Događanja, noviteti, posebne ponude - a little make up obsessed

Događanja, noviteti, posebne ponude



Ovog tjedna je bilo puno noviteta, pa je vrijeme za novi post u ovoj rubrici.

Događanja

Promocija Vichy Teint Idéal pudera

Ovog tjedna sam prisustvovala predstavljanju Vichy Teint Idéal pudera. Vichy nam nastavlja pomagati u postizanju idealnog tena, ovog puta s linijom Teint Idéal pudera. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

Linija se sastoji od četiri različita proizvoda:

Teint Idéal tekući puder - riječ je o blistavom tekućem puderu za normalnu do mješovitu kožu. Pruža prirodan i ujednačen izgled tena - tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Dostupan je u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy. Preporučena cijena mu je 162,73 kn.

Teint Idéal kremasti puder - namijenjen je za ujednačavanje tena suhe kože. Kao i tekući puder, sadrži tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology”. Obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i C za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Dostupan je u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy. Preporučena cijena mu je 162,73 kn.

Teint Idéal kompaktni puder - blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože. Dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana. Preporučena cijena mu je 193,72 kn.

Teint Idéal brončani puder - otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten. Preporučena cijena mu je 193,72 kn.

Teint Idéal tekući i kremasti puderi dostupni su u svim ovlaštenim Vichy ljekarnama dok su kompaktni i brončani puderi dostupni u ograničenom broju ovlaštenih Vichy ljekarni. Brončani puder dolazi na tržište krajem veljače.



Noviteti

Viktor&Rolf ekskluzivno u Muller parfumerijama

U Muller parfumerijama su ekskluzivno dostupne dvije Viktor & Rolf linije: Flowerbomb & Spicebomb.

Flowerbomb je eksplozija cvijeća u bočici izrezbarenoj poput dijamanta s mnogo lica. "Ovaj smo miris kreirali na način da smo pomakli sve granice kada je riječ o proučavanju cvijeća i maštovitosti buketa", objašnjava Olivier Polge, jedan od tri ‘nosa' zaslužnih za miris; ostala dvojica su Carlos Benaïm iz New Yorka i Domitille Bertier iz Pariza.



Preporučene cijene:

FLBB EDT V50ML 568 HRK
FLBB EDT V100ML 819 HRK
FLBB EDP V30ML 462 HRK
FLBB EDP V50ML 697 HRK
FLBB EDP V100ML 901 HRK
FLBB LAIT CORPS FL200ML 387 HRK
FLBB GEL DOUCHE 200ML 356 HRK

Estée Lauder Derek Lam kolekcija ekskluzivno u parfumeriji u Anabella parfumeriji u Splitu, Jocker centar

Ekskluzivno u parfumeriji Anabella možete naći Estée Lauder Derek Lam kolekciju nastalu u suradnji s američkim dizajnerom Derek Lamom.
Mini make up kolekcija se sastoji od plave satenske clutch torbice i 5 proizvoda:

Derek Lam Clutch
Kajal Crayon u boji Near Night
Maskara u boji Black Black
Sjenilo u boji Smoked Gold
Ruž u boji Smoked Blush
Sjajilo za usta u boji Barely Gold



Preporučena cijena ovog seta je 1334 kn.

Biotherm Body Sculpter
Biotherm je izbacio na tržište novi tretman za oblikovanje tijela - Body Sculpter.

Biothermovi su laboratoriji po prvi put spojili defragmentacijski aktiv s 5% čistog kofeina kako bi stvorili aktivni koncentrat za njegu koji istovremeno postiže dva rezultata vezano uz mršavljenje: smanjenje nakupina masti i čvršću kožu, dakle potpuno preoblikuje siluetu.

Iz Biotherma kažu da su rezultati vidljivi već nakon 7 dana.

Body Sculpter je prozračne, gelaste teksture koja se savršeno stapa s kožom i pruža osjećaj ugode. Formulirana je upravo za njegu tijela, posebice noću.



Prilikom stvaranja ovog proizvoda, tim iz Biotherma je vodio računa i o mirisu - Body Sculpter sadrži slatkaste voćne i cvjetne note, s umirujućom baznom notom mošusa.

Gornje note: limun, grejpfrut, mandarina
Srednje note: marelica, jasmin, ciklama
Bazna nota: mošus

Preporučena cijena: 287 HRK

Bourjois CC krema

Trend BB i CC krema se odavno proširio iz Azije i na zapadni svijet, a brand koji nije pokleknuo pred tom manijom je i Bourjois.

