Favoriti listopada 2012. - dio prvi: preparativa - a little make up obsessed

Favoriti listopada 2012. - dio prvi: preparativa

Dugo nisam radila ovakav post, no prošli mjesec sam počela koristiti više novih stvari, pa dijelim s vama one koje su me oduševile. Post je trebao biti samo jedan, no raspisala sam se o dekorativi, pa sam ga ipak odlučila podijeliti na dva dijela, na preparativu i dekorativu iako mi je to bilo malo glupo jer preparativa sadrži samo 2 proizvoda, no zaslužuju oni i svaki zaseban post, pa zašto ne bi objavila post i sa samo 2 favorita.

Pa da krenem s preparativom, ipak je ona temelj svega.



Kako dolazi hladnije vrijeme, vjetrovi, sezona je centralnog, dobila sam na poklon od drage prijateljice Payot Hydra24 Light emulsion legere. Riječ je o laganoj emulziji, koja ne sadrži ulja i koja je idealna za hidrataciju. Osobno tražim od kreme da mi nahrani kožu (dakle da ne izgledam k'o nagužvana baba ili da se koža ljušti), da se ne mastim od kreme i da je dobra podloga za puder. Ova krema je sve to. Osjećaj na koži je predivan, kad namažem lice imam instantni osjećaj da je koža nahranjena, daje joj neki prirodni sjaj (ne masnoću) i izvrsna je podloga za moj novi puder o kojem ću više pisati kad dođem do dekorative. Zasad izvrsno hrani kožu, no pravi izazovi zime je tek čekaju.
Zasad me podsjeća na moju omiljenu La Roche posay Hydraphase legere, nadam se da će to opravdati i kad dođe prava zima.

Drugi proizvod koji me oduševio prošlog mjeseca je Afrodita Kamilica sensitive krema za područje oko očiju. Ukratko, krema uistinu izvrsno hidratizira, čak mi je malo i prejaka kao podloga za šminku iako mislim da bi nekom tko ima isušeno okoloočno područje, mogla i tada poslužiti. Dovoljno govori i to što otkad ju koristim, nisam imala potrebu nijednom koristiti svoju omiljenu Merz Special masku za područje oko očiju koju sam inače redovito stavljala jer bih svakih par dana imala osjećaj zatezanja oko očiju.Neću više duljiti jer sam neki dan pisala o njoj post koji možete pročitati ovdje.



Koji su vaši preparativni favoriti?

Vaša Nives


CONVERSATION

3 komentari:

  1. Estee Lauder "Advanced Night Repair Eye"----apsolutni favorit proteklog mjeseca!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je to zasad niveina krema, mattifying day care :) skroz je lagana, i radi isto sto si ti opisala za ovu Payot. A gdje se moze nabaviti ova payot?

    OdgovoriIzbriši