Novo u kolekciji - MUA - a little make up obsessed

Novo u kolekciji - MUA

Za rođendan sam si između ostalog izabrala nekoliko MUA proizvoda koje sam si naručila prošli tjedan, a ovaj četvrtak su mi proizvodi i došli.

MUA (Make Up Academy) je jedna od novijih kozmetičkih kuća, porijeklom iz Velike Britanije i nudi kvalitetne proizvode po drogerijskim cijenama. Imaju širok raspon proizvoda - lakove, pudere BB kreme, baze/primere, mono sjenila, paleta od 3 pa do 24 sjenila, sjajila, ruževe, itd. Imaju popriličan izbor nijansi i mislim da se za svakog može naći ponešto. MUA kozmetiku možete kupiti na njihovoj službenoj stranici ili pak u Superdrug drogerijama, ako se kad nađete u Velikoj Britaniji. Shipping je fiksni i internacionalni iznosti 4,95 i 7,50 funti, a narudžbu sam jako brzo dobila, već za 6 dana.

Odlučila sam isprobati MUA palete jer su hvaljene, pa sam tako uzela MUA Glamour Nights paletu, a na poklon za kupnju sam od MUA-e dobila Immaculate Collection paletu. Uz to sam uzela rumenila u nijansama 1 i 2, te kremasto rumenilo u nijansi Bittersweet. Uz sve to, na poklon su mi (uz Immaculate paletu) poslali i sjajilo u nijansi br. 3. Svaka čast MUA na super poklonima!

Nažalost, jedna nijansa u Glamour Nights paleti se razbila u transportu (a stvarno je sve bilo super zapakirano, nije mi jasno kako), no srećom, "najobičnija" od svih boja se razbila - srebrna.

Nisam još gurala prstiće u njih, osim što sam pokupila malo srebrnog praha koji mi je letio iz Glamour palete kad sam ju otvorila, pa ne mogu još govoriti o kvaliteti, no ta srebrna je definitivno super pigmentirana!
Zasad sam isprobala jedino Cream Blusher u nijansi Bittersweet i sviđa mi se! Uz to što mi je boja totalno pogođena, lijepo se blenda na licu i dugo traje.

Slijede slike :)

MUA Immaculate palette


Glamour Nights paleta


Rumenila (shade 1 gore, shade 2 dolje)


Cream blusher Bittersweet

Lip Gloss Shade 3



Što vas najviše zanima, želite li neku recenziju prije ostalih?

Vaša Nives



CONVERSATION

7 komentari:

  1. <3 obožavam. to je dovoljno za reći. stoje mi dvije palete (glamour days&nights) neotvorene za svaki slučaj ;D
    žao mi je što ti se razbilo, ali nisi puno propustila s tom bojom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I glamour days mi je na listi, super da i ti kažeš da valja :D

      Izbriši
  2. Mene zanima ovo kremasto rumenilo :D...mislim, ako smijem birati ;)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na prvu mi se čini izvrsno, lijepo je pigmentirano, dobra boja, čak je i trajno, još ga moram koji dan nositi da vidim hoće li mi se pojaviti čudovišta na licu od njega :)

      Izbriši
  3. Ne znam zašto još nisam kupila on njih, uvijek tako biva kada imam previše izbora :D

    OdgovoriIzbriši