Favoriti mjeseca - studeni 2014. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - studeni 2014.

Već je sredina mjeseca, a ja vam još nisam tipkala o prošlomjesečnim favoritima. Ukratko koji je razlog tome - prvo su bili tehnički problemi koji su riješeni kupovinom novog laptopa, a zatim jednostavno nedostatak vremena. Da dan ima 30 sati, meni ne bi bilo dovoljno. Kronično sam neispavana i iscrpljena i jedva čekam Božić da se malo odmorim i dođem sebi. 

To što mi je život trenutno u kaosu ne znači da i dalje ne isprobavam nove proizvode, dapače, otkrila sam neke nove izvrsne proizvode i ovog mjeseca koji će se naći u prosinačkim favoritima, a polako razmišljam i o proizvodima koji će se naći u favoritima godine - i vjerujte, ima ih puno!


No da se vratim na temu, a to su prošlomjesečni favoriti. Nisu svi proizvodi novi u mom postavu, neki su povratnici, a neki su jednostavno svevremenski favoriti koje tu i tamo moram uvrstiti u ovakav post kad ti proizvodi obilježe mjesec.



U zadnje vrijeme sam totalno poludjela za uljima za lice, a jedno od najdražih mi je svakako Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox Oil. Uz ovo ulje bogato antioksidansima koža izgleda zdravo čak i kad po 20 dana nema sunca i kad se sve "uroti" protiv lijepe i zdrave kože. Recenziju ću, nadam se, objaviti do kraja godine.

Payot Elixir d'Eau je moj HG kad su u pitanju hidratacijski serumi i uvijek mi je lijepo vratiti mu se. Moje čudo u bočici, ništa mi ne spriječava ili riješava dehidraciju kao on ♥ Recenziju sam davno pisala, a možete ju pročitati u ovom postu. 


Biobaza Harmony bademovo mlijeko za tijelo je proizvod kojeg sam uvrstila u svoj izbor najboljih proizvoda iz drogerija (link), a uvrstila sam ga i u post s preporukama prirodnih proizvoda (link). Hranjivo, ugodnog mirisa i brzoupijajuće - dakle zadovoljava sve kriterije da bi mi se svidjelo. Ukoliko vas zanimaju detaljniji dojmovi, pročitajte ih u recenziji.

Marilou BIO gel za tuširanje sa zelenim čajem bih nazvala aromaterapijom pod tušem ♥ Blag miris zelenog čaja koji mi naročito paše nakon napornog dana. Uz to nimalo ne isušuje, što mi je posebno važno. 


Kad je u pitanju dekorativa, imam dva noviteta koja su mi se jako svidjela i tri "stara" proizvoda koje redovito obožavam.

Essie Sole Mate je moj apsolutni zimski favorit kad su lakovi za nokte u pitanju. Essie lakovi su mi i inače najdraži lakovi za nokte zbog svoje savršene široke četkice kao i formule koja mi idealno odgovara, a tu je i predivna boja koja me još prije nekoliko godina oborila s nogu. Kako izgleda na noktima možete vidjeti u ovom postu

Dior Cherie Bow ruž je jedan od najhranjivijih ruževa koje imam, a uz to je lijepe nude boje za kakvima sam najčešće potezala prošlog mjeseca. Kako izgleda na usama, možete vidjeti u ovom postu

Drugi nude ruž koji obožavam je Avon Ultra Colour Lipstick u nijansi Carnation. Jedan od najljepših nude ruževa u mojoj kolekciji. Obožavam kako mi pristaje i često puta dobivam komplimente kad ga nosim (a to inače i nije nešto često za takve nude ruževe). U ovom postu možete vidjeti kako izgleda na mojim usnama. 


