linijom apsolutno predivna. Kako je moja kosa prirodno kovrčava, a uglavnom ju peglam, izložena je popriličnom mučenju. S ovom linijom izgleda baš kako joj ime kaže disciplinirano ♥ I to neovisno odlučim li se za svoje prirodne kovrče, kovrče s figara ili za ispeglanu kosu. Jednostavno je savršeno glatka i baš disciplinirana (i mekana). Uz to, s ovim proizvodima se moja kosa najviše odupire vlazi u zraku, a već sam odustala i mislila da mi nema pomoći u kišne dane te naravno njeguje kosu.

Kao što sam napisala, uskoro pripremam recenziju, no ovo je ukratko to :)



L'oreal Professionnel Mythic Oil Colour Glow je proizvod koji me ne prestaje oduševljavati. Hrani kosu, čini ju sjajnom, ne masti ju i zaglađuje vrhove i daje divan završni touch frizuri. Detaljnu recenziju možete pročitati u ovom postu



Kerastase Soleil CC krema za kosu je nažalost ostala bez recenzije. Kako je ljeto bilo onako jadno kako je bilo, proletilo mi je i jednostavno nisam napisala recenziju. No svakako ću to promijeniti prije iduće morske sezone. Kerastase Soleil CC krema za kosu ima trostruku funkciju: zaštitu, obnavljanje i sjaj te je kao takva idealna za ljeto, more i sunce. Nanosim ju ponekad i sad jer je kosi sve to potrebno u svako doba godine. Nanosim ju na mokru kosu i kosa je uz nju divno mekana i sjajna i ovo je definitivno proizvod koji ću nastaviti koristiti i kad potrošim ovu tubicu. Što se tiče zaštite na moru, i tu se pokazala izvrsnom, kosa mi je bila u dobrom stanju i nakon ljetovanja, kako kvalitetom, tako i bojom. Sve u svemu, izvrstan proizvod koji me osvojio ♥


Nisam mogla ne uvrstiti svoj HG šampon za kosu kad su u pitanju SOS situacije kad mi seboreja podivlja - riječ je o Vichy Dercos šamponu bez sulfata. Recenziju (koju sam pisala još dok sam mislila da je riječ o običnom svrbežu vlasišta, a ne seboreji) možete pročitati ovdje


Iako ga nisam uvrstila u favorite, proizvod koji je većinu godine bio moj vjerni pratitelj i koji je moj HG proizvod (holy grail=sveti gral)  je Kerastase Nectar Thermique (recenzija). Nakon što potrošim sredstvo za zaštitu od topline iz Discipline linije mu se svakako vraćam jer mislim da dulje traje od spreja i da je samim tim ekonomičniji dok su efektom oba izvrsna ♥

Drago mi je da sam našla idealne proizvode za svoju kosu koje planiram nastaviti koristiti i ovu godinu. Posebno mi je drago za Discipline liniju jer me vlaga uvijek "ubijala", pa sad konačno imam rješenje i za te situacije. Istina, nije 100% učinkovito rješenje, ali je jedno 90% bolje nego do sad što je meni i više nego zadovoljavajuće, posebno jer imam prirodno kovrčavu kosu koja poludi na vlazi. 

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Slažemo li se oko dojmova? Koji su vaši favoriti prošle godine kad je kosa u pitanju?

Prošlogodišnje favorite možete vidjeti na slijedećim linkovima:
Kosa i tijelo
Preparativa (lice)
Make up

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Dakle, želim SVE Kerastase proizvode i Loreal ulje. :D Inače nemam problema s kosom osim opadanja i masnog vlasišta, ali obožavam isprobavati nove proizvode. Trenutno sam se navukla na La Croa proizvode, ali jedva čekam isprobati Kerastase :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajni proizvodi i nega kose. Pomogla si mi da se odlučim :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivni proizvodi. Discipline šampon i sama koristim i mislim da je to jedna posebna kategorija šampona jer malo je reći da mi je savršen :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ova Kerastase maska kao i cijela ta linija mi je već neko vrijeme na wishlisti i svakako je moram isprobati u skorije vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ova Kerastase maska mi je već neko vrijeme na wishlisti kao i ta cijela kolekcija tako da ih svakako moram isprobati u skorije vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wow, odlični favoriti. Jedva čekam da pročitam recenzije.

      Izbriši
  6. Nadam se da cu u ovoj godini uspjeti nabaviti neke Kerastase proizvode, masku prije svega.
    Lijepi favoriti :D

    OdgovoriIzbriši
  7. jako zelim probati Kerastase kremu za zastitu od topline:) inace cesto mijenjam proizvode za kosu,a favorit ove godine bi mogao biti Organix sampon od kokosa:)

    OdgovoriIzbriši
  8. bogat i lijep izbor favorita :D
    najviše me zanima Vichy Dercos šampon i mislim da ću ga kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Vidim da ću morati posegnuti za Kerastase proizvodima s obzirom koliko su hvaljeni. Nažalost, još uvijek nisam našla "savršen" proizvod za njegu kose, tako da trenutno nemam favorita u toj kategoriji, još uvijek sam u potrazi.

    OdgovoriIzbriši
  10. Odličan post, vrlo je koristan. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Gdje kupujes kerastaze? Dali znas gdje se najpovlljnjne mogu nac?

    OdgovoriIzbriši
  12. Divno :D Loreal ulje bi jako željela probati :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Vichy je odličan za umirivanje vlasišta. Nisam još uvijek našla ništa slično njemu, a da je jeftinije :/ Loreal Mythic Oil sam imala prije nekih godinu i pol i teška srca sam potrošila zadnje kapljice jer je stvarno fenomenalan. Najbolje ulje ikad! :D Ostalo nisam probala, ali bih svakako htjela, pogotovo CC kremu i Nectar Termique.

    OdgovoriIzbriši