Bourjois 10 days #14 - a little make up obsessed

Bourjois 10 days #14

Lak koji obožavam! Riječ je o prljavo rozoj boji sa sitnim shimmerom koji se vidi u bočici, ali moram primjetiti da ga na noktima baš i ne vidim, ali tako mi je možda čak i draže.


Lak sam kupila nekad prošlog proljeća i otada mi je jedan od najdražih lakova - pogotovo za dane kad ne znam koji bi lak nanijela na nokte ili kad ne znam kakvu ću kombinaciju imati na sebi jer ovo je jedna od onih boja koja paše gotovo na sve.

Ono što ovu liniju lakova čini posebnom je četkica.

Na prvu mi je bila malo čudna, no zapravo je njome jednostavno baratati i jedna je od boljih za savršeno uredno nalakirati nokte, što mi je i super kad sam u žurbi jer znam da neću "fulat".
Trajnost laka je pristojna, kako ga obično nanosim kad mi se ne da lakirat nokte, onda mi i potraje danima dok ta faza ne prođe :D Do sad je ta faza trajala najduže četiri dana i sva četiri dana je lak bio kao nov, uz base coat.
Nanosim ga u 2 sloja i s njima se postiže boja iz bočice (osim što se baš shimmer ne vidi). Imam ga već skoro godinu dana i nije se zgusnuo, što mu je isto plus. Sad čekam neku akciju u Kozmu, pa da kupim još kojeg.

Imate li vi koji lak iz te linije? Imate li kakvu preporuku?

Vaša Nives

CONVERSATION

4 komentari:

  1. imam zadimljeni plavi, mislim da je 17 ili 18 i osim krasne boje nemam lijepe riječi za ovaj brand... lak je strava, počevši od četkice (ok, možda bi trebalo proći period privikavanja) do trajnosti, koja se zna popeti i do pola dana :-p
    kriminalno loše za previsoku cijenu :-(
    možda tebi i potraje koji dan na noktima, nisu ni svačiji nokti isti, isto kao što ni isti miris ne miriše na svakom isto... ali meni ne šljaka :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu, vidiš, meni baš izdrži na noktima :) a tu boju koju ti imaš mjerkam već eko vrijeme :) no dobro kažeš, nisu svi nokti isti, a ni svaka boja ne traje jednako na noktima, pa može biti i od boje do boje :) a na četkicu sam se navikla iako mi je definitivno najdraža Rimmelova četkica i nova od Catrice :)

      Izbriši
  2. Jaako je lijepa bojica :) Mjerkala sam ih, ali nisam nešto luda za lakovima, skupim ih a ne koristim, a inače ne dajem više od 20tak kn za njih, mislim da su ovi više? Morat ću isprobati kad tad :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovi su više, ne znam točnu cijenu, ali sjećam se da je na Kozmo srijedi kad sam ga kupila bio oko 25-26 kn. Ako ih baš i ne koristiš, ne isplati se uzimat ih po punoj cijeni, ali ako bude neki popust, probaj svakako :)

    OdgovoriIzbriši