New in #8 - a little make up obsessed

New in #8

Rekla sam da neću tako skoro objavljivati novi new in, no evo, ipak ga opet objavljujem. Ovaj put sam ponosna na sebe jer nisam pokleknula i kupovala svašta.
A ponosna sam i na sebe jer sam ranije napisala ovaj post i imala ga spremnog jer u protivnom me ne biste tako skoro čitale jer me svladala neka gadna viroza i nemam volje ni za čim, pa tako ni za pisanjem.

U petak sam bila na ekskluzivnom predstavljanju Philips Lumea uređaja i na poklon sam dobila Philips HP8618 figaro*. Nisam nikad još koristila figaro, imam kovrčavu kosu, a kad bih željela lijepe, pravilne kovrče, obično sam upotrebljavala peglu u tu svrhu, Isprobala sam ga jučer i izvrstan je! Za 15 minuta sam ufrkala cijelu kosu, a kovrče su postojane iako sam ih pravila pred spavanje što obično znači smrt za bilo kakvu moju frizuru. Sve u svemu big lajk, ali kao što rekoh, ovo mi je prvi figaro pa ga ne nemam sa čime usporediti.

Isto tako, od P&G sam dobila PR uzorke Aussie* proizvoda, o kojem ste već sigurno čuli, a i ja sam pisala o njemu.

Dobila sam šampon i regenerator iz Miracle Moist linije, te 3 Minute Miracle Reconstructor Cream. Proizvodi prekrasno mirišu, isprobala sam zasad 3 Minute Miracle Reconstructor Cream i na prvu mogu reći da fino omekšava kosu, no morat ću bolje isprobati proizvode, pa tek onda napisati recenziju.

Tu su se našla i 3 proizvoda idealna za sunčano vrijeme koje nam (VALJDA) konačno dolazi. Vichy Capital Soleil SPF50+ obojena krema*, Vichy Idealia BB krema* te La Roche Posay BB krema* su novosti u mojoj kupaonici.

Novosti su i Ben Nye Banana Luxury Powder (koji je već uvršten u favorite prošlog mjeseca jer sam ga isprobavala i prije nego mi je moje pakiranje došlo u ruke - još jednom hvala draga M. ♥) i Smart Girls Get More Face&Body Powder* No. 4 Glitter te Flormar Blush-On u nijansi 88.

Dobila sam za recenziju i Smart Girls Get More maskaru* koju ću uskoro isprobati, pa nakon nekog vremena napisati i recenziju.

Iako se po pogledu kroz prozor ne bi reklo da je proljeće, ovi lakovi mi nagovještavaju drugačije - u pitanju su Smart Girls Get More* nijanse 159, 153, 154 (klik za swatch), 158 i 157.

Ostavila sam šećer za kraj - nije na skupnoj slici jer sam ga zaboravila uvrstiti u novitete, pa sam ga naknadno slikala - riječ je o mojoj omiljenoj The Body Shop Moringa liniji - došao mi je travel size gela za tuširanje (nedavno sam potrošila stari) i losion za tijelo (do sad sam uvijek koristila njihove body buttere, nikad losione) i naravno, onu spužvicu za pranje ♥

A danas sam, sasvim slučajno na kiosku pokraj kojeg sam prolazila vidjela novi broj Glorie Glam koju sam bila prekrižila jer je sadržavala super deal - za cijenu od 25 kn se uz nju dobije Le Volume de Chanel maskara i kad sam čitala kako cure imaju "strategije" kako doći do nje, jednostavno sam mislila da ju neću uloviti, a stvarno nisam htjela tražiti vezu na "kiosku" da bih došla do maskare, kako sam bolesna, nemam snage za to. Ulovila sam posljednji broj i učinilo mi je današnji dan malo ljepšim.

Dodatno sam iscrpljena jer sam dobar dio jutra provela u Vinogradskoj zbog svog vitiliga (za kojeg je potvrđeno da je vitiligo), no ne direktno na dermatologiji nego pokušavajući se naručiti za vađenje hormona štitnjače s internom uputnicom (zbog koje sam isto 3x hodala gore-dolje). Prvo su me prošetali na 3 različita mjesta da bih se vratila na drugo i naručila se nakon skoro sat vremena stajanja u raznim redovima. Danas je 9.4., a naručena sam za 3.07. - moram li reći kako je super hrvatsko zdravstvo?
Na kontrolu dermatologu idem 9.7., pa ne ludim toliko jer će valjda do tada biti gotov nalaz (zna li netko koliko im treba da naprave nalaz?), u protivnom bih naravno otišla u privatni laboratorij jer ovo stvarno nema smisla.
To me dodatno iscrpilo i zbog tog naručivanja nisam stigla ni na Kozmo brunch na koji sam bila pozvana i kojem sam se jako veselila, pa sam jedva čekala doći kući i zavaliti se u krevet. No dosta o mojim žalopojkama :)

Jeste li vi što u zadnje vrijeme kupile ili dobile?

