Novi Vichy dezodoransi s tehnologijom protiv tragova i oštećenja tkanina - a little make up obsessed

Novi Vichy dezodoransi s tehnologijom protiv tragova i oštećenja tkanina

Znojenje je prirodna ljudska pojava koja ima funkciju lučenja toksina iz tijela i održavanja stalne tjelesne temperature. Djelovanje žlijezda znojnica je poremećeno ukoliko proces prati neugodan miris ili prekomjerni rad žlijezda. Osim učinkovitosti pri prekomjernom znojenju, bijeli i žuti tragovi najveća su briga kod odabira prikladnog dezodoransa. 30% korisnika* zabrinuto je zbog tragova koje dezodoransi ostavljaju na njihovoj odjeći. Čini se gotovo nemoguće pronaći idealno rješenje: proizvod učinkovit protiv znojenja koji ne ostavlja bijele tragove ispod pazuha i žute mrlje na odjeći.

Inovacija iz Laboratorija Vichy: Dezodoransi za regulaciju znojenja koji pružaju 48-satnu učinkovitost u sprječavanju prekomjernog znojenja bez bijelih tragova i žutih mrlja i oštećivanja odjeće. Formula je kreirana za optimalnu toleranciju, ne sadrži paraben i alergene te je ispitana na osjetljivoj koži.

*Izvor: Mintel higijena 2012 + Ipsos 2007, EuropaVichy dezodoransi bez tragova dostupni su u dvije varijante:


• ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMJERNOG ZNOJENJA
• DEZODORANS U SPREJU PROTIV PREKOMJERNOG ZNOJENJAVICHY DEZODORANSI uz optimalnu sigurnost pružaju maksimalnu učinkovitost bez nadražujućeg djelovanja za osjećaj čistoće i svježine. Prilagođeni su različitim tipovima kože (za intenzivno znojenje, prekomjerno znojenje, osjetljivu ili depiliranu kožu i mušku kožu) te osiguravaju besprijekornu pouzdanost tijekom cijeloga dana protiv neugodnih mirisa i znojenja. Vichy Homme – posebno formuliran za njegu kože muškaraca, anti-stress tretman protiv prekomjernog znojenja (72h), tretman protiv intenzivnog znojenja (48h), krema protiv intenzivnog znojenja 7 dana te dezodorans za osjetljivu ili depiliranu kožu, zajedno sa novim proizvodima čine kompletnu liniju Vichy dezodoransa.

NOVI ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMJERNOG ZNOJENJA: 86,17 HRK*
NOVI DEZODORANS U SPREJU PROTIV PREKOMJERNOG ZNOJENJA: 86,17 HRK*

*informativne cijene

CONVERSATION

19 komentari:

 1. Jedva čekam da probam, baš volim njihove roll on-ove

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovo zvuči odlično! Mrzim kada mi dezodorans uništi odjeću!

  OdgovoriIzbriši
 3. Najgore je kad mi na bijeloj robi ostanu mrlje od dezića, kad tkanina požuti ili tako nešto. A crno, da ne pričam. Ja i dalje tražim neki dobar dezić, užasno se puno znojim jer mi tijelo divlja u zadnje vrijeme i poludit ću više :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. kao da si mene opisala :)
   javit ću dojmove kad probam :)

   Izbriši
 4. Okej, samo se nadam da nisu ništa mijenjali u formuli jer mi je ovaj sprej zakon svakog ljeta. Ne miriši nikako čak i pomalo ružno ali jedini što drži znoj pod kontrolom :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ma dok drži znoj pod kontrolom, dobro je :)
   i ja se nadam da nisu zeznuli formulu :/

   Izbriši
 5. Zvuči jako dobro, zanima me recenzija kad probaš :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Onaj klasičan je bio sjajan i nadam se da je sada još bolji ;) ??!!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. meni se čini zasad jednako dobar, možda čak mrvicu bolji, ali teško mi je procijeniti jer sam i starom verzijom bila jako zadovoljna :)
   najvažnije mi je da se nije nimalo pokvario :)
   a totalno neznojenje na previsokim temperaturama ne očekujem, nego da minimizira znojenje i da se ne usmrdim :)

   Izbriši
 7. Nisam probala ni novu ni staru verziju :(

  OdgovoriIzbriši
 8. Sad sam vidjela post na fejsu koji si stavila- da si vozila po suncu i da si se mrvicu samo oznojila - znači stvarno je dobar dezić! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. IZVRSTAN!!! baš mi je bio naporan dan, ali dezić mi je bio izvrstan partner ♥

   Izbriši