Maybelline Whisper #310 Mad For Magenta - a little make up obsessed

Maybelline Whisper #310 Mad For Magenta

Nekako u zadnje vrijeme na blogu zapostavljam dekorativu, tako da sam odlučila početi malo više pisati o dekorativnim proizvodima koje volim (u zadnje vrijeme). Jedan od tih proizvoda je svakako Maybelline Whisper #310 Mad For Magenta,


Maybelline Whisper su, prošle godine, kad su se pojavili kod nas, izazvali veliku pomamu ponajprije zahvaljujući stranim blogericama i Youtubericama koje su rejvale o njima, a moje razmišljanje je li to rejvanje o njima opravdano možete pročitati u nastavku :)


Maybelline Whisper ruževi dolaze u plastičnoj, dizajnom tipičnoj Maybelline ambalaži, u količini od 3 grama i po cijeni od 60 kn. 

Sama ambalaža je solidna, čvrste izrade i nema opasnosti da će vam se ruž otvarati u torbi ili da ćete s ambalažom doživjeti neku sličnu nezgodu.



Konkretno ova boja je, kako joj i sam naziv kaže, Magenta i iako se u ambalaži vide šljokice, one na usnama nisu vidljive.

Što se tiče pigmentacije - to je ono što ove ruževe ne krasi, naime, oni su nešto poput obojanim balzama, s tek daškom (ili bi ovdje bilo prikladnije napisati šapatom (eng- whisper - šapat)) boje, tako da će o tome volite li isljučivo pigmetirane ruževe ovisiti i to hoćete li voljeti Maybelline Whisper. 

Osobno volim ovakve ruževe nositi ljeti, kad uglavnom posežem za laganijim make up-om, a često mi se zalomi i zimi tako neki laganiji look kad jednostavno želim odmoriti od teških zimskih boja i šminke. 


Maybelline Whisper #310 Mad For Magenta

Konkretno nijansa #310 Mad For Magenta je jedna od pigmentiranijih nijansi iz ove linije - na slici ispod sam ju usporedila s drugom nijansom iz ove linije, onom  #150 Faint For Fuchsia koja je još laganija. 

L-R: Maybelline Whisper #150 Faint For Fuchsia, Maybelline Whisper #310 Mad For Magenta

Što se tiče nanošenja, izuzetno se lako nanosi, nije ljepljiv i usne uistinu djeluju zdravo i njegovano. Jedina mana im je kratka trajnost, što je i očekivano s obzirom na razinu hidratacije koju daju.

Imaju izuzetno blag miris, za koji čak i ja moram napregnuti njuh da bih ga osjetila, tako da će biti prikladan za osobe koje su osjetljive na mirise. 


Osobno bih rekla da svo rejvanje oko ovih ruževa vrijedi ukoliko volite ovakve lagane ruževe, no ukoliko ste ipak ljubiteljica klasičnih ruževa, vjerojatno ćete 60 kn (koliko koštaju) smatrati bačenim novcem. Osobno ih volim i vrlo vjerojatno ću s vremenom upotpuniti svoju kolekciju.


Jeste li vi probale Whispers? Kako se vama sviđaju?

CONVERSATION

39 komentari:

  1. Boja prije nanošenja mi je divna, al ovako mi je - meh... :( Ali, ja sam za one pigmentirane ruževe, tako da nisam mjerodavna.. :) Ne znam jesam li ti rekla, ali, ti imaš tako predivan oblik usana.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joooj hvala ti :*
      A za ruž - da, i ja uglavnom više volim pigmentirane, ali nekad mi dobro dođe i promjena :)

      Izbriši
  2. Predivan je! Imam Who wore iz red-er koji ne meni nije crven nego nekako roskast, al svejedno je lijepa nijansa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e on mi je na radaru i mislim da će biti idući u kolekciji :)

      Izbriši
    2. Ajme, oko i mozak su mi spojili ovo who i wore u zamisli koju riječ :D
      Lijepa je nijansa, i odličan svakodnevni ruž, tek toliko da da malo boje usnama.. Škicnut ću, makar trenutno stvarno ne treba novih ruževa :/

      Izbriši
  3. sorry, zar nije MAGENTA? malo mi bode oci xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, hvala ti :) i kako samo dalje samo c/p naziv, bio je taj tipfeler na više mjesta. ispravljeno je :)

      Izbriši
    2. pretpostavljala sam :) nema na cemu!