*PR uzorak


CONVERSATION

52 komentari:

  1. Umirem od ljubomore sto ste dobijali Chanel maskaru uz casopis, divan poklon! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Flormar rumenilo mi je divne boje i ti lakovi su tako slatki da ne znam bi li ih čuvala za ukras ili ih koristila :D.Kad bi ih imala ravno,ali kod nas ih nažalost nema :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, preslatki su lakovi, k'o bombonćići :)
      zato vi imate puuuno jeftiniji Flormar koji ipak ima kvalitetnije lakove ;)

      Izbriši
    2. Rijetko ti pišem mada redovito čitam tvoj blog iz razloga što pišeš pitko, jednostavno i uistinu za sve proizvode koje visoko ocijenjuješ (a kupila sam ih) mogu reći da su izvrsni.

      No, razlog zašto sam odlučila pisati je upravo ova maskara. Naime, jako me zanima što ćeš reći i ti i ostatak ekipe jer ja se evo usuđujem reći da nisam zadovoljna. Možda bolje reći da sam očekivala više i da mi je bolja MF maskara.

      Zašto? Maskara nije vodootporna, postojana i nakon sat dva izgledala sam kao da imam blagi smookey eyes učinak. Maskara je na četkici prilično neujednačena nakon izvlačenja iz tubice mada mi je četkica sama po sebi jedna od boljih kojih sam imala u ruci. Inače, maskara je meni jedan od onih proizvoda bez kojih ne izlazim iz stana tako da sam možda prestroga ... ili sam se povukla za razvikanim imenom?!!??

      Baš me zanima što vi mislite <3

      Izbriši
  3. super su mi lakici,i jako me zanima taj 3 min miracle,za nima me jel stvarno vrijedi 60kn tako da jedva cekam recenziju..btw ljubomorna sam na figaro,stvarno divan poklon (da malo odvrati misli od bolnica i gubljenja vremena od vrata do vrta :S)! *_*

    i ja sam uspjela ugrabit gloriju s maskarom,cak sam 2 uzela,da se nađe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam planirala kupiti figaro nikad, ali oduševio me stvarno :))))
      lakići su prave proljetne bojice, možda ih poswatcham konačno sve sad dok sam na prisilnom odmoru - ako bude lijepo vrijeme :)

      super za Glorije, ja nisam imala snage tražiti ih, a ni daviti nekog drugog da mi ih uzme :)
      sad samo još maskara treba doći na red, imam ih dosta neotvorenih :)

      Izbriši
  4. Auuu, zavijam kao vuk na ove divote :)))

    Žao mi je zbog zdravstvenih problema i vjerujem da će se stanje popraviti a sami pogled na ove fotke liječi, barem mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a moram priznati da i je malo bolje kad pogledam sve to :)
      (ali moram malo i kukati :D)

      Izbriši
  5. Jooooooj predobri pokloni!!! :)
    Nadam se da ćeš šta prije ozdravit i da ćeš problem riješit privatno jer ovo je za ispalit! :/ Bit će sve u redu! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. *pod "privatno" mislim na neku privatnu polikliniku ili doktora, a ne državnu. (da me ne bi krivo razumila!) :)

      Izbriši
    2. skužila sam što misliš :)
      mislim da ću to privatno rješavat jer ne znam koliko ću imati živaca za sve to :/
      a kao idem prve pretrage obavit u državnoj, a onda ću prijeći kod privatnika, ali izgleda da bi mi na kraju bilo bolje da sam odmah otišla kod privatnika i obavila to u miru :/

      Izbriši
    3. Razumin te jer sam ja imala problema s gastritisom i to je trajalo i trajalo, a zapravo, da nisam otišla privatno, ne bi se vjerojatno nikad (ili ko zna kad) otkrilo da imam helicobacter pylori. na kraju mi prvu terapiju moja doktorica dala krivu (ja došla s nalazom iz privatne poliklinike), nije mi uopće prošlo, problemi se nastavili. došla u ZG kod drugog gastroenterologa, on mi opet našao tu bakteriju i dao mi pravu terapiju i savjete vezane za prehranu u to vrijeme dok sam se liječila. šta da ti kažem nego da je čovik pogodio i ja sam sad dobro. okej, ako pojedem nešto prženo ili teško (iako to jedem jaaaaako rijetko), onda me zaboli želudac, ali to je sve zanemarivo u usporedbi s mojim jadima od prje.
      želim ti naaaaaajbrže ozdravljenje! :)

