New in #1 - a little make up obsessed

New in #1

Kako čekam da se oboružam strpljenjem i bacim se u avanturu znanu kao naručivanje na MUA stranici u vrijeme popusta, kupujem samo osnovne stvari.

Tako su u moj dom došle neki novi i neki već dobro isprobani proizvodi.


Jedan od proizvoda koji sam opet kupila i koji ću vrlo vjerovatno kupiti još puno puta je Afrodita Kamilica sensitive krema za područje oko očiju čiju recenziju možete pročitati ovdje i koju sam uvrstila u svoje favorite 2012.

Idući proizvod je Curaprox ultra soft četkica s 5460 vlakana. Obožavam Curaprox četkice, imam osjetljivo zubno meso, pa mi četkica mora biti nježna, a ovo je jedina četkica koja je tako nježna, a da imam osjećaj da su mi zubi dobro očišćeni.

Balea MED Creme - Öl Dusche - ovaj proizvod sam kupila po prvi put. Izbio mi je neki osip po trupu, pa sam odlučila (trenutno) zamijeniti svoje gelove za tuširanje nekim koji je namijenjen suhoj i osjetljivoj koži, a ovo je navodno baš to što mi treba. Na prvu mi se sviđa, kako će biti dalje vidjet ćemo.

Batiste blush šampon za suho pranje - jedan od proizvoda koje uvijek imam u kupaonici. Najmrža stvar (uz čupanje mojih ionako jadnih obrva) mi je pranje kose. To naravno ne znači da ju ne perem, nego da mi je ovo spas za one dane kada se baš ne mogu prisiliti na pranje kose. Lijepo ju osvježi, izgleda čisto i ima fin miris. Idealan proizvod za situacije kad ne stignete oprati kosu (ili kad ste toliko lijeni) za produžiti period između pranja za još jedan dan. Osim ovog sam probala još Balein sprej za suho pranje, ali me taj miris toliko gušio da sam se vratila na Batiste.

Balea clear up strips - flasteri za izvlačenje mitesera. Ne mogu reći da sam savršeno zadovoljna njima, no naizmjence kupujem njihove i Skinlite flastere. Ne izvuku sve, no situacija je svakako bolja nego prije korištenja, pa dok ne nađem neki bolji proizvod, nastavit ću s kupnjom.

Konačno sam ulovila i proizvod koji već neko vrijeme tražim na sniženju - Katy Perry Lashes created by eylure Cool Kitty. Naime, u nekim dm-ovima su ove trepuše snižene na 21,50 kn, a u nekima je još uvijek puna cijena (42,90). Nisam htjela dati punu cijenu za njih (cicija), no našla sam ih na sniženju i odmah utrpala u košaricu.


I za kraj sam ostavila dva mirisna bisera - Labello Lip Buttere. Labello Lip Butteri su ekskluzivno dostupni u dm trgovinama po cijeni od 16,90 kn i dolaze u dva mirisa - malina i vanilija&makadamija. Nisam fan vanilastih mirisa, no volim makadamiju pa me zanimalo kakav je, a maline su moje omiljeno voće, volim njihov miris, okus i boju i jednostavno nisam mogla ne kupiti ga. O efektu na usnama ne mogu reći jer ih još nisam ni isprobala (samo mirisala), no javit ću vam kakvi su!


Volite li i vi neke od ovih proizvoda, koje? Ili imate li preporuku za zamjenu nekih od tih proizvoda?

Vaša Nives

CONVERSATION

13 komentari:

  1. Joj da mi se natjerati da krenem eksperimentisati sa trepuškama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa što ti se ne da? tren posla ako pratiš upute i ako baš, ali ono baš nemaš dvije lijee ruke :)

      Izbriši
    2. Ni ja ne smijem stavljat :D jednom sam pokusala i nikad vise :D A da mi jeeeeee! :D

      Izbriši
    3. a stvarno nije teško, pogledaj možda koji tutorial na youtube, možda bude lakše :)

      Izbriši
  2. I ja sam kupila njene trepavice, samo što su moje Sweetie Pie, ali nisu mi bile ništa posebno, a ljepilo uz njih mi je katastrofa, odmah su se odljepile :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ljepilo planiram koristiti drugo, ovako u kutijici mi lijepo izgledaju, a kakve će biti na očima - vidjet ćemo :)
      sweetie pie su one u rozo-bijeloj kutijici? ako da, dvoumila sam se između njih i ovih, ali su mi bile preobične :)

      Izbriši
  3. Jurim do dm-a vidjet jesu li i tu na sniženju, gledam ih već duugo.. baš si me obradovala! :)
    I meni je jedna od najmržih stvari pranje kose, i Batiste spašava stvar kad zagusti. Isprobala sam i Syoss ali nisam baš bila presretna s njim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ćeš ih uloviti :) zanimljivo je to kako nisu isti popusti u svim dm-ovima

      Izbriši
  4. I ja od nedavno koristim Curaprox četkicu za zube i jako je nježna za zube, imam osjećaj da ih super očisti ali nakon mjesec dana korištenja nekako mi izgleda jako istrošeno. Kao da ju već mjesecima koristim!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super shoppinzi, i mene jako zanimaju ta Labella :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sestra mi je koristila taj Balea gel istoodkada je imala nekakav osip i bio joj je dobar dosta...

    OdgovoriIzbriši