I za kraj sam ostavila dva noviteta u mojoj kolekciji. L'Oreal Superliner blockbuster tuš sam dobila na poklon i moram priznati da mene samu baš i nešto nije privlačio zbog svog debeljuškastog pakiranja, ne znam zašto, ali bila sam uvjerena da se s njim ne može potegnuti tanka linija, ali očito (čim se ovaj proizvod našao među favoritima), bila sam u krivu. Riječ je o tušu s kojim se može povući i tanka i debela linija, a uz to je i trajan na mojim kapcima). Pripremam vam uskoro detaljnu recenziju.

Maybelline The Colossal GO Extreme! Leather Black maskara* me oduševila na prvo mazanje. Daje izvrstan efekt na mojim trepavicama, produžuje ih i daje im volumen, ne trusi se, ne razmazuje i ne iritira moje osjetljive oči. Čim ju poslikam na trepavicama, ide recenzija. 


Koje proizvode ste vi voljele u zadnje vrijeme? Imamo li neke zajedničke favorite? Ili neki proizvod oko kojeg se ne slažemo?



 *PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Moram da probam Leather Black maskaru, ja sam vjerna žutoj colossal maskari i definitivno najdraža ikad. :) Sviđa mi se essie lak, lijepa boja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam jako zadovoljna maskarom, bit će recenzija ovih dana :)
      Essie mi je all time favourite :)

      Izbriši
  2. Cekam recenziju Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox Oil :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Biobazino mlijeko kod mene će se naći u godišnjim favoritima. Ovo je drugo pakiranje koje koristim i jedan je od najboljih (uz Neutrogenino mlijeko) proizvoda za njegu tijela. Marilou Bio mi se također jako sviđa. Sve u svemu, ove godine isprobala sam zbilja puno odličnih proizvoda i polako sastavljam popis za godišnje favorite.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i za mene je ovo bila plodna godina po pitanju isprobavanja novih proizvoda, svašta će se naći :)

      Izbriši
  4. Jedva čekam recenziju MY maskare :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako je dobra Essie Sole Mate nijansa. Must have! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako ne volim taj izraz, da, ona je totalno must have :))))

      Izbriši
  6. Divotice! Neki dan sam uzela ovu Maybelline maskaru, bila je na sniženju u Dm-u pa rekoh' neka se nađe :) Ja danas krećem na probavanje Caudalie Vinosorce ulja ali jako me zanima i Polyphenol i ovaj Lorealov liner (trenutno sam u potrazi za dobrim linerom), a Sole mate je savršena nijansa za ove zimske dane, ide na wl :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A mene zanima Vinosource ulje jako :))))
      Čekam tvoju recenziju :)

      Izbriši
  7. Prekrasni favoriti i sve sa slika mi sada treba :D A pogotvo payot serum. I jedva čekam recenziju Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox ulja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Payot serum ti stvarno treba :)))
      A recenzija Caudalie ulja će biti ubrzo :)

      Izbriši
  8. Essie sole mate je odlican, a cekam recenziju za caudalie :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Carnation je odličan ruž, volim ga, ali sam ga zapostavila. Moram mu se vratiti :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Damn, sada mi je žao što nisam i ja uzela Caudalie ulje :( Čekat ću detaljnu recenziju da mi ga u potpunosti prodaš pa nek novci lete bitno da je koža lijepa, haha. :D
    Biobaza mlijeko je divno i dijelimo jednake dojmove! Jako sam happy što ti se sviđa Loreal liner, a Essie lakić je tako divan da ću ti ga doći ukrasti ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš ti i drugih finih ulja, ali da, trebat će ti i Caudalie :)))
      Loreal liner mi je izvrstan ♥, a lakić ne dam :PPPP

      Izbriši
  11. Divno, sve odreda! Kada sam kupila prvi Biobazin proizvod bila sam dosta skeptična, no ugodno sam se iznenadila proizvodima. Zbilja su odlični! Sada su u svakodnevnoj uporabi i stalno ih iznova kupujem. Nadam se da će uskoro recenzija maskare i eye linera :)

    Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo, eye liner recenzija je napravljena, a ovih dana će i recenzija maskare :)))

      Izbriši