      Izbriši
    4. uh, ovo može biti gadno, potencijalna sveki isto ima heliobacter, pa te razumijem skroz :( ona se opusti, pa opet pojede nešto teško i onda problemi :( isto je išla privatno, s tim da je ona prvo otišla dermatologu zbog neke flekice na obrazu (blizu usnice) i taj dermatolog joj odmah rekao da je to vjerojatno heliobacter (dobar neki dermić kad je to povezao - moram pitati kod kog je to bila) i poslao ju dalje. ona je srećom odmah dobila pravu dijagnozu i terapiju, no to se stvarno zna rastegnuti :(
      nadam se da ćeš ju i dalje držati pod kontrolom :*

      Izbriši
  6. Odlicni noviteti. Specijalno mi se svidjaju BB kreme i sve bi ih probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i mene najviše zanimaju, kad malo prizdravim, kreće testiranje :)

      Izbriši
  7. Jedva cekam recenziju za Vichy BB, sve ostalo je takodje super!:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ahhh...odmorih dusu gledajuci tvoje slike, stvarno, predobri proizvodi a mene zanima LRP BB kremica :)) Znam da nema jako prekrivanje ali mi je bitno kakva je na kozi. Drzi se, ja sam upravo prebolovala fuj do bola sinusitis i od srca ti zelim da ozdravis sto prije. Odmaraj se i samo polako ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajde neka si odmorila dušu, baš mi je drago :)))
      i mene zanima kako se ponaša na koži iako cure s mješovitom kožom i nisu nešto previše oduševljene :(
      a sinusitis i mene muči :(
      i hvala :*

      Izbriši
  9. Koliko ljepota na jednom mjestu :-) Najviše se veselim Vichy i LRP recenzijama :-)

    Nadam se da će viroza brzo da prođe!
    Gdje ti se pojavio vitiligo? Ti muku mučiš s manjkom pigmenta a ja sa viškom :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. izgleda da me sinusitis ipak zgrabio što znači patnju za mene :(

      joj ja bih sad rado i višak pigmenta :(
      ali svakom je njegov problem najteži :)
      imam na bradi i na području između brade i vrata jednu flekicu (ne znam kako se taj dio stručno zove), no nije prestrašno. ili barem ja to takvim ne doživljavam - dok ne odem na more, onda mi nije tako lijepo :/

      Izbriši
  10. Divne slike, divni noviteti! Piši o svemu :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam na samokontroli! I ja se pokušavam kontrolirati i zaobilazim DM i ostale drage trgovine u širokom luku. Ali mislim da ću morati kupiti Bioderma Sensibio AKN i gel za umivanje iz iste linije jer ništa već dugo vremena nije tako dobro očistilo lice. Nadam se da još imaju onu akciju 1+1.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lako se samokontrolirati kad dobijem takve poklone da me malo smire :)
      Ako ti odgovara svakako kupi :)
      Nadam se da ćeš naći to 1+1 pakiranje :)

      Izbriši
  12. Poklon figaro i Chanel maskara, najs! Super su ti noviteti, baš me zanima tvoje mišljenje o Aussi proizvodima, još ih nisam probala, a vidim da ih svi redom hvale :)
    Nadam se da ćeš brzo ozdraviti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aussie ima jako loš sastav, pa ako ti je osjetljiva kosa/vlasište ili sklona isušivanju, odmah ću ti reći preskoči :)
      šampon sam samo jednom koristila, 3 Minute Miracle Reconstructor Cream 2x pa je prerano za ikakve dojmove osim da fino miriše, miris dugo ostaje u kosi i kosa mi je fino mekana
      no više dojmova će svakako biti nakon nekog duljeg vremena testiranja :)
      i hvala, i ja se nadam :*

      Izbriši
  13. Divni noviteti!
    Blago vama za tu maskaru, baš sa je u ponedeljak videla na prijateljici, čuda pravi!

