Vichy CELLU DESTOCK SERUM FLASH - recenzija - a little make up obsessed

Vichy CELLU DESTOCK SERUM FLASH - recenzija

S dolaskom ljepših dana većina nas postane samokritičnija i vidi svoje nedostatke (realno - na to utječe i to što nas sa svih strana bombardijraju reklamama za anticelulitne proizvode), pa mnogi od nas posegnu za anticelulitnim preparatima. Iako se trudim koristiti ih cijele godine, na kraju ispadne da nisam baš redovna dok ne "zagusti" odnosno dok nam ljeto ne zakuca na vrata. Prošle godine sam vam pisala o celulitu i ovaj post je i dalje jako čitan, a ove godine sam isprobala Vichy novitet - CELLU DESTOCK SERUM FLASH*.

Ono što smatram bitnim naglasiti jest to da kad su kreme u pitanju, ono što ja tražim je manja vidljivost celulita, dok mislim da su za njegov nestanak potrebni vježbanje, promjena prehrane i masaže.


Tehnički podaci i cijena:

Proizvod dolazi u crnoj mekanoj tubici, pomalo neobičnoj za ovakvu vrstu proizvoda. Mene osobno je ambalaža zbog aplikatora podsjetila na divovsku kremu za područje oko očiju. Količina koju dobijete u tubici je 125 ml.



Aplikator je zanimljiv i radi na sistemu odvrtaja, dakle nema posebnog poklopca nego okrenete na jednu stranu da biste ga otvorili, a zakrenete na drugu da biste ga zatvorili (dok ne čujete "klik"). Ono što mi se nije svidjelo kod ambalaže je to što proizvod ne može samostalno stajati uspravno, a imala sam problema sa zatvaranjem aplikatora. Naime, namazala sam se serumom, zatvorila aplikator i ostavila serum u ležećem položaju u kupaonici. Kad sam se vratila kroz neko vrijeme, imala sam što vidjeti - proizvod je iscurio iz ambalaže, kao da aplikator ne drži dovoljno dobro. Pošto nisam bila sigurna jesam li stvarno dobro zatvorila ambalažu, još jednom sam to ponovila, no opet je curilo van, tako da sam ga od tog momenta držala u uspravnom položaju. Ne znam je li problem s mojom ambalažom ili uistinu ne "drži", no obratite pažnju na to.


Što se tiče teksture - proizvod je poprilično tekuć, izvrsno se razmazuje, ne treba ga puno i jako brzo upija. Sadrži reflektirajuće čestice koje bi trebale tu biti za ljepši izgled kože, međutim ja ih nisam primjetila na koži nakon nanošenja proizvoda.


Što kažu iz Vichy-ja o ovom proizvodu:

CELLU DESTOCK SERUM FLASH brzo je djelujući serum koji u 14 dana* smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno zaglađuje kožu te djeluje na vidljivost celulita, tvrdokorna područja, čvrstoću kože te ujednačenost i površinu kože. Inovativna formula koja kombinira maksimalnu Vichy dozu čistog kofeina, hijaluronsku kiselinu poznatu po hidratizirajućim svojstvima te reflektirajuće bisere za ljepši izgled kože pruža trenutnu i dugotrajnu učinkovitost: koža trenutno izgleda zaglađenije, a u svega 14 dana* izgled celulita je vidljivo reduciran, koža djeluje čvršće, a površina kože je ujednačena. Nemasna, lagana tekstura seruma brzo se upija kako bi odijevanje bilo moguće odmah nakon nanošenja proizvoda te se proizvod nanosi dva puta dnevno.
ČISTI KOFEIN- referentni anticelulitni aktivni sastojak s dosada najvećom Vichy koncentracijom u anti-celulitnom proizvodu (6%) za reduciranje izgleda celulita. 
HIJALURONSKA KISELINA- hidratizirajući sastojak koji hidratizira kožu te ju čini punijom. 
SALICILNA KISELINA- potiče difuziju aktivnih sastojaka te koža postaje zaglađenija i mekša.

