Favoriti mjeseca - kolovoz 2013. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - kolovoz 2013.

Prošao je kolovoz, ljeto je na izmaku i ušli smo u "moj" mjesec. O mom mjesecu ćete sigurno još čitati pa vas neću sada previše daviti njime, nego se baviti prošlim mjesecom odnosno prošlomjesečnim favoritima. Ono što je obilježilo prošli mjesec je more odnosno odmor, pa ste tako čitale o mojim ljetnim favoritima (klik za post) koje zato neću ponavljati.



U kolovozu nisam trošila jako puno proizvoda, pogotovo novih, a posebno onih preparativnih tako da tu neće biti previše proizvoda, a jedino što sam uistinu redovito mijenjala su bili lakovi - i zato ih se na listi našlo valjda najviše otkad pišem favorite. Pa da krenemo...



Mislim da već i ptice na grani znaju koliko volim Payot Les Hydro Nutritives liniju. Neću ništa reći nego dati link ako do sad niste pročitale. Zadnji je u postav došao Payot Elixir d'Eau, pa je on dobio posebnu recenziju ovdje. Od krema sam skoro cijeli prošli mjesec koristila samo to i lice mi je bilo u (dobrom) stanju u kakvom nije bilo skoro dvije godine ♥

Uz to sam koristila i Naobay Calming Face Toner čija će recenzija ići zajedno s pripadajućom kremom krajem mjeseca kad ju dobro isprobam. Tonik sam već dobro isprobala i zasad ću reći da je ispunio moja očekivanja.



Što se tiče tijela, tu sam koristila više proizvoda, no ovi su se iskristalizirali kao oni koje sam koristila najčešće i s kojima sam se osjećala najzadovoljnija.

Riječ je o Uriage Xemose emolijent krema o kojoj sam pisala ovdje, zatim tu je bila i Barfuss maska za stopala koju sam spomenula na Facebooku kao za mene izvrstan proizvod. Ovo je jedini proizvod koji dubinski nahrani moje prirodno suhe pete tako da ih ne moram mazati poslije baš svakog tuširanja. Inače, to je Mullerova robna marka tako da ju samo tamo možete nabaviti.

Zadnji od proizvoda za tijelo koje sam posebno voljela prošli mjesec je Palmolive Mediterranean Moments Turkey. Divan, kremasti gel za tuširanje s mirisom ruže i đurđice. Meni dovoljno da ga obožavam ♥



Što se tiče make up-a, tu sam svašta koristila. Razlog je taj što imam vitiligo, a gadno je imati vitiligo ljeti. Unatoč korištenju SPF 50+ i konstantnog obnavljanja zaštite, meni je nemoguće ostati iste boje puti kao i zimi, a to znači da mi se vitiligo više vidi. Iz tog razloga sam prošli mjesec koristila Estee Lauder Double Wear puder češće nego prethodna 4 mjeseca zajedno. Idealno prekriva, a nemam osjećaj da imam masku na licu. Ostalih dana kad mi se nije dalo nositi puder (da, baš sam prava beauty blogerica) sam koristila Coverderm Perfect Face umjesto korektora. Na slici možete vidjeti 2 nijanse i ja sam ih miješala da bih postigla odgovarajuću boju.

Uz to, na obraze sam najčešće nanosila MAC Petticoat (ne znam zašto ga nisam do sada recenzirala) i Too Faced Papa Don't Peach rumenilo koje ste mogle vidjeti u ovom postu.



Što se tiče očiju, tu se nema puno za reći - prošli mjesec sam koristila 2 palete i 1 olovku. Sve ostalo sam zanemarila. Mislim da to dovoljno govori o tome koliko su mi se svidjele Urban Decay Naked Basics paleta (klik za recenziju) i KIKO Generous Earth paleta (klik) te Catrice made to stay inside eye highlighter pen (recenzija).



Što se tiče ruževa, tu sam bila jako dosadna prošli mjesec i nosila boje koje kao da nisu ljetne. Ne znam, valjda sam se privremeno bila zasitila "boja", pa poželjela nijanse kakve su Dior Addict Extreme #356 Cherie Bow (recenzija), NYX Fig i p2 Union Square.



s lijeva na desno: Dior Addict Extreme Cherie Bow, NYX Fig, p2 Union Square

Da stvar bude bolja, dok sam slikala stvari za ovaj post sam skužila da su NYX Fig i p2 Union Square dupes. Još se čudim sama sebi i nije mi jasno kako to i prije nisam skužila.



Zadnje sam ostavila lakove. Volim ih jako. I sve ste ih mogle vidjeti na blogu. S lijeva na desno: KIKO 335 Ink Blue, Rimmel London Salon Pro #313 Cocktail Passion, Rimmel London Salon Pro #500 Peppermint i Catrice CO2 - Quel bleu turquoise.

Iako sam mislila da se neće naći puno proizvoda među mojim favoritima, na kraju ih je bilo dosta. Što ste vi voljele prošli mjesec?