Ova CC krema ne sadrži ulja, lagane je i prilagodljive teksture koja se stapa s kožom, a istovremeno i dobro prekriva. Iz Bourjoisa kažu da daje svjež i zdrav izgled tena.



Formula sadrži 3 različita pigmenta koja brišu i prekrivaju nedostatke i nepravilnosti boje tena:
• Narančasta - protiv umora, za zdrav i svjež izgled
• Zelena - protiv crvenila
• Bijela - protiv tamnih mrlja, umanjuje vidljivost tamnih mrlja i podočnjaka

Sadrži SPF 15 i hidratizira 24 sata što je čini idealnom za normalnu i suhu kožu.

Preporučena krema je 89,90 kn, a dostupna je u Mulleru, dm-u i Bipi.

Olay Total Effects 7u1 CC krema

Total Effects 7u1 CC krema sa SPF 15 hidratizira kožu, prekriva nedostatke i ima Anti-ageing učinak.

Suzbija svih 7 znakova starenja kože:
1. Vidljivo smanjuje nastanak sitnih linija i bora
2. Pomaše u sprečavanju pojave crvenila
3. Učvršćuje kožu
4. Ujednačava boju kože i smanjuje vidljivost tamnih mrlja
5. Hidratizira i štiti kožu od isušivanja
6. Pomaže u zaglađivanju i ujednačavanju teksture kože
7. Koži daje zdrav i svjež izgled



Ne začepljuje pore. Lagana, nemasna tekstura brzo se upija.
Dolazi u dvije nijanse.

Preporučena cijena je 109,90 kn, a dostupna je u Mulleru, dm-u i Bipi.


Jeste li našle nešto zanimljivo za sebe?

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Baš me zanima kakva je Olay Total Effects 7u1 CC krema jer mi je dnevna iz te linije 7u1 jako dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam probala ništa iz te linije, ali da, zvuči zanimljivo :)

      Izbriši
  2. Nešto??? Pa sve bi ovo isprobala!

    OdgovoriIzbriši
  3. da, mene zanima ova cc krema od borjouis, ali nikako da nađem recenziju nigdje,
    inače obožavam njihove stvari, pudere koristim samo njihove i mislim da bi mi cc krema trebala valjati, ima neutralan miris, to mi je dobro, ali voljela bih čuti što drugi kažu prije nego je kupim sama, u bipi je inače 89 kn, sad je vikend akcija pa je na popustu 25% što je isplativo, ali prestala sam kupovati šminku dok ne pričitam tuđe mišljenje, na taj način kupujem manje gluposti :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam Bourjois CC kremu i koristim ju nekoliko dana. Imam mješovitu kožu, pa sam se uplašila da ću se sjajiti kao da menetko namazao uljem, ali to se nije dogodilo :)

      Moram priznati da sam oduševljena s cc kremom, jako je lagana na koži, finiš je pomalo dewy, ali ništa pretjerano. Prekrivanje je srednje (u rangu Healthy Mix pudera u novoj bočici), meni je prekrila podočnjake i crvenilo, ali i dva mala prištića. Nakon skidanja šminke, koža je baš mekana i rekla bih hidratizirana. Tekstura je malo "runny", ali može se lijepo dozirati. Dolazi u 4 nijanse, u plastičnoj ambalaži od 30 ml koja se može iskoristiti do kraja. Koristim 2. nijansu, "Light beige" i ta se nijansa lijepo stopila s mojom bojom kože. Pomalo me razočaralo što sama krema nema one divne mirise koje imaju ostale Bourjois podloge, možda se neki lagani voćni miris nazire, ali jako slabo. Nekome će možda to i odgovarati. I da, ima SPF 15.

      Postojanost je srednja, nakon otprilike 4-5 sati, potrebno je matirati t-zonu, ali s obzirom da imam mješovitu kožu, to je za mene dobar prosjek.

      Preporučujem ga svima, posebno curama s suhom i normalnom do mješovitom kožom. Masnokošcima možda neće odgovarati.

      P.S. Ako ju želite kupiti, požurite u DM jer je tamo na popustu do 15.02. S popustom sam ju platila 71-72 kn, tu negdje. Ali na popustu je i u Mulleru do istog datuma, a mislim i u Bipi.

      Izbriši
    2. hvala ti na dojmu, zvuči jako dobro :)

      Izbriši
  4. Zaista su super noviteti na tržištu. Mene ovaj put najviše zanimaju parfemi, moram otići isprobati :)

    OdgovoriIzbriši