Mini new in - a little make up obsessed

Mini new in



Kako ne planiram tako skoro išta kupovati, danas vam donosim jedan mini new in, da ne mislim kasnije što vam nisam "prijavila", a da znate koje recenzije možete očekivati kroz neko vrijeme :)



Ovaj vikend (uključujući danas) u dm-u možete ostvariti 30% popusta na sve poklon pakete uz predočenje sms-a, pa sam to iskoristila i kupila Biobaza Harmony poklon paket.



Puna cijena paketa je 89,90 kn što je i inače izvrsna cijena jer se u paketu dobiju Biobaza bademovo mlijeko za tijelo (koje čeka svoju recenziju jer mi je ovo backup) i Biobaza bademov piling za tuširanje. Ja sam ga dobila za 60-ak kuna što je stvarno mrak cijena. U dm-u samo Biobaza Harmony mlijeko inače košta 89,90 kn.



Dobila sam La Roche-Posay Toleriane Teint Mattifying Mousse Foundation*, matirajući puder za osjetljivu mješovitu i masnu kožu. Lagana pjenasta tekstura obogaćena upijajućim aktivnim sastojcima (perliti) kontrolira znojenje te je koža matirana baršunastim završnim slojem. Na prvu mi se jako sviđa, no bojim se da ga neću uspjeti testirati mjesec dana zbog boje koja mislim da mi neće odgovarati kad nastupi zimsko blijedilo.
Dobila sam i drugi LRP novitet, La Roche-Posay Toleriane Teint Hydrating Water-Cream Foundation*, hidratantni puder za normalnu i suhu osjetljivu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten te prirodno sjajan izgled bez šminkanja.



Kupila sam Natura Siberica Volumizing and Moisturizing Shampoo iako sam htjela šampon za osjetljivo vlasište, no mission impossible je naći sve Natura Siberica proizvode jer su rasprodani. Danas ga isprobavam prvi put, nakon nekog vremena će biti recenzija, a nadam se da će odgovarati mom seboreičnom i osjetljivom vlasištu. Cijena šampona je 59,65 kn, a ja sam iskoristila popust na Late Night Shoppingu u West Gate-u pa sam ga platila nešto manje od 54 kune.



Za kraj sam ostavila nešto što me najviše razveselilo. Maybelline Colorama Polka Dots u nijansi 201 je poklon od mog dragog. Izuzetno me razveselilo jer inače od njega kozmetiku dobijem samo za rođendan/Božić/godišnjicu i to ono što si sama odaberem, a jučer me iznenadio kad se vratio iz dm-a s lakićem za mene, kaže snimio ga dok je stajao u redu za blagajnu, pa mi ga je uzeo ♥ zna me inače iznenaditi sitnicama, ali ova me posebno razveselila, pa sam eto to i tu morala podijeliti :)

Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme?


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

30 komentari:

  1. Baš me zanima kakav će ti biti ovaj LRP za suhu i osjetljivu kožu... Ja imam i suhu i osjetljivu još nisam našla onaj „no.1” puder... Možda isprobam ovaj ako bude pozitivna recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neću isprobavati taj za suhu jer moja koža nije suha... no jedna od čitateljica će biti u mogućnosti isprobati ga :)

      Izbriši
  2. U zadnje vrijeme kupujem najviše kozmetiku za bebicu koja dolazi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sretno onda budućoj mami i bebici, vjerujem da se prioriteti mijenjaju onda :)

      Izbriši
  3. Sve mi je super :D čekam recenziju NS šampona! :D I ljubomorna sam na ovaj Biobazin set, hoću i jaaa piling :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će recenzija uskoro :)
      a piling ti je potrebniji afroditin :D

      Izbriši
  4. Ovaj lak me full podsjeća na one Illamasquine što su ih bili izbacili za Uskrs, šta ne? Jedva ga čekam vidjet na noktima :) Moramo pisat prosvjednu notu u Bio&Bio nek izvole uvest veće količine te Natura Siberice, ova nestašica nije prihvatljiva...sve pohvale dragome, ma znaju oni kako nas lijepo razveselit tu i tamo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. malo baca na te lakove, u pravu si, no još ga nisam stavila na nokte, grozna sam :/
      a zato jer je tako dobar sam izdvojila taj lak i onda zaboravim na njega kad otvorim ladice i tražim neki odgovarajući :/
      a za Bio&Bio se slažem, grozni su :)))

      Izbriši
  5. sve je divno i sve bih si i sama odabrala :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Bas me zanima ovaj LRP puder za osjetljivu kozu,potrazit cu tester.Odlicna cijena za paket Biobaze,ja sam nedavno kupila taj piling gel za tusiranje i nije mi nesto,jedva cekam da ga potrosim,steta da nisam znala za ovu akciju,da kupim to mlijeko kad ga svi hvale...Bravo za dragog,ipak oni misle na nas:-)Takve sitnice najvise vesele!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mlijeko je dobro, no nije ništa tako posebno i po meni ne vrijedi onu punu cijenu od 90 kn. No ovako, u paketu je to dobra kupovina :)

      Izbriši
  7. I sama sam odlučila da smanjim kupovinu, i kupujem baš kada mi nešto treba i dopadne mi se, jer gomilam stvari i ne znam kud ću poslije sa njima. Lak mi se mnogo dopada!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj sve znam :)
      ja sam si sve zabranila shopping, no i dalje ponešto kupim, grozna sam :)

      Izbriši
  8. Ja još čekam na LRP puder. Nikako da pošalju, a dobila sam ga u nekoj igrici.
    Inače, super su ti noviteti.

    Biobaza proizvodi su mi vrlo primamljivi, naročito taj piling za telo, jer sam baš u potrazi za dobrim pilingom, zbog nogu. Tu mi je kritična zona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da je do sada stigao, baš me zanimaju tvoji dojmovi :)

      Biobaza proizvodi su dosat dobri, no ako dođe kod vas onaj Afrodita piling, to kupuj svakako :)

      Izbriši
  9. Divni noviteti!
    Jedva čekam da vidim kako lakić izgleda na noktićima :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Tomo je divan. :) Čekam recenziju šampona, Meli je recenzirala onaj za osjetljivo pa da napravim usporedbu. Volem Biobaza. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, ima on svojih dobrih dana :D
      bit će recenzija šampona uskoro :)

      Izbriši
  11. Lak je krasan! Mislim da ću u Dm po ovaj biobazin paketić, ali ne za sebe nego za poklon.... a možda i za sebe :DD Zanima me baš LRP hidratantni puder :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Super mini new in :))

    Svakako čekam dojmove o šamponu, a ovaj Biobazin paket me sad mamiii, i ja sam dobila sms od Dm-a :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Divan je ovaj Biobaza paket, a o kakvom sms-u vi svi pričate? xD Zanima me i NS šampon, treba mi neki dobar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. došao nam je sms za vikend popust na pakete, ali kasno palim s odgovorom, sorry :(
      bit će uskoro recenzija šampona :)

      Izbriši
  14. Vidim na puderima da su pretamni, šteta,baš me zanima ovaj za masnu/mještovitu. A dečko je sladak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super je ovaj puder za masnu/mješovitu, ja sam jako zadovoljna :)
      no polako poprimam svoje mrtvačko zimsko blijedilo, pa ga neću moći više koristiti :(

      Izbriši