Casual Friday: Što je u mojoj torbi za plažu - a little make up obsessed

Casual Friday: Što je u mojoj torbi za plažu

Vrijeme je za jedan pravi ljetni Casual Friday post, ovaj put na temu što nosim sa sobom u torbi za plažu.


Na slici možete vidjeti i moj šešir, kupljen u Espritu prije jedno 8 godina (možda i 9, nisam sigurna) koji se i dalje drži kao nov i koji štiti moju glavu i kosu od sunca, no tu se nađe još puno proizvoda koje nosim sa sobom. 


Što se tiče torbi za plažu, nosim ih nekoliko sa sobom na more, pa ih mijenjam prema odjeći i raspoloženju, a na slici možete vidjeti ovogodišnju Vichy torbu koju sam dobila od Vichy Hrvatska.


U torbi se pod obavezno nalaže ručnik, LRP vrećica za mokri badić i rezervni badić koji uvijek nosim sa  sobom. 


Zatim su tu Aseptol mokre maramice, te obične maramice i Balea voda koja mi služi za ispiranje soli s lica. 


Za zaštitu lica koristim La Roche-Posay Anthelios Ultra Light fluid sa SPF 50+ ili LRP Anthelios dermo pediatrics kremicu za djecu sa SPF 50+. Više volim sa sobom nositi na plažu testere jer ne volim kad mi se krema "kuha" na suncu, no pošto ove godine i nemam nešto testera, nosit ću i full size proizvod sa sobom. Recenziju ovog fluida ćete čitati ovih dana :)


Za usne ovog ljeta koristim Maybelline Baby Lips sa SPF 20 iako stvarno ne volim sa sobom na plažu nositi stickove za usne jer uvijek postoji mogućnost da se rastope. 


Pošto mi se na području dekoltea i ramena javlja sekundarna alergija na sunce (Mallorca akne), na tom području zadnje tri godine koristim isključivo Eucerin Sun Creme-Gel sa SPF 50 jer mi jedini on ne uzrokuje (ili spriječava - kako hoćete) alergiju na sunce. Ovo je uistinu izvrstan proizvod za alergičare, a recenziju možete naći u ovotjednim postovima. 


Za ostatak tijela ovog ljeta koristim proizvode sa slike:


Naravno, ne teglim ih sve sa sobom na plažu, no htjela sam vam pokazati koje proizvode sam odlučila ponijeti sa sobom na ljetovanje. 

Olival pekmez za ubrzano tamnjenje ove godine koristim prvi put (inače sam vjerna L'Erbolario marmeladi), pa ćete čuti još moje dojmove, a Tropic krema je tu za mog dragog jer "njemu ne treba tako visok faktor" pa bolje da se maže i sa SPF 15 nego nikako (a ja mu krišom leđa mažem višim faktorom dok on misli da koristim ovu kremicu). Naravno - ja ju nosim u torbi. 


I zadnje, ali nikako manje bitno su neki roman (ove godine sam sve neke krimiće ponijela sa sobom) i sunčane naočale. 


Što vi nosite sa sobom na plažu?

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Ručnik, mlijeko za sunčanje (Nivea SPF 20), boca vode, knjiga i nekakve grickalice :) Koliko vremena provedem u vodi, ništa mi više ni ne treba :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep post :) Ja jedva čekam recenziju LRP fluida, Eucerin mi je pri kraju, a htela bih neki drugi uzeti, LRP je u užem izboru :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Potpisujem Anaviglam, baš si se dobro opremila :-) Sad si me zainteresirala za tu knjigu Tumačenje umorstva, sam naslov mi djeluje obećavajuće.
    A na plažu nosim isto tako kreme sa SPF, Kerastase proizvode za zaštitu kose od sunca i soli, naočale, rezervni bikini, mobitel, bocu vode i ručnik

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja samo ove god nosila Baby lips na plažu. Baš me zanima LRP fluid, treba mi nešto lagano za lice, što ne masti. Ja uvijek nosim ogromnu torbu u koju potrpam sve kremice, knjige, ručnike....

    OdgovoriIzbriši