Merz Spezial maska za područje oko očiju - a little make up obsessed

Merz Spezial maska za područje oko očiju

Jedan od proizvoda koji redovito kupujem i isto tako redovito koristim je ova maska za područje oko očiju.


Uvoznik na deklaraciji kaže:
"Maska za intenzivnu njegu osjetljivog dijela - područja oko očiju. Sa hijaluronskom kiselinom i ekstraktima krastavca te s aktivnim kompleksom iz prirodne soje i rižinih peptida kao i mikro-ekstraktom alga. Stimulira metabolizam kože. Konture područja oko očiju su napete i koža izgleda osvježena. Bore su reducirane. Podočnjaci su smanjeni. Dermatološki i oftamološki testirano."

Što ja kažem: ovaj proizvod me oduševio i stvarno ga stalno kupujem i redovito koristim. Nemam (još) bora, pa je teško govoriti o tom "obećanju" uvoznika, ali koža oko očiju je vidljivo nahranjena i djeluje svježije. Po uputstvima na pakiranju bi masku trebalo nanijeti iznad i ispod vjeđa te pustiti da djeluje 10 minuta i nakon toga višak obrisati kozmetičkom maramicom. Osobno masku koristim svaku večer, a način stavljanja mi ovisi o raspoloženju ili osjećaju kože - nekad ju stavim samo u tankom sloju, umjesto kreme i lagano utrljam, a nekad ju ostavim u debljem sloju i pustim kožu da ju sama "popije". U tom slučaju ju ne ostavim samo 10 minuta nego ju pustim preko noći, pa što upije, upije (uglavnom upije sve) i ujutro se probudim njegovanog okoloočnog područja. Kao što sam već napisala, nije da baš imam bora, moj problem je više suho okoloočno područje, pa je za taj problem izvrsna. Što se tiče podočnjaka, čini mi se da malo djeluje i na njih, no s te strane od nje ne treba očekivati čuda.
Neke djevojke su se žalile da ih maska pecka kad ju nanesu, pa iz tog razloga preporučam nanošenje u ne prebogatom sloju i ne preblizu sluznici jer sam primjetila da je i mene peckala jednom prilikom kad sam ju onako junački, u malo prevelikoj količini stavila oko očiju.
Maska je pakirana u vrećicu koja je podijeljena na 4 manje vrećice od 1 ml. I ta jedna manja vrećica je dovoljna za nekoliko upotreba, tako da je maska itekako isplativa - 1 pakiranje košta 7,50 kn u Mulleru (samo ćete ju tamo naći).

Jeste li probale ovu masku? Kako se vama sviđa? Što vi koristite za područje oko očiju?

Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Ja sam luda za ovim maskama, kad dođem u Mueller trpam ih ko luda, nekad je moju mamu sram kad me vidi kako se ponašam, ali kad je ova maska pravo čudo! Imam sitne bore i doslovno nestanu! Čekam prave podočnjake jedno jutro da slikam prije i poslije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ova maska je pravo čudo! I ja ih uvijek natrpam i doživljavala sam sličnu reakciju moje mame :D Ali onda ju je i ona probala i sad ipak s više razumijevanja gleda na moju reakciju na tu masku u dućanu :D tim više što se stvarno razgrabe i to je stvarno s dobrim razlogom tako :)

      Izbriši