Ekskluzivno predstavljanje Philips Lumea uređaja u Hrvatskoj - a little make up obsessed

Ekskluzivno predstavljanje Philips Lumea uređaja u Hrvatskoj

Danas sam bila pozvana na ekskluzivno predstavljanje Philips Lumea uređaja u Hrvatskoj održanom u lounge baru Millenium u organizaciji Abrakadabra integriranih komunikacija.


Riječ je o bežičnom uređaju s inovativnom IPL tehnologijom namijenjenom za kućnu upotrebu koji koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje.

Više od 10 godina opsežnih istraživanja i testiranja na više od 2.000 korisnica te suradnja s vodećim dermatolozima omogućili su razvitak Philips Lumea uređaja, koji nudi pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije.

Zašto je Philips Lumea pravi izbor za svaku ženu na ekskluzivnom predstavljanju održanom u zagrebačkom Millenium loungeu objasnio je Goran Midžić, Sales Manager Philips Adriatic grupe. „Philips Lumea uređaj ženama ispunjava želju, jer daje slobodu bez neželjenih dlačica i savršeno glatku kožu svaki dan. Ujedno, nudi više za vaš novac, jer za razliku od ostalih proizvoda na tržištu ne skriva dodatne troškove. Pri uporabi Philips Lumea uređaja ne morate kupovati skupu dodatnu opremu, kao što su rezervne žarulje.“, izjavio je Midžić.


Inovativna IPL tehnologija osigurava više od 80% manje dlačica već nakon 4 tretmana.

“Dojmovi su više nego dobri – korištenje uređaja je jednostavno, a uklanjanje dlačica bezbolno i učinkovito. Kada ste javna osoba, briga o izgledu je dio posla kojim se bavite, a uz Philps Lumeu sada imam jednu obvezu manje. Više ne moram razmišljati kako u već pretrpani raspored „ugurati“ odlazak na depilaciju u kozmetički salon. Sama mogu odabrati dan i vrijeme kada ću se kod kuće ili na putu posvetiti sebi ”, izjavila je Daniela Trbović, poznata TV voditeljica.


“Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. IPL tehnologija je inovativan i siguran način za dugotrajno uklanjanje dlačica”, objasnila je dr. med. Jelena Jakić, dermatovenerologinja iz Poliklinike Provena.


Tko može koristiti Philips Lumea uređaj?
Na aparatu Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj.

Zašto je Philips Lumea jedinstveni uređaj na tržištu?
• Prvi bežični uređaj, omogućava jednostavnu uporabu
• Bez dodatnih troškova kupovanja žarulja, Philips Lumea omogućava 100.000 (SC2003) ili 80.000 (SC2001) bljeskova
• Dodatni nastavak za lice s dodatnom UV zaštitom (SC2003)
• Pet podesivih jačina svjetlosne energije
• Dovoljno samo 24 sata nakon tretmana ne izlagati se suncu

Philips Lumea model i preporučene cijene:
Philips Lumea SC2003/11 ................. 3.799,00 kuna
Philips Lumea SC2001 ................. 2.999,00 kuna

slike: Abrakadabra integrirane komunikacije - hvala :*


CONVERSATION

17 komentari:

  1. E da je samo malo jeftiniji! :D Već neko vrijeme razmišljam kako bi bilo savršeno otići na trajno uklanjanje dlačica jer mirzim svaki oblik depilacije!
    Danijela Trbović prekrasna kao i uvijek!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam sreće pa nemam jake dlake i sporo rastu, no čini mi se lijep san o uspješnom trajnom uklanjanju dlačica. A za ovaj uređaj, mislim da ću pričekati iskustva :)

      Izbriši
  2. Prvo dojmovi i slike prije-kasnije, a tek onda kupnja. Naravno, to nije uputa tebi, ali ne bih se baš zaletjela sa tom svotom dok ne znam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpisujem, isto treba pričekati nečije osobno iskustvo :D

      Izbriši
    2. i ja potpisujem, nije to mali novac :) ali ako bi djelovalo... ne bi bilo loše :)

      Izbriši
  3. Super zvuči, ja bih i riskirala samo da je stvarno tako.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zvuči odlično.. Tako nešto sam vidjela na kanalu pixiwoo. Sam je rekla da joj je to odlično pa su poklanjale jedan. Mislim da je rekla da je nekih 600 funti od tog proizvođača (ne znam kojeg). Iznenađena sam što je dostupno i nama. Nadam se da će valjati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jedna sam od rijetkih zemalja kod kojih je dostupan proizvod :)
      a sad kakav je... ne znam :)

      Izbriši
  5. Uh, cijena mu je baš velika, nadam se da nije marketinški trik! Da je triput jeftiniji sigurno bih i ja riskirala s njim, ali ovako... ipak ću pričekati iskustva... Puno puta se pričalo kako lasersko uklanjanje dlačica sprječava da ti dlačice IKADA više narastu, a iz dosta slučajeva znam da nije tako...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da ni ovdje dlačice ne nestanu... skup je, treba pričekati iskustva :)

      Izbriši
  6. Zanimljivo al ne znam koliko baš funkcionira na dulje staze...

    OdgovoriIzbriši
  7. gdje se to može kupiti u zagrebu?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam da se može kupiti u TehnoMarketu, ne znam ima li još negdje :/

      Izbriši
  8. A gdje se moze kupiti u Istri ??

    OdgovoriIzbriši