      Izbriši
  4. Nijansa mi je predivna ali lično volim jako pigmentirane ruževe tako da ne bih baš 'potrčala' za njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. razumijem, ovo definitivno nisu ruževi jake pigmentacije, tako da mi je jasno zašto ih svi ne vole :)

      Izbriši
  5. Ja ne znam kako mi je promaknula ova nijansa :D Baš je lijepa! Morat ću je nabaviti, pa makar ju nosila i preko olovke slične boje ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam Faint For Fuchsia jos od proslog leta i oobzavam ga! Sasvim dovoljno boje, a hidrantan poput labela :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam ih 4 i sve ih obožavam :). Mad for magenta mi je skoro pa i najdraži, a oko njega sam se najviše nećkala iz nekog razloga :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam ga dugo snimala i nikako da ga uzmem, ali eto, našao je put do mene i oduševio me :)

      Izbriši
  8. Inače volim pigmentiranije ruževe, ali dobro je imati i ovakvo nešto, ponekad mi baš dođe da nosim laganiji ruž. Ovaj me ruž malo podsjeća na moj voljeni Kiko Exotic Shine Voluptuous Pink, samo što je on mrvicu pigmentiraniji i balzamastiji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, rekla bih da su taj KIKO i on skoro u istom rangu, samo je kiko malo pigmentiraniji :)

      Izbriši
  9. Imam Faint For Fuchsia od prošle godine i maloo sam ga zapostavila moram priznati, shame on me :/ Ja volim i ovakve lagane ruževe i ovakve nježno rozikaste nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ga malo bila zapostavila dok mi nije stigao i ovaj, od tada oba redovito koristim :)

      Izbriši
  10. isto kao i mikka volim laganije i roze ruzeve iako imam jedan njihov ruz koji mi se jako sviđa ali nikako da ugleda svjetlo dana na blogu

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoje usne su stvorene za recenzije ruževa :) (ok, ovo zvuči malo kao neki kafanski ulet, ali mislila sam to na najbolji mogući način :D) Lijepo izgleda, iako sam ja tip za pigmentirane ruževe, nekad volim taj lagani look pa ću razmisliti o ovom ružu jer je boja jako lijepa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha hvala, hvala :))))
      Nisam to shvatila kao kafanski ulet, bez brige :*
      Boja je predivna, pa ako ponekad voliš takve laganije lookove, baci pogled na njega, divan je :)

      Izbriši
  12. Pridružujem se vlasnicama Color Whispera, moja je upravo opisana mađenta :) Iako sam tražila takav neki balzamasti ruž i očekivala sve što si opisala, nisam se preoduševila, čak sam se i pomalo razočarala. Pigmentacija je odlična za jedan balzamasti ruž, i zbilja se da nadograditi do intenzivne boje. No hrapav je na usnama zbog tog nevidljivog shimmera i unatoč teksturi mi isušuje usne. Po meni je Catrice Gel Colour puno bolji izbor - čista, glatka, neljepljiva formula, koja divno njeguje. Duplo jeftiniji, btw. Jedino je izbor nijansi ograničen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice Gel Colour liniju nisam probala, no eto, ja sam (osjetljivim usnicama usprkos) zadovoljna hidratacijom koju dobivam ovim ružem, a nisam ni osjetila taj shimmer, baš ću idući put obratiti pažnju na to :)

      Izbriši
  13. Jaoooooo predivaaaaan jeeee... Morma ga imati :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja sam taman danas pisala new in post i u njemu se našao ovaj ruž jer sam ga kupila prije kojih 10tak dana. To mi je treći i mogu reć da sam sa njime možda i najzadovoljnija jer vidim da od kad sam ga kupila da ga ne skidam. Definitivno nije za one koji vole pigmentirane ruževe, ali meni je super :)

    OdgovoriIzbriši
  15. nisam ljubiteljica ovakvih ruževa, ali baš kao što si napisala, tko ih voli, onda su vrijedna investicija :D
    jer za ono što nude su kvalitetni :D

    OdgovoriIzbriši
  16. moram cu pogledat malo ove ruzeve, izgleda lipo :)
    koristim ovaj post na blogu da ti kazem da si imala pravo sto se tice crvenog ruza- samo moram naci onaj koji mi stoji
    (hahaha vjv se neces ni sjetit ali imala si post o crvenim ruzevima ili tako nesto pa sam ja napisala da mi se svidjaju ali da mi ta
    boja ne stoji), bome sam ga nasla i to vise njih (kad pocnes ne mozes stat hahah)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sjećam se, sjećam :)))
      baš mi je drago da si našla odgovarajući i to odmah više njih :D slobodno javi i koje si odabrala, baš me zanima :D

      Izbriši
    2. mac crosswires, l'oreal color riche perfect red i bourjois mat velvet peach club (na meni vuce na crvenkasto bez obzira sta pise peach)
      :)

      Izbriši
  17. a vis bas sam gledala swatcheve na youtube-u i tamo mi se cine ful pigmentirani -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ova linija je onako, blago pigmentirana dok je vivid colors stvarno izvrsne pigmentacije :)

      Izbriši
  18. Upravo to što si zadnje napisala. Ukoliko nekom odgovara ovaj tip ruža neće mu bit teško odvojiti novce. Ja imam 2 i nije mi žao novaca(iako sam ih kupila na popustu). Ista stvar je sa sjenilima, nekad baš i tražim da je manja pigmentiranost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je, ovisno o tome što osoba traži će biti ili zadovoljna ili nezadovoljna ovim ruževima :)

      Izbriši