Koji su moji dojmovi?

Proizvod sam koristila dva puta dnevno, svaki dan kroz duži period bez dodatne masaže, dakle samo sam ga utrljavala u kožu. 

Ovaj serum uistinu radi ono što obećava. Vidljivost celulita je manja, koža je zategnutija i elastičnija i noge jednostavno izgledaju ljepše. Moram odmah naglasiti da ja (srećom) nemam puno celulita (ajde da me barem nešto zaobišlo u velikoj mjeri) i da je ono malo što se vidi (na području stražnjice) puno manje vidljivo.

Ono što mi se posebno svidjelo je uistinu lagana, nemasna tekstura seruma koja se instantno upija, dakle nema cupkanja u kupaonici i gledanja na sat čekajući da se serum upije, nego sam se odmah mogla oblačiti bez da se odjeća lijepi za mene. Iako je meni to bio plus, nekome će biti mana ukoliko želite vršiti masažu s tim proizvodom - jednostavno nije dovoljno mastan za tu svrhu. Meni osobno su za masaže ionako draža ulja.

Svidjelo mi se i to što je ovo jedan od rijetkih anticelulitnih proizvoda nakon kojeg mi nije trebala dodatna hidratacija za moju suhu kožu nogu, a koža je bila i glađa zahvaljujući salicilnoj kiselini koja je vršila i blagi piling.

Sve u svemu, ukoliko tražite proizvod koji će vam smanjiti vidljivost celulita u uistinu kratkom roku, ovaj proizvod ima moje preporuke.

Cijena:

Preporučena cijena je 232,47 kn za 125 ml

Sastav:



Koristite li anticelulitne proizode? Imate li koju preporuku?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

12 komentari:

  1. Koristila sam samo Evelineov anticelulitni gel i moram priznati da je bio odlican. Hladio mi je kozu i maknuo strije i celulit koji je ostao i nakon vjezbanja, ali naravno najveci uzrocnik je sjedenje :((( a od tog ne mozemo pobjeci...ovaj djeluje super, bas bi mu mogla dati sansu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobar je taj Eveline, posebno za ljeto zbog tog efekta hlađenja :)

      Izbriši
    2. možeš li pojasniti ovo da ti je Evelineov maknuo strije?? ja imam strije na unutrašnjem dijelu bedara i malo na stražnjici, pa bi mi puno pomogla neka informacija :)

      Izbriši
    3. nije maknuo, strije se mogu maknuti samo laserom, no pretpostavljam da su joj manje vidljive :)

      Izbriši
  2. Šteta da si shimmer ne vidi po nanošenju :( a i hvala što si me upozorila da obratim pažnju na čep ;) ... kroz koji dan i ja startam sa testiranjem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš me zanima je li problem u mojem ili je stvarno neki feler :)

      Izbriši
  3. Imam Vichyev običan Cellu Destock, ali sam ga prestala koristiti jer nisam vježbala baš pa i onda nema nekog učinka. No moram se natjerat sad jer bez vježbanja nema ničega, kao što i sama kažeš :) Serum zvuči super, ali za sada ću ga preskočiti zbog cijene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim pomogne on prividno i kad ne vježbaš, ali samo prividno) - znači zategnutija koža i manje je vidljiv, ali nije da nestaje :)
      bez vježbanja i kvalitetne prehrane nema ništa :)

      Izbriši
  4. Nije problem u tvojoj ambalaži, i moj curi kao lud, čak i nakon što sam potrošila pola tubice. Inače mi je odličan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta za ambalažu jer mi je baš zgodna, ali očito nije funkcionalna :/
      Ali efektom je odličan, slažem se :)

      Izbriši
  5. Baš bih voljela ovo isprobati! Ja trenutno koristim Nivein serum i Weleda ulje od bršljana.

    OdgovoriIzbriši