CONVERSATION

60 komentari:

  1. Sta da kazem sem da mi se sve svidja, boje ruzeva, lakovi, i to krasno MAC nesto, vjerujem da divno izgleda na licu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. napravit ću recenziju MAC-a, savršen je na licu <3

      Izbriši
  2. Super su favoriti :) Volim ovakve postove jer uvijek pronađem nešto što bih voljela probati pa ili ide na WL ili na popis za kupovinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i ja volim takve postove jer uvijek otkrijem nove stvari :)

      Izbriši
  3. Baš mamiš s Payotom :D Mislim da ću probati emulziju, ide na listu! :D
    Nove Palmolive tuširalice još nisam probala :/ tražila sam ih u DM-u ali ih nije bilo. Baš sutra idem do grada pa ću potražiti.
    Estee Lauder Double Wear želim probati već duuuuugo vremena i mislim da mi je vrijeme da se uputim u Iris s posudicom za testiranje :D. Jel znaš možda koja nijansa bi odgovarala neutralnom do žutom podtonu?
    KIKO neću komentirati, ne vidim, ne znam za nju! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzela mi riječ iz usta. Prvo što će se naći u skorije vrijeme na WL jest Payot. :) Ostalo mi je sve super i mamiš me ovom nakedicom. Jesi sigurna da mi ne treba?

      Izbriši
    2. Meli - ove tuširalice imaš i u supermarketima, pa tamo potraži :)
      Za puder smo zaključile već svoje :D
      a payot trebaš isprobati :)

      Mirna nakedica ti ne treba, ali bi je bilo lijepo imati u kolekciji :D

      Izbriši
  4. Ovo su mi najbolji favoriti koje sam vidjela kod tebe ali i na drugim blogovima ne znam otkad :-D
    Stvarno je sve wow! Nego ne znam jesam li te već pitala, no koliko se razlikuje Payot emulzija u odnosu na masku? Misliš li da bi meni sa suhom kožom emulzija bila preslaba il je bolje da se držim maske? Masku ionako koristim ko noćnu kremu, ne baš svaki dan, al recimo svaki drugi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :D
      prošli mjesec sam koristila sve redom predivne proizvode <3

      Ova emulzija je meni u rangu LRP Hydraphase legere, mrvicu hranjivija od nje, ako gledamo Avene, onda mi je između Hydrance optimale Legere i Riche verzije, tako da bi ti mogla biti dobra kao dnevna njega no ne znam bi li ti bila dovoljna kad skroz zahladi i počne sezona centralnog. Mislim da emulzija i maska nisu zamjenjivi proizvodi odnosno mislim da masku svejedno ne bi mogla (ni trebala) izbaciti jer je ipak puno hranjivija i noću svakako barem povremeno potrebna.
      Ja sam baš sklona isušivanju i otkad ju koristim, nisam nikad imala problema osim kad me isušila ona glupa Himalaya pjena, onda sam i masku nanosila par dana zaredom. čak mi je i nakon mora krema bila dovoljna, lice nije bilo nimalo isušeno.

      Izbriši
    2. Ja sam koristila LRR Hydraphase riche tako da baš nisam sigurna koliko bi mi bilo ok. S maskom nastavljam i dalje al sam se pitala treba li mi i emulzija za dan. Možda bi za ljeto bila bolji izbor, neću ju otpisati. :-D Ionako imam neke još neke druge kombinacije za nadolazeću sezonu grijanja :-D

      Izbriši
    3. Ponudila bih se za sample, ali pri kraju je krema :/
      Slažem se da bi za ljeto bila bolji izbor i onda bi ti svakako bila dovoljna, dok mi je za zimu stvarno teško išta reći za suhu kožu :/
      Ja bih na tvom mjestu preskočila zasad i možda ju uzela na proljeće jer tada će ti biti idealna ;)

      Izbriši
  5. Uf zavidim ti. :D Sve je prelepo! :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Ova Naked paleta će me uništiti! :D Znam da mi ne treba, a tako ju želim :)
    Sve ti je jako lijepo i sve mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ti treba opravdanje, takva paleta svima treba :D
      i hvala ti :)

      Izbriši
  7. Divni su ti favoriti. Moram probati Estee Lauder puder

    OdgovoriIzbriši
  8. Ocekivala sam same divne proizvode :)

    Dijelimo dosta toga: Payot masku, masku za stopala koju si mi otkrila, Naked paletu, P2 ruz, Kiko paleta...

    ajme sve stvarno favorit stvari !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, drago mi je da se sviđaju takvom znalcu poput tebe :)

      Izbriši
  9. Divni favoriti.
    Narucila sam kod drugarice da mi donese Kiko paletu ;) Nadam se da cu imati srece da je nadje ;)

    Koristila sam Coverderm korektor u stiku i bio mi je ok, ali samo za pokrivanje flekica od bubuljica, jako je bio "tvrd" :(

    Tako me mamis sa Payot kremicama ;)
    Ruzevi su mi vrh ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ćeš ju uspjeti uloviti ;)

      Coverderm korektor nisam probala, ja se držim ovog pudera pa ga stavljam samo na kritična mjesta :)

      Payot je izvrstan i trebaš ga probati ;)

