Favoriti mjeseca - ožujak - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - ožujak



Kad je čovjek na no buy režimu i još si nametne određenu beauty agendu (beauty agenda 1 i beauty agenda 2), nije tako teško odrediti favorite jer ih se ne nađe puno jer nije bilo puno prostora za nova isprobavanja.
Ovo je valjda prvi put u povijesti mojih postova o favoritima da se među njima našao jedan jedini dekorativni predmet i to lak za nokte. Iz jednostavnog razloga - većinu kozmetike sam stvarno rotirala i ništa se nije izdvojilo kao posebno drago.


Ne znam što je to sa mnom, no prošli mjesec mi je koža tijela i ruku bila više suha nego cijelu zimu. Kao i uvijek, tada je spas za kožu mog tijela bila Uriage Emolijentna krema koja se još jednom pokazala kao pun pogodak i nemam dovoljno riječi hvale za nju. Detaljnu recenziju možete pročitati u ovom postu.

Što se tiče kose, oduševio me Organix Nourishing Coconut Milk šampon*. Detaljnu recenziju možete pročitati u ovom postu.

Po pitanju njege lica sam se vratila nekim starim, odavno voljenim proizvodima.

Clinique All About Eyes Rich krema za područje oko očiju je jedna od meni najdražih okoloočnih kremica (uz Afrodita Kamilica kremu za područje oko očiju o kojoj ste mogle čitati ovdje) čiju vam recenziju konačno spremam. Uglavnom, ako tražite izvrsnu hidrataciju, ova kremica je pun pogodak.

Vichy Aqualia Thermal serum* je jedan od najboljih seruma za hidrataciju koje sam probala. Ujedno i moj prvi "ozbiljni" serum (ozbiljni jer sam prije njega isprobala Balea Aqua serum) kojeg sam koristila. Mnoge zime me spašavao od dehidracije, a kako sam dehidraciji i inače sklona, on je i dio moje njege u sklopu programa 100 dana 100 žena u organizaciji Vichyja. Detaljnu recenziju ćete čitati po završetku tih 100 dana iako bih o njemu mogla pisati već sada zbog dugogodišnjeg iskustva s njim.

Melvita ružina vodica je još jedan proizvod kojem sam se vratila. Koristim ju za hidrataciju nakon čišćenja lica, a prije nanošenja seruma ili kreme. Koža je mekana i uvjerena sam da doprinosi i sprječavanju njenog isušivanja.

Parfem koji je definitivno obilježio prošli mjesec je Chanel Chance*, parfem koji sam odabrala na olfaktivnom baru u Chanel Beauty Store-u o čemu ste mogle čitati u ovom postu. Planiram i njegovu recenziju jer me totalno oborio s nogu.

I za kraj sam ostavila jedini dekorativni proizvod koji sam mogla izdvojiti u svoje favorite - Catrice Crushed Crystals - PLUMdog Millionaire lak za nokte. Ljubičasti lak i još teksturac. Dovoljno da mene obori s nogu. Ukoliko ste slučajno propustile post, mogle ste ga vidjeti ovdje


Kao što vidite, nije se tu našlo puno proizvoda, ali su svi potpuni pogodak kad je u pitanju moja njega. 
Imamo li kojeg zajedničkog favorita? Što ste vi voljele prošli mjesec?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

20 komentari:

  1. Jedna vrlo lijepa hrpica proizvoda :) Baš sam jučer gledala Melvitine stvarčice (jer sam dobila rođendanski popust, jeeej :D) pa se sve motam kao mačka oko vruće kaše i ne znam što bih prije naručila :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljivi proizvodi :) Baš me zanima recenzija Clinique kremice i Vichy seruma jer mi jako treba nešto za hidrataciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će recenzije oba proizvoda, a Vichy serum je izvrstan za hidrataciju :)

      Izbriši
  3. lijepo, baš me zanima ova okoloočna :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se s tobom u vezi s Vichy serumom i Clinique AAE Rich kremicom. Odlični proizvodi. A Catrice lak kod mene čeka na isprobavanje, kupila sam ga baš zbog tvoje recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš me zanima taj Vichy serum! jer Balea aqua je ok, ali jeftinijeg ranga gdje bi ja nadodala još par sastojaka za potpunu hidrataciju...on je trenutan, ne dugotrajan, a dugotrajno mi treba...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dugotrajno je Vichy puuuuno bolji, Bale Aqua je mala beba za njega :)

      Izbriši
  6. Divni proizvodi, i jako me zanima ta Afrodita okoloočna kremica.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je to divna kremica i od srca je preporučam :)

      Izbriši
  7. Nemamo nista zajednicko, ali zanima me Vichy serum jer krema mi je odlicna :) za Melvitinu ruzinu vodicu sam cula samo pohvale...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vichy serum bi ti se svidio sigurno čim voliš i kremu toliko :)

      Izbriši
  8. Krasni favoriti! Jako mi je žao što nisam naručila AAE okoloočnu kad je bila akcija :/
    Organix šampon mi je odličan, odličan! Da barem imaju i masku za kosu u istoj liniji :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šteta za AAE :(
      A Organix postoji maska, ali ne kod nas :/

      Izbriši
  9. Odlicni favoriti, ta okoloocna AAE mi je cijelu vjecnost na WL :D valjda ce jednog dana izaci iz te liste.
    A chanel parfemi su mi inace vrh ;) Moj favorit je Chanel no5 Eau Premiere

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ćeš ju što prije maknuti s liste :)
      a Chanel... da, ima nešto divno u njihovim parfemima :)

      Izbriši
  10. Slažem se s tobom da je Vichy Aqualia Thermal serum odličan serum za hidrataciju, mene je totalno osvojio :) Chanel Chance jako volim :D

    OdgovoriIzbriši