Nivea Visage Double Effect odstranjivač šminke s očiju - a little make up obsessed

Nivea Visage Double Effect odstranjivač šminke s očiju

Iako uglavnom ne koristim vodootporne maskare, uglavnom za skidanje šminke s očiju koristim ovakve dvofazne odstranjivače namijenjene skidanju vodootporne šminke.


Dvofazne odstranjivače koristim jer su najučinkovitiji - treba skinuti maskaru, tuš i sjenilo uz što manje trljanja i natezanja okoloočnog područja, a uz dvofazne odstranjivače to najlakše postignem.

Dvofazni odstranjivači se sastoje od dvije faze, uljne i vodene, a njihovim miješanjem (ili u ovom slučaju bolje rečeno mućkanjem) se dobiva tekućina koja bi trebala izvrsno ukljanjat make up (pišem "trebala" jer naravno ne rade svi odstranjivači taj posao jednako dobro).

Na deklaraciji piše:
"Nivea Double Effect losion brzo i temeljito uklanja izuzetno vodootpornu šminku. Njegujuća formula štiti i njeguje trepavice. Formula s 2 faze obogaćena je ekstrktom različka. Pogodan za osjetljivo područje oko očiju."

Moj dojam o ovom skidaču: skida šminku pristojno, no ne potpuno bez trljanja unatoč tome što najprije prislonim natopljenu blazinicu na kapak i trepavice da "rastopi". Što se tiče trepavica, ne vidim nikakav blagotvorni učinak na njih, no ni ne uzrokuje otpadanje, što mi je i važnije. Nosim leće i imam osjetljive oči, no ovaj skidač odgovara mojim očima - nema neugodnog peckanja kakvog je bilo od Baleinog dvofaznog skidača. Isto tako ne ostavlja onaj neugodan masni film što mi je isto važno.
Ovo nije prvi put da sam kupila ovaj skidač i sigurno ću ga kupiti opet jer radi ono što od njega očekujem: skida sav make up uz minimum trljanja (pomirila sam se s tim da bez trljanja ne ide), ne otpadaju mi trepavice od njega, ne ostavlja masni film i ne pecka.
Cijena ovog proizvoda je 26,99 kn u Kozmu za 125 ml.
Čime vi skidate šminku s očiju?

Vaša Nives

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Balea maramice za mješovitu kožu (plava varijanta) i eventualno kod više slojeva maskare micelarna tekučina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Garnier essentials grape water (zeleni) za normalnu i mješovitu kožu. Super mi skida čak i tuševe, al naravno ne bez malo trljanja, a i za cijelo lice ga koristim i ne isušuje mi kožu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Garnierov skidač šminke mi je bio baš baš loš, ali tonik mi je dobar, stvarno ne isušuje :D ♥

      Izbriši
    2. meni je super, koristim ga već duže vrijeme :)

      Izbriši