Golden Rose Velvet Matte ruž u nijansi 08 - a little make up obsessed

Golden Rose Velvet Matte ruž u nijansi 08

Iako na prvu nisam pala na njih, nakon gledanja Velvet Matte ruževa po blogovima, posustala sam i kupila jedan ovaj ruž, onaj u nijansi 08. Priznajem, slaba sam na mat ruževe (ma lažem - slaba sam na ruževe generalno), tako da sam ga jednostavno morala isprobati. 



Ruž dolazi u zgodnom, jednostavnom pakiranju bordo boje u količini od 4,2 grama i po cijeni od 34 kune. 

Kao i uvijek, odabrala sam za sebe tipičnu boju pa možete očekivati i jedan dupe post, no što ću kad uvijek padam na nekoliko različitih nijansi i to je to. 




Ruž je ustinu ugodan na usnama, kremast iako ostavlja nakon nekoliko minuta mat efekt, no zbog svoje teksture je izuzetno maziv i lako se aplicira na usne.

Sam ruž ne isušuje, ne razlijeva se preko rubova usana (što bi se i dalo spriječiti olovkom za usne kad bi se razlijevao), no meni se nažalost događa nešto gore - nakon nekog vremena mi se počinje nakupljati u boricama, pa mi to ne izgleda preatraktivno. 

Što se tiče trajnosti, ona je solidna, no neće preživjeti neki obrok (poput nekih drugih mat ruževa), ali iskreno, za cijenu od 34 kune to ni ne očekujem.


Koliko god je ugodan na usnama i ima stvarno predivnih nijansi, mislim da ću ostati samo na ovom jednom primjerku jer uz to da ruž isušuje (što ovaj srećom ne radi), nema mi gore stvari nego da se uvlači u borice usana. 


Jeste li probale ruževe iz ove linije? Koji su vaši dojmovi?

CONVERSATION

13 komentari:

  1. Imam ovaj ruž i zadovoljna sam,jedino sam falila nijansu pa ga ne nosim često,previše je blijeda za moje usne :D....ali eto šta ću.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šteta, ne sumnjam da ćeš u ponudi naći neki drugi koji će ti odgovarati :)

      Izbriši
  2. Ja imam ovaj ruž u broju 2 i meni preživljava jelo(za divno čudo) tako da planiram da uzmem još neki. Sviđa mi se ova nijansa i jako bih volela da vidim koji je to dupe za njega. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će uskoro taj post - samo da me vrijeme posluži pa da uspijem poslikati :)

      Izbriši
  3. Prelep je :) Nisam probala nijedan matte jer mi GR isusuju usne i sa balzamom ispod :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta :( meni srećom ne isušuju usne, no eto, uvlači mi se u borice što mi se nikako ne sviđa :/

      Izbriši
  4. I ja sam kupila samo jedan i mislim da će biti dovoljno. Samo jednu nijasnu sam izdvojila kao "trebala bi mi", a ostale ili imam slične ili nešto drugo nije po mojoj volji :) Prvi put sam danas koristila, nešto malo do obroka pa nije bilo vremena za utiske :) Nisam sigurna, ali mislim da je kod mene 09 i slične su nam nijanse.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja imam vec 3 ova ruza I ovo mi je definitvno najdraza linija uz classics i starog favorita 121 :)

    Prezive mi i jelo i pice(provodim oko 9-10sati na poslu) istina bog ne U istom intenzitetu ali definitno je izdrzljiv i ne bride se tako da ostavlja fleke

    Meni se uvlacio na pocetku ali nakon pilingiranja nista,tako da savjetujem jedan dobar piling i da pokusas ponovno jer boja je divna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pilingiram usne inače i svejedno se uvlači. Jedino ako si mislila prije svakog korištenja, no to mi je previše maltretiranja usana.
      No hvala na savjetu svakako :)

      Izbriši
  6. Divna nijansa...imam sličan, Sleek-ov Coral Reef :) Ne privlače me toliko ti Velvet Matte ruževi, ali možda promijenim mišljenje :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. po meni ne propuštaš puno, radije dam još 10-ak kn za Sleek :)

      Izbriši
  7. Prelijepa boja ruža! Nažalost, meno GR mat ruževi jako isuše usta, pa ih ne koristim

    OdgovoriIzbriši