MAC kolekcije - a little make up obsessed

MAC kolekcije

MAC u zadnje vrijeme izbacuje nove kolekcije takvom brzinom da mi je to stvarno teško sve pohvatati, ali ovo su kolekcije koje su me doslovno oborile s nogu i vrlo rado bi pokupovala skoro sve proizvode. Pa idemo redom:

MAC In Extra Dimension
Kolekcija se sastoji od Skinfinish, sjenila i kistova i meni je prepredivna!
Iz MAC-a kažu o ovoj kolekciji:
"Introducing a new liquid-powder hybrid formula with prismatic reflections thatinstantly sculpts, highlights and models the face to the desired effect – extra dimension. Two formulasto try: the three shades of Extra Dimension Skinfinish and the ten shimmering tints of ExtraDimension Eye Shadow. This cool, creamy, silky, near-fluid formula creates a luminous, visually arresting,well-defined finish. With the flawless, deft application of the 234 Split Fibre Eye Blending Brush andthe 128 Split Fibre Cheek Brush, these are your mediums. SHARE YOUR FUTURE."

Slijede slike:
Kolekcija je u SAD-u u podaji od 5. travnja, a u ostatku svijeta od svibnja 2012.

Izvor
MAC Tres Cheek

Kolekcija koja se, kako joj i ime govori, bavi rumenilima. Sastoji se od šest rumenila:
Pink Tea
Lovecloud
Peony Petal
Modern Mandarin
Immortal Flower
Full of Joy

i meni su sva prekrasna!Kolekcija je u SAD u prodaji od 5. travnja, a u ostatku svijeta od svibnja 2012.
Izvor


MAC Reel Sexy


Ovo je još jedna predivna kolekcija, a ljubiteljicama MAC-a će se posebno svidjeti što su repromote-ali (koja je hrvatska riječ za to?) jedan od najpopularnijih MSF-ova - Lightscapade.
Slijede sličice, govore više od riječi ♥Kolekcija je u SAD u prodaji od 5. travnja, a u ostatku svijeta od svibnja 2012.
Izvor

Vaša Nives

CONVERSATION

0 komentari:

Objavi komentar