ItGirl Givenchy event u parfumeriji Lana - a little make up obsessed

ItGirl Givenchy event u parfumeriji Lana

U utorak smo bile pozvane na Givenchy event s kojeg vam nažalost neću moći prenijeti doživljaj slikama jer su slike bile prebačene na laptop (i obrisane s memorijske kartice fotića), a laptop sam u maniri najbolje komedije zalila vodom (treba me snimati kako sam nekad "spretna") i pošto ne znam hoće li uopće biti spašen (jer pokušaji paljenja su započinjali nekakvim bip zvukovima i zadnji put nekom porukom koju nisam ni pročitala nego od muke samo zgasila laptop), odlučila sam ne čekati, nego objaviti post. Ako spasim laptop, slike ću objaviti u albumu na Facebook stranici.

Zahvavalila bih prvo Dubravki s ItGirl portala na organizaciji, parfumeriji Lana na gostoprimstvu, te Givenchy Hrvatska timu na lijepom i korisnom predstavljanju noviteta koji su pokazani na Maji sa AddToLove bloga.

Maju je uređivala Givenchy vizažistica Kristinka koja joj je prvo nanijela losion iz Hydra Sparkling linije, Vax'In kremu za područje oko očiju, Vax'In serum za lice te za kraj Vax'In emulziju koja daje instant hidrataciju i čuva mladolik izgled kože. Moram vam priznati da me jako privukla ta preparativna linija.

Od make up-a je nanesena Givenchy novost - Hydra Sparkling BB krema koju je Anita Lučić iz Givenchy-ja nazvala kameleonskom i koja se prilagođava svakom tenu.

Neću vam popisivat i sve proizvode koji su naneseni, mene je osobno oduševilo pakiranje Noir Couture Waterproof maskare:

i Le Rouge ruževi. Kod nas dolaze u 12 nijansi, imaju predivnu ambalažu - od kože, anaviglam ih obožava, a i ja ću vam javiti svoje dojmove.

Predstavljena su nam i 2 nova Givenchy mirisa. Gentlemen Only čije je zaštitno lice jedno od dvije muške plavuše koje mi se sviđaju - Simon Baker (padam na njegov osmijeh, šta ću).
Kompozicija se otvara svježim akordima mandarine, ružičastog papra, muškatnog oraščića i brezinog lišća, a nastavlja se notama cedra, pačulija i vetivera. Bazu nosi karakterističan mošus.

Naravno, nismo zanemarene ni mi žene, pa je Givenchy izbacio i novi ženski parfem - Dahlia Noir L'Eau. Ovom kompozicijom Francois Demachy želi prikazati nježniju stranu cvijeta crna dalija. U vrhu se nalaze iskričavi citrusi i neroli koji vode do cvjetnog srca ružinih latica. Baza načinjena od pačulija, cedra i mošusa daje parfemu chypre karakter. Ako volite citruse, ovo bi mogao biti vaš ljetni parfem.

Ni s ovog eventa nismo otišle praznih ruku - pogledajte ovu prekrasnu Givenchy vrećicu:


(patim na lijepe vrećice i to mi je genetska crta, moja mama ima tih parfemskih vrećica starijih od mene, a inače nije hrčak koji samo skuplja (za razliku od jedinog joj djeteta koje je veeeliki hrčak))

A pogledajte divote koje su se našle unutra:



Givenchy Dahlia Noir L'Eau
koji je bio zapakiran u ovu slatku toaletnu torbicu i tester pakiranje Le Rouge ruža u nijansi 103 ♥



Dalje nekoliko slika koje kradem Dubravki s ItGirl da ipak barem malo dobijete dojam kako nam je bilo - hvala Dubravka :D

našminkana Maja


CONVERSATION

27 komentari:

  1. Bilo mi je drago vidjeti se s tobom i popiti kavicu ;)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni draga :))) budemo to ponovile neovisno o eventima :)

      Izbriši
  2. Ah svi kace slike sa ovog Givenchy event-a. Hocu ja nesto ovako u Srbiji i da mogu da odem na to :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će i kod vas shvatiti važnost blogera, pa vam početi organizirati razne evente :)

      Izbriši
  3. Super vam je bilo druženje na eventu, a Maja je prekrasna kao i uvijek :) I super pokloni, najviše mi se dopadaju ovi ruževi, pogotovo 202 nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Divno druženje ali i poklon!
    Ruževi mi deluju fenomenalno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, poklon je divan, a ruževi su stvarno predivni :)

      Izbriši
  5. Koje lijepo druzenje! Maja je prekrasna ko i uvjek

    OdgovoriIzbriši
  6. Ruž <3<3<3<3 malo sam ljubomornaaaa... ;) Al drago mi je da vam je bilo lipo, gledam fotografije kod drugih i pasem oči! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Već samo dosta čitala o ovom događanju, a sada još i ti.... Stvarno vam je bilo lijepo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čitam o ovom eventu i samo mogu reći da vam je super bilo u Lani.
    Jako volim Givenchy i sama imam dosta favorita.

    A ruž je ...<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima Givenchy stvarno dobrih proizvoda ;)
      a ruž je predivan :)

      Izbriši
  9. Jos OMG-ovanja od mene! :)) Kako su vam krasni pokloncici a ja strasno volim ovaj parfem i malo sam pala u nesvjest kada sam ga vidjela u poklon kesici. To plus karmin oooooooo I am in love! <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Sve izgleda prelijepo, ali kad sam vidjela Simona Bakera... :D Prvo ga nisam voljela, a onda sam počela da gledam "Mentalista" i... :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Givench skincare mi je najbolji. Imam uvijek hydrasparling kremu. Vax in sam imala serum za oko ociju, losion i tonik. Smile n repair kremu, serum i kremu za oko ociju. Hydra sparkling sam jos imala i kremu za oko ociju.

    Make up da ne spominjem. Puderi, maskare, sjajila..... Pop gloss flashy fuchsia ne mogu s nicim zamjeniti. Maskare su mi odlicne.

    Ma koliko god da pisem givenchy ne mogu dosta nahvaliti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidi se da ga stvarno voliš :)

      Morat ću probati taj Vax in serum za oko očiju :)

      Izbriši
  12. Obožavam Givenchy. Koristim reodno Hydrasparkling kremu za lice i za oko očiju. Imala sam sve iz Smile n Repair linije i odlična je, a serum je nešto najbolje što sam ikad imala. Vax in for Youth je isto odlična linija.

    Make up isto stalno nešto njihovo imam. Samo ne mogu prežaliti što su ukinuli Pop Gloss sjajila jer Flashy Fuchsia ne mogu s ničim zamijeniti.

    Uglavnom, Givenchy nikad ne mogu dosta nahvaliti. Sve njihovo je odlično.

    OdgovoriIzbriši