New in #20 - a little make up obsessed

New in #20



Iako sam već kad sam pisala zadnji new in, rekla da je zadnji u godini, ipak nije bio. No ovaj je definitivno zadnji, što sam kupila sam kupila, nadam se da ću i u idućoj godini nabaviti mnoštvo divotica kojima ću se veseliti kao i ovima kupljenima (i dobivenima) u ovoj.



Ovo je jedan od onih new in-ova gdje sam više porizvoda dobila nego kupila, pa se nekako tješim da sam ipak ostala disciplinirana i više-manje odlučna kod odluke donešene kod obavljivanja zadnjeg new in-a, a to je da neću više kupovati. Nisam se potpuno držala toga jer sam morala iskoristiti tuđa putovanja da bih nabavila neke stvarčice kojih nema kod nas, no to su onda opravdane kupnje, zar ne? :)

Bilo bi mi bolje da prestanem sa samoopravdanjima i krenem s pravom temom ovog posta - novitetima o kojima ćete čitati u 2014. godini.



Vichy Purete Thermal micelarna voda* je uz kutiju koju ćete vidjeti na idućoj slici blagdanski poklon od Vichyja. O njoj ste mogle čitati u postu o micelarnima, jako ju volim, i uz Bioderma Sensibio micelarnu mi je omiljena micelarna (mada ću između njih dvije pri kupnji odabrati Biodermu zbog boljeg omjera cijene i količine).

Nuxe Reve de Miel krema za ruke* je također poklon, ovaj od uvoznika za Nuxe. Kao što sam napisala i na Facebooku, inače nisam ljubiteljica mirisa meda, dapače, odvratan mi je, no Nuxe je taj med u svojim proizvodima savršeno zapakirao, pa mi ova kremica miriše božanstveno ♥

Caudalie Vinexpert Radiance zaštitni dnevni fluid* je isto dio blagdanskog poklona, koji ste mogle vidjeti ako me pratite na FB. Jako me zanima ovaj fluid, no mislim da ću ga čuvati za proljeće (koje će, nadam se, što prije doći - da, znam da je zima tek službeno kalendarski počela).

Lush Rudolph svježa maska za lice je totalno neplanirana kupnja, no kako sam obavljala kupnju za prijateljicu u Lushu (između ostalog i tu masku), ostala mi je u glavi, pa sam se vratila po nju. Trebala bi pomagati protiv crvenila, a kao osoba sa seboreičkim dermatitisom, mislim da ću vam stvarno moći reći pomaže li :)


Lush Aqua Marina, rolada za njegu osjetljive kože je proizvod koji sam zaboravila uslikati na grupnoj slici, pa je eto, zaslužila samo svoju sliku. Ovo je jedan od proizvoda koji će u 2014. biti recenziran među prvima.


Vichy kutija je zaslužila posebnu sliku jer mi je predivna ♥
Dobila sam točno onu koju sam htjela :D
Došla sam u napast da vam slikam i prošlogodišnju koja mi je isto predivna, no suzdržala sam se da vas ne davim svojom čudnom ljubavi prema kutijama :D



Wella Pro Series Repair masku mi je nahvalila Mell, pa sam ju odlučila probati. Istina, otkad sam se ošišala nije da imam puno vrhova za nahraniti, ali narast će kosa :)



I za kraj sam ostavila dekorativu. Prijateljica je išla u Graz, pa sam ju molila da mi kupi MAC Blot Pressed Powder. Toliko sam pohvala čula o njemu da sam stvarno bila znatiželjna je li opravdan sav taj hype oko njega. Uskoro ćete čitati moje dojmove :)

Jedna druga draga djevojka je išla u Trst, pa sam ju molila da mi kupi neke KIKO stvarčice. Bila sam skromna ovaj put i sad mi je malo lakše otkad sam saznala da KIKO sad dostavlja i kod nas. Uglavnom, uzela sam back up predivne ljubičaste maskare - KIKO Super Colour 01 Viola o kojoj ste čitale u ovom postu, a ovaj put sam uzela za probu i KIKO Super Colour 02 Blue. Uz to, uzela sam i (samo) jedan lak - KIKO 320 Malva Beige. Malo me srce boljelo zbog samo jednog laka, no sad mi je lakše kad znam da mogu naručiti KIKO proizvode kad god poželim.

Kao blagdanski poklon sam dobila T.LeClerc Paradise Lipstick u nijansi 02 Rose Transparent*, T.LeClerc Eye Pencil u nijansi 06 Violine* i putni Caudalie kist* koji će mi izvrsno doći za u torbu.

