Obsessed with... #10 - a little make up obsessed

Obsessed with... #10

Ne znam kako vi, ali ja naprosto uživam u ovom zakašnjelom "ljetu" :D Vrijeme je uistinu lijepo i lagano sam opet izvadila neke kozmetičke proizvode za koje sam mislila da ih neću sad tako skoro koristiti. I ne žalim se što je tako, ja bih da što duže potraje ovakvo vrijeme :)

Među ovotjednim proizvodima kojima sam bila opsjednuta ima i noviteta, a i starijih proizvoda, o nekima ste imali prilike čitati na blogu, o nekima niste. Pa da vas upoznam s ovotjednim opsesijama :)


Prvo ću spomenuti jedan predivan novitet - Alpha-H Balancing Cleanser. Dobila sam sample proizvoda u količini od 30 ml i to mi se čini dovoljno da napišem recenziju, a kako se za sada čini, ovaj proizvod uistinu zaslužuje naći mjesta na mom blogu u samostalnoj recenziji! Riječ je o kremastom 3u1 čistaču, s vitaminom E i aloe verom koji ima funkciju umivalice, odstranjivača šminke i tonika. Imam trenutno maskaru za koju sam bila duboko uvjerena da ju neće moći skinuti, no ova umivalica je to učinila. Naravno, skinula je i ostatak šminke, izuzetno nježno, a koža je nakon korištenja mekana i glatka. Za sada mi se jako sviđa, nadam se da će tako i ostati.

Lauress Minimalist mineralna podloga je jedan od proizvoda koje sam izvadila iz svoje ladice zaborava. Kako koristim kiseline, a sunce nam je opet pojačalo, trebala sam veći SPF, a kako sam već zamijenila dio preparativne rutine, nije mi se opet dalo raditi kombinacije i gledati kako ubaciti kremu sa SPF, pa sam se sjetila da imam ovaj mineralni puder koji ima veću zaštitu od svih pudera koje imam. Riječ je o pravom mineralnom puderu, sa svega četiri sastojka koji bi trebali odgovarati i najosjetljivijoj koži. Nakon nanošenja nema osjećaja težine, dobro prekriva, lice izgleda predivno i ne sjajim se s njim. Uz to je i cjenovno povoljan, a jako dugo traje. Sve u svemu, riječ je o fenomenalnoj podlozi koju sam nepravedno zapostavila. 


MAC Blushbaby sam kupila prije nekih mjesec i pol, dugo je stajao sa strane jer ga nikako nisam poslikala, no otkad sam to obavila, često ga nanosim na obraze. Lijepa neutralna boja koja paše uz sve ruževe i sjenila. Na ovoj slici boja nije 100% realna, no ubrzo će recenzija gdje ćete moći vidjeti realnu boju.

Iduće što sam obožavala ovog tjedna su teksturni lakovi. Zahtijevaju svega 2 tanka sloja koja se brzo suše, nema čak ni brzosušećeg top coata, nema opasnosti da će se napraviti tip wear nakon 2 dana i izvrsni su za sve one koji žele imati lijepe nokte, a nemaju puno vremena na raspolaganju. Ovog tjedna sam nosila p2 sand style u nijansi Lovely (klik za swatch) i Golden Rose Holiday 58 (klik za swatch).

Zadnji proizvod kojim sam bila opsjednuta ovog tjedna je L'Occitane Frisson de Verveine EDT* (recenzija). Ova toaletna voda je jednostavno stvorena za tople dane, izuzetno je svjež i lagan i iz tog razloga mi je stvoren za više temperature dok u hladnije dane biram ipak neke jače i teže mirise (iako to ne znači da ga neću nositi na sebi i zimi ako mi tako "puhne").

Što ste vi voljele ovog tjedna? Jeste li mijenjale proizvode u skladu s ovim toplijim vremenom?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Lijepa skupina proizvoda, ali najviše me zanima Alpha-H Balancing Cleanser :D Kupujemo? :D
    Ja čekam kišu i temperature ispod nule, lalalallalaaaaa :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Super proizvodi, može recenzija tog pudera?

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan mi je GR Holiday 58, morala bih češće da ga mažem :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene također najviše zanima recenzija Alpha-H Balancing Cleansera, jedva čekam :)
    Lakovi su mi baš lijepi, u zadnje vrijeme baš često nosim šljokičaste!

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan izbor, ovaj Alpha-H čistač zvuči super. Slažem se s tobom za teksturne lakove, tako su jednostavni za nanošenje a toliko efektni i lijepi!

    OdgovoriIzbriši
  6. Fini proizvodi. Yelim Alpha H proizvode ali nikako da sakupim parice i kupim nesto :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasni proizvodi. Ovo Mac rumenilo mi je predivno.

    OdgovoriIzbriši
  8. gr pjeskić je krasan, definitivno mi treba :D
    vjerovala ili ne, posljednjih par dana sam čak i boju uhvatila, još smo u summer modu :D
    još uvijek furam cool water, uz vruće dane mi jako paše <3

    OdgovoriIzbriši