Make up radionica sa Silvom Stojanović powered by Budi.in - a little make up obsessed

Make up radionica sa Silvom Stojanović powered by Budi.in

Prošlog petka sam popodne provela u Varšavskoj 14, u predivnom studiju Ministry of Beauty na radionici organiziranoj u suradnji SIlve Stojanović i portala Budi.in za nas nekolicinu blogerica, a kao uvod radionicama tog vikenda čiju ste najavu mogle pročitati ovdje


Na radionicama organiziranima za vikend su se radila četiri looka, Party at the beach, Gradski dnevni look, Večernji look i Coffee at the beach look. Mi smo u dogovoru odlučile da će nam Silva pokazati sve ideje kroz dva looka:





Za efekt zdravog glowa, Silva je stavljala tekući bronzer na lice i uistinu je dao licu prekrasan sjaj i osunčan izgled. 

Jako mi se svidio look s metalik plavim eyelinerom (MUFE) i fuksija usnama, stvoren je za ljeto koje je idealno za poigravanje bojama. 


Silva je posebno naglasila da bronzeri ne služe za konturiranje, za to služe puno zagasitije nijanse, a bronzer se nanosi na najisturenije dijelove lica koji prvi i "hvataju boju" da bi se postigao prirodno osunčan izgled. 


Nakon toga, Silva je napravila drugi, gradski look koji je transformirala u večernji look, gdje je koristila predivne zelene nijanse koje su dodatno istakle Ivine oči. Silva nas je poučila da trebamo koristiti barem tri nijanse sjenila kako bismo dobile na dubini. Bolje slike ćete uskoro vidjeti na Budi.in portalu, ja sam više uživala nego slikala :)








Uz sve to, Silva nam je dala savjete oko dobrih vodootpornih proizvoda - poput Dermalogica proizvoda sa SPF ili Chanel vodootporne maskare jer je mišljenja da se nema smisla ograničavati i ako nam se šminka i za na plažu, zašto ne? 

Mislim da nas je Silva sve oduševila svojom stručnošću i spremnosti da prenese znanje i savjete, a ja sam sretna jer sam konačno 100% sigurna koja sam nijansa MUFE HD pudera i što ga konačno sa sigurnošću mogu naručiti bez straha da sam fulala nijansu. 

Sama ljeti uglavnom nosim neki minimalizam, BB kremu, bronzer, maskaru i žarki ruž, no i sama znam iznijeti look poput onog prvog, s eyelinerom u boji i žarkim ružem. Kakav look vi preferirate ljeti?

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Odgovori
    1. je, Silva je stvarno učinila to druženje jako ugodnim :)

      Izbriši
  2. Fotke su ti svakim danom sve bolje! <3
    Ovu čašicu s kistovima si mogla ponijet doma hahahaha :D ja bih bila u iskušenju :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jao, a ja nisam bila presretna zbog slika, hvala ti :)

      a čašica... samo smo ih dobro ispipkale ♥

      Izbriši
  3. Bilo nam je divno, i ja sam na kraju skuzila da sam vise upijala nego slikala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Divno! Baš ste uživale.. Preferiram upravo bronzere, jarke ruževe i maskaru. Sjenilo na očima imam jako, jako rijetko. Paletice su mi više za ukras nego što ih koristim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja volim jarke ruževe i maskaru, a bome ljeti i bronzere :)

      Izbriši