Casual Friday: What's In My Cosmetic Bag - a little make up obsessed

Casual Friday: What's In My Cosmetic Bag

Odlučila sam se za pisanje malo laganijeg štiva danas, pa sam vam priredila Casual Friday post, ovaj put na temu što je u mojoj kozmetičkoj torbici.


U zimskom izdanju Casual Friday posta s temom What's In My Bag ste mogle vidjeti preslatki prozirni neseser iz H&M-a. Trentuno sam ga zamijenila ovom prozirnom torbicom s Disney princezama jer plastika od koje je izrađen neseser iz H&M-a i nije nešto prekvalitetna pa se izgrebao i djeluje mi prljavo. Kao pravo dijete u duši, čim sam vidjela ovu pernicu, znala sam da će mi služiti kao neseser.


Bitno mi je da je torbica prozirna kako bih vidjela što je sve unutra. Inače, poprilično je velika - 25x15 cm, tako da u nju stane stvarno svašta:


Unutra su trenutno La Roche-Posay termalna voda* (za osvježenje u vrućim danima), Cien dezinfekcijsko sredstvo za ruke, Aseptoleta vlažne maramice i trenutno omiljeni Marc Jacobs ruž...


... zatim MAC Blot Powder, Melvita Apicosma krema za ruke, Caudalie putni kist*, papirnate maramice i ogledalce...


... Catrice matirajući papirići i izvrstan Nivea Powder Touch dezodorans*. Moram napomenuti da mi rijetko koji dezodorans odgovara, no ovaj mi je super - realno, znam da nema šanse da se ne oznojim, no ovaj (ukoliko se pravilno koristi - dakle špricanje s dovoljne udaljenosti) ne ostavlja tragove niti na koži (prilikom špricanja) niti na odjeći i ne usmrdim se s njim, a uz to, sviđa mi se i miris.



Što vi nosite u kozmetičkoj torbici ovih dana? Jeste li ju kao i ja napunili sredstvima za osvježavanje (poput termalne vode, dezića i mokrih maramica) ili ste minimalistice koje ne nose puno toga sa sobom?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

27 komentari:

  1. Jaaaao, želim taj neseser :D So pritiii :D
    Ja sa sobom u torbi od šminke nosim samo ruž koji taj dan nosim, jer mi šminka u većini dana stoji na licu čitav dan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha savršen je, zar ne? :)

      meni po ljeti ako sam po cijele dane vani ipak trebaju za svaki slučaj u torbici matirajući listići i matirajući puder, mada da kucnem o drvo, mislim da sam našla idealnu kombinaciju za ne-prosijavanje :)

      Izbriši
  2. Ja također sa sobom nosim ogledalce, dezinfekcijsko sredstvo, matirajući puder, putni kist, a ostalo varira :D Također nosim i malu Nivea kremicu, dobila sam ju negdje na ulici, minijaturna je, promjer joj je nekih 4 cm i kad ju potrošim samo nadopunim tu kutijicu i to je to :D Uvijek ju imam uz sebe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj imam i ja taih malih Nivea kremica, vidiš, potpuno zaboravim na njih, a mogle bi i koristiti :)

      Izbriši
  3. Preko ljeta uglavnom nosim malenu torbicu pa mi su nju stane od kozmetike samo labelo ili ruž i matirajući listići. Obožavam sve disney stvarčice i ovaj neseser je baš kjuuutt :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja ako uzmem malenu torbicu nosim isto samo ruž i matirajuće listiće, ali uglavnom teglim neke velike torbe :D
      i drago mi je da nas ima ljubiteljica Disney stvarčica :D

      Izbriši
  4. Od navedenih proizvoda dijelimo samo ogledalo, jedino na mojem piše Biotherm. :D U mojoj kozmetičkoj torbici je sadržaj gotovo kao i tvoj, maramice obične, vlažne, sredstvo za dezinfekciju, matirajući puder i papirići te ruž i labelo. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Fora torbica :) Nemam naviku nositi išta osim vlažnih maramica, balzama za usne/nekog ruža, ogledalca i kreme za ruke. To je sve što mi treba :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vlažne maramice i dezodorans su mi obavezni i ljeti i zimi.
    Šminka mi obično stoji čitav dan, bez potrebe za popravljanjem, ali u slučaju da izađem iz kuće bez šminke, a u međuvremenu osjetim potrebu da je ipak stavim, u svojom malom neseseru imam korektor, crveni ruž, olovku za oči i maskaru, za neki brzinski pristojan izgled.
    Inače, imam Disney fasciklu sa istom slikom na njoj i godinama mi se kolege na fakultetu smiju jer sam djetinjasta, ali i dalje stojim iza toga da za Disney ne postoji starosna granica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma što kolege znaju, za Disney stvarno ne postoji starosna granica :)

      Izbriši
    2. Ja sam se zalijepila za ovaj post čim sam vidjela princeze... Ja i dalje imam posteljinu sa Disney princezama (iz mlađih dana) haha

      Izbriši
  7. Imam drugaricu koja u neseseru nosi sve čime se šminka, i uopšte mi nije jasna. Sviđa mi se što ti nosiš samo ono što ti treba da bi prepravila šminku. Odličan post. :)

    tara-blunt.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj to bi mi definitivno bilo previše :/
      nosim ono što ću možda trebati popraviti i to je to :)
      i hvala ti :)

      Izbriši
  8. Torbica je preslatka.. :) U svima nama još uvijek čuči ona mala djevojčica.. :) Zapravo nam je sadržaj jako sličan, samo drugi brednovi.. :) A ovaj Nivein dezić meni ne odgovara, barem ne na ovim temperaturama, zbog čega mi je jako žao jer mu je miris baš fin. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :D
      šteta za dezić, meni je iznenađujuće dobar i po ovim vrućinama :) da se razumijemo, i dalje se znojim, ali bih valjda botox trebala ubrizgati u pazuhe da to spriječim :/

      Izbriši
    2. Ja nemam nekih problema sa znojenjem, al s njime se po ovim vrućinama samo usmrdim.. :(

      Izbriši
  9. Sviđa mi se torbica s motivima bajkovitih likova. :D I sva mini pakiranja, tako su majušna i praktična za nositi svugdje. Tako bih i ja volio. ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako je samo slatka i vesela torbica :))
    Imam Nivea powder stick i iako prije nisam baš bila zadovoljna zaštitom koju Nivea proizvodi pružaju, ovaj put ništa loše za reći :D

    OdgovoriIzbriši
  11. imam u planu nabaviti si neku termalnu vodu, mislim da je odlična stvar imati na ljeto :D možda Avene kupim :D
    isto tako trebam si nabaviti ovu Cien dezinfekcijsku tekućinu :D
    trenutno sam više doma, ne putujem nigdje, pa sve stvari koje koristim sam spomenula u svojim favoritima :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Djevoooooooojčice jedna! :D
    Sve ti ostavljam ali MC ruž kradem! :D

    OdgovoriIzbriši