    OdgovoriIzbriši
  14. Pitanje gdje si kupila Ben Nye Banana Luxury Powder? preko ebay ili?
    Aussie šamponi su super no malo preskupi iako ih kupujem priznajem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na http://www.makeupmania.com/

      fino mirišu šamponi ♥

      Izbriši
  15. Nalaz štitnjače će ti bit sigurno gotovo do 7. miseca :)
    meni su slali na kućnu adresu. Ne znan di si vadila. Ni ja se ne sićan.. ja mislin na Rebru. :D

    Super stvarčica imaš, ali se najviše veselin recenziji Vichy BB kreme. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma vadim ih tek 3.7., a ne znam hoće li mi biti gotovi do 9.7.?

      bit će recenzije za nekih mjesec dana kad dobro isprobam proizvode :)

      Izbriši
  16. Koliko noviteta :D i ja sam kupila Gloriju Glam s tom maskarom, nije loša :) Aussie mi se čini kao prerazvikan brend, a sastav im nije ništa osobito. No s obzirom da si sve dobila, ne bih se ni ja žalila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mama mi danas kupila još jednu maskaru :D

      Aussie divno miriše, a o djelovanju na mojoj kosi ću tek vidjeti :) a sastav mi je jako loš :(

      Izbriši
  17. Pa ti si se stvarno dobro opskrbila. Slažem se za Ben Nye. I ja sam ga nabavila nakon recenzije anaviglam. Lakiće sam i sama ubola kao i šampon i regenerator od Aussie. Izgleda da bih mogla copy paste-ati ovaj post ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Uh, što si svega lijepoga dobila i kupila!
    Ovaj figaro je odličan, nemam ga, ali svi su ga nahvalili. Meni realno ne treba jer imam kovrčavu kosu, ali što ja znam, ja bih uvijek sve to imala rado :D
    Ovaj tjedan sam se ja počastila sitnicom, Chanel maskarom i rumenilom i olovkom za usne, ništa posebno, nema se para. Čekam posao kojeg će uskoro biti, a samim time i više glavobolje za moju mamu kad vidi kako sumanuto trošim na šminku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam i ja prirodno kovrčavu kosu, ali mi je blesava skroz i nikad ne budu lijepe, pravilne kovrče kao sa fgarom :)

      pa divnim si se stvarima počastila, ja sam frik za rumenila pa mi nema ljepšeg od toga :D
      super za posao, a mama će to valjda podnijeti nekako, ti si se potrudila zaraditi te novce :)

      Izbriši
  19. Jao zavijam na mlad mjesec zbog figara! Ja isto kovrčam kosu peglom, ali vjerujem da bi figarom to puno bolje izgledalo. I sve ostalo je krasno, Chanel maskaricu sam si i ja ulovila, i što reći nego jedva čekam recenzije svega (što već nisi recenzirala). I da, žao mi je zbog vitiliga i nadam se da se neće dalje širiti! Drži mti fige!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super je figaro, baš je divna kosa s njim. Istina, nisam nikad do sad imala figaro pa ne mogu usporediti s drugima, ali eto :)
      sve se pomamile za maskarom :)
      i hvala ti :*

      Izbriši
  20. Ja sam nedavno narucila neki jeftini figaro i skroz je solidan za moje potrebe :D sve ove stvarčice mi se sviđaju ali me nervira kad vidim da je naše zdravstvo u banani sa svih strana. -.-
    Apsurdno je koliko se mora čekati na nalaze... čekati da nešto poduzmeš dok oni ustanove u čemu je točno stvar :S pa grozno! Nisu ni privatnici bogom dani ali barem obaviš u kratkom roku sve. Želim ti brzo ozdravljenje i manje stresa oko vitiliga ;) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovo prvi figaro, tako da ne mogu uspoređivati, ali jako sam zadovoljna :)
      a naše zdravstvo... nekad stvarno nemam riječi... ok, nije vitiligo smrtonosna bolest, ali problemi sa štitnjačom mogu biti gadni i onda ljudi čekaju po 3 mjeseca da bi uopće išli raditi nalaze, a kao smanjili su čekanja. Jea rajt... Ali dobro, tu se ništa ne može, pa boljle se ni nervirati :)
      i hvala :*

      Izbriši
  21. Koju nijansu LRP BB kreme si uzela? Moram pod hitno nabaviti testere! :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. medium, ona nije tamna kao BB :) dobra je za NW20 :)
      jednom sam ju nanijela zasad, nisam nešto prehappy, valjda jer sam navikla na azijske kreme što se tiče prekrivanja.
      a i zasjajim se dosta brzo od nje. svakako isprobaj testere prvo :)

      Izbriši
  22. što se tiče vađenja hormona, čudno mi je to naručivanje skroz. odi na rebro na zavod za nuklearnu medicinu, dođeš ujutro pred 8 s uputnicom i bez naručivanja se vadi krv. nalaz se čeka otprilike 2 tjedna, pošalju ti ga poštom doma. ja sam s njima pre zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  23. Pozdrav! Super su mi ovi lakovi za nokte, često ih kupujem, boje mi baš pašu. Što se tiče zdravlja nadam se da si sada bolje. Ja sam se patila s gastritisom dugo dok mi nisu dali prave lijekove i na netu sam tražila pravu prehranu. Tako da sve mi je poznato.

    OdgovoriIzbriši