I skoro sam vam zaboravila pokazati svoj organizator za ruževe! Ovaj jedan mi naravno nije dovoljan, mana mu je da ne stanu Dior i Estee Lauder ruževi, no svejedno mi se sviđa i svakako će pomoći u mojoj organizaciji kozmetike. Kupljen je na ebay-u, pa zbog potražnje vam ubacujem i link.



 Što ste vi kupovale/dobile u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (neovisno o porijeklu proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

28 komentari:

  1. Mnogo je lep organizator za ruževe, divni noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Wella maska mi se jaaaaaako sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve je predivno, zavidim vam sto vi i dalje imate Lush.:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Divni noviteti :) Wella Pro Series Repair masku sam upravo danas potrošila i kupit ću ju opet jer mi je kosa živnula kako sam ju počela koristiti. Nuxe krema za ruke mi ne odgovara zbog prejakog mirisa. Odličan ti je organizator ruževa :) Tražim nešto takvo već dugo i nigdje nema. Gdje si ga kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajde super, drago mi je da ima još preporuka za tu wella masku :)

      evo, editirala sam post sad i stavila link gdje sam ga uzela :)

      Izbriši
  5. sve mi se sviđa :)
    Javi kakav ti je Rudolph.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zasad mi se sviđa, ali javljam više nakon nove godine :)

      Izbriši
  6. Imamo istu kutiju :DD I meni je ta najljepša :) Baš me zanima ova Kiko plava maskara, ljubičasta mi izgleda odlično, ali više padam na plavu, i toliko me svi mamite s ovom Reve de Miel linijom, da ću stvarno morati nešto uzeti, ja se ne bih bunila niti da malo više na med mirišu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. maskaru ću otvoriti tek kad bacim staru ljubičastu, tako da ćeš još morati malo sačekati sa dojmovima :)
      A što se Reve de Miel linije tiče - preporučam da probaš nešto drugo, kremica stvarno divno miriše, ali mislim da te ne bi dovoljno hidratizirala :)

      Izbriši
  7. Još gledam i mislim: Ok Nives, na koju foru je tu zalutao kolač? :D
    Predivan post, nadam se da će 2014. doneti još lepših i korisnijih noviteta za sve nas kozmetikoljupce <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha eto, nije kolač i nisam zabrijala da sam postala food bloger :D
      i hvala ti, i ja se nadam da će to biti dobra godina za sve nas :)

      Izbriši
  8. ja stalno koristim Nuxe kremu i odlična mi je,meni se sviđa njen miris i lijepo mi njeguje ruke.Gdje je kupljen organizator za ruževe?Kiko proizvode nisam imala još prilike probati,sviđaju mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo stavila sam naknadno gore u post likn odakle je organizator :)
      A Nuxe krema divno miriše, međutim meni za njegu sad nije dovoljna odnosno dobra je za održavanje postojećeg stanja ako je stanje dobro :/

      Izbriši
  9. Same divote, ali realno, stvarno korisne stvarčice si kupila/dobila. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Nestrpljivo očekujem recenziju Lush sapuna :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Puno lijepih stvarčica :) I draga naručivanje kozmetike od ljudi koji putuju u inozemstvo se nikad ne računa, to je prilika koju bi samo lud čovjek propustio :))) Super što nam Kiko sada dostavlja, ali s onolikom poštarinom glasam za opciju udružimo se i platimo manje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa drago mi je da se slažemo oko naručivanja kozmetike iz inozemstva :D
      A za KIKO se slažem, bit će udruživanja ;)

      Izbriši
  12. Jao i ja sam kupila nedavno takav jedan sorter samo manji pa sam se mnogo radovala :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Odlične stvarčice :) Moram si u 2014. kupiti barem jedan Lush proizvod jer ništa njihovo nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako imaš mješovitu/masnu kožu, mask od magnamity je ono što valja isprobati, inače možeš preživjeti i bez njih iskreno :)

      Izbriši
  14. odličan new in! kermu za ruke sam dobila i ja,kupila vichy termalnu vodu i tako.... nadam se da ces sa kiko proizvodima biti zadovoljna a ja si planiram uzeti još par stvari :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      do sada nisam naišla ni na jedan KIKO proizvod kojim nisam bila zadovoljna, a sve osim plave maskare je već isprobano i znala sam da će biti dobro :)

      Izbriši