      Izbriši
  10. Joj, sve je divno :)) Ali osobito mi se ruževi sviđaju <3 I Naked paleta jer ju imam i trošim nemilice :zubo:

    OdgovoriIzbriši
  11. Prvo jedva čekam da recenziraš Naobay proizvode jer sam ih škicala u Kozmu ali neću ih uzeti dok ne pročitam par recenzija, baš sam gotovanka :)) Ne mogu vjerovati da nisam nigdje vidjela ovaj Palmolive gel za tuširanje - đurđica i ruža, OMG, moram to probati!!Od dekorative mi se sve sviđa, i baš gledam swatcheve ruževa i pomislim kako su Nyx i p2 dupe i mislim da si ih zato swatchala jednog pored drugog, a onda ispod pročitam da si tek sad skužila :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma samo ti pričekaj recenzije iako su prvi dojmovi dobri :)
      A za gel za tuširanje ne mogu vjerovati, ženo pa gdje ti živiš? :)
      ma baš sam tuka, ne znam kako nisam prije skužila za ruževe, a baš sam ih često koristila prošli mjesec :D

      Izbriši
    2. Pa stvarno ne znam, ali ja taj gel nisam uopće nigdje registrirala, ne izgleda mi niti ta žuta ambalaža poznato pa da mogu reći da sam ga vidjela negdje na polici i zaobišla... stvarno svašta :) ali ispravit ću ja to :D

      Izbriši
    3. moguće da je u dm-u rasprodan, pa potraži i po supermarketima, ja sam svoj ganjala i na kraju ga kupila u konzumu :)

      Izbriši
  12. E pa sad si me stvarno naucila. Sve od sminke i lakova mi se bas svidja. I Payot isto.

    OdgovoriIzbriši
  13. I moja Nakedica Basics se nekako najviše koristila u zadnje vrijeme, stvarno u njoj imaš sve što ti treba za neutralni look (i usput popunit obrve :)...Ovaj plavi Kiko mi je to die for, izgleda da me još nije prošla plava faza :)) Mami me ova tvoja Barfuss maska za stopala, pete su mi grozne sad nakon ljeta i iako mi recept vazelin+čarapice pa na spavanje skroz dobro fukcionira, baš bi je mogla isprobat...i molim i ja recenziju ovog MAC-a...recenzija MAC proizvoda nikad dosta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakedica je savršena stvarno i tako multifunkcionalna da je to čudo :)
      plavi Kiko uistinu je to die for i drago mi je da sam ga se dočepala nakon dugo slinjenja za njim :)
      Barfuss uzmi, meni vazelin nikako ne funkcionira, ova maska je divna. A košta 16 kn, nje neki novac ;)
      Doći će MAC na red :)

      Izbriši
  14. WOOOOOOOOOOOOOOOW Fig je bozanstven! Moram ga kupiti <3
    Divni favoriti za divni mesec :D (rodjendan mi je u avgustu :P)

    OdgovoriIzbriši
  15. Opet želim Payot serum, a realno ako ga kupim neće mi doći na red za upotrebu još dobra 3-4 meseca. Super je post :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Baš sam se nagledala lijepih stvari. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Imaš super favorite, neki su i kod mene :) već neko vrijeme škicam EL puder, trebam novi puder za zimu i prilično sam neodlučna koji da uzmem. Zanimaju me i ti Payot proizvodi, još uvijek ih nisam probala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. El puder ima sve moje preporuke kad je u pitanju mješovita koža. Savršeno prekrivanje, bez sjaja i trajnost ♥

      Izbriši
  18. Ne mozes ovako, izazivas kradje :D ne znam sta bih prije, bas su ti lijepi favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha a ne bi mi valjda netko slomio srce tom krađom :o :D
      hvala ti draga :*

      Izbriši
  19. Super favoriti :) Nijansa Dior ruža je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Svasta nesto lepo ovde vidim :)) UD Naked Basic paleta je savrsena, zellim je :D

    OdgovoriIzbriši
  21. odlični favoriti!!!
    ja se zajljubila u onu Kiko paletu <3

    OdgovoriIzbriši
  22. Meni se baš sviđaju ovi ruževi i uopće nisu dosadni! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma nisu ni meni, ali su onako, neke klasične boje :)

      Izbriši
  23. presavrseni favoriti! ne smem nista da izdvajam jer je sve bolje od boljeg :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Divni noviteti, divni. Ima bas svega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, ali nisu noviteti nego favoriti, kako i sam naslov kaže ;)
      No radije bih da su noviteti jer su mi neki proizvodi na izdisaju

      Izbriši
  25. Predivni su ti favoriti - posebno potpisujem Palmolive kupku i Barfuss masku za stopala, a zavidim na UD Naked paleti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti draga :)
      Nadam se da će se naći paletica i u tvojoj kolekciji :)

      Izbriši
  26. Potpuno se slazem za UD Naked Basics paletu, takodje je obozavam i vredi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. divna je i vrijedi do zadnje funte :)
      jedan od onih baznih proizvoda kakav svakome treba :)

      Izbriši