Omiljeni proizvodi svibanj 2012. - a little make up obsessed

Omiljeni proizvodi svibanj 2012.

Danas je već 16. Lipanj, a ja tek pišem favorite za svibanj, no stalno sam u nekakvoj gužvi, pa samo malo previše zanemarivala blog, no valjda je sad tome konačno kraj :)

U prošlom mjesecu nisam baš ubacila nešto puno novih proizvoda, no ako gledamo kombinaciju novih i starih, najviše sam koristila i obožavala:

Payot Hydrofluide Intensive Hydrating Serum
Sundance mlijeko za sunčanje
The Body Shop body butter Dreams Unlimited
Aveo Berry odstranjivač laka za nokte
Essence Mojito Green
Essence Stay With Me longlasting lipgloss u nijansi 05 I Like Cotton Candy
MAC Girl About Town
Točkalica



Pa da vam napišem ukratko o svakom ponešto:

Payot Hydrofluide Intensive Hydrating Serum – izvrstan serum, bas fino nahrani kozu i ostavlja ugodan osjećaj. Koža mi što se tiče vlage u ovim proljetno/ljetnim mjesecima nije previše zahtjevna, pa mi je teško govoriti kakav će biti u periodu grijanja/hladnih vjetrova.



Sundance mlijeko za sunčanje – UVA/UVB zaštita, smiješna cijena, nije ljepljiv i miris kokosa. Pametnom dosta :D
Za ljeto uzimam jaču zaštitu, no za ovako, po gradu, kad praktički i nisam na Suncu, ovo mi je dosta ♥



The Body Shop body butter Dreams Unlimited. Kako nisam neka od opisivanja mirisa, prenijet ću vam što kažu veći stručnjaci od mene – sadrži ulja naranče, crni ribizl, cvijetove ljute zelene papričice, okićene cvijetovima irisa i drvenim notama cedra. U osnovi su note organske šećerne trske. Ono što vam JA mogu reći je da je to pravi, lagani ljetni, osvježavajući miris. Iako mi po zimi me bi bio dovoljno hidratantan, za ljetne uvjete mi je savršen! Inače je namijenjen normalnoj koži, no po ovom vremenu fino nahrani i suhu kožu mojih nogu.



Essence Mojito Green – preprekrasna boja koja me naprosto oduševila i najradije bi stalno imala taj lak na rukama. Sliku na noktima možete vidjeti ovdje.



Aveo Berry odstranjivač laka za nokte bez acetona - diiiivan proizvod, DIVAN!!! Mullerova robna marka, košta nekih 4-5 kn za količinu od 125 ml i predobar je! Skida lak k'o od šale, ne isušuje nokte i uz to još i fino miriši! Omiljen odstranjivač laka kojem se uvijek vraćam!




Essence Stay With Me longlasting lipgloss u nijansi 05 I Like Cotton Candy – srednje gusto sjajilo, smiješne cijene, meni savršene boje. Da je longlasting – pa baš i nije, ali to i ne očekujem od sjajila. Osim ako nije ljepljivo poput Lancome Juicy Tubes. A ovo to nije. Čime je ugodnije na usnama. Pa vi birajte što vam je draže.



MAC Girl About Town – moj favorit već mjesecima. Iako sam godinama preferirala sjajila, u zadnje vrijeme više volim ruževe. Pogotovo ovaj. Super izdržljiv, boja savršena. Već me zezaju prijatelji da će mi taj ruž postat trademark koliko ga nosim :D O njemu sam već pisala ovdje.

Točkalica – nije direktno make up proizvod, no morala sam ju ubaciti. Kupila sam ju tek neki dan i obožavam ju ♥ stalno bi radila nekakve točkice na noktima (obožavam točkice) i nije mi jasnozašto ju i prije nisam kupila. Ja sam kupila essence-ovu jer sam se sama sebi više gadila zbog odgađanja te kupnje, pa nisam htjela čekati još i dostavu iz Kine ili od kud bi već bila kad bi ju kupovala na eBay-u. Cijena – 15,90 kn, minimalno utrošeno vrijeme, a rezultat predobar. I'm in love. Seriously.
Rezultat točkanja ste mogi vidjeti ovdje.



To je više-manje to.

Imate li vi neke nove favorite?

Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari:

  1. lakić <3
    Cotton Candy imam i ja i baš je super sjajilo, najradije bi pokupovala sve nijanse :)

    OdgovoriIzbriši