Favoriti 2017. - tijelo i kosa - a little make up obsessed

Favoriti 2017. - tijelo i kosa

Prošle godine sam isprobavala razne novitete, našla neke nove favorite, ali i voljela i neke stare proizvode. Kad je kosa u pitanju, više sam se oslanjala na neke svoje stare favorite dok sam za tijelo našla puno više novih proizvoda koji su me oduševili što nije ni čudo pošto imam fetiš na proizvode za njegu tijela.


Girlz Only šampon za suho pranje za brinete je moj višegodišnji favorit. Cjenovno povoljan, a efektom izvrstan. Uistinu osvježi kosu, ne matira ju i nema naporan miris. Recenziju možete pročitati u postu. 

Subrina Recept šampon za masnu kosu mi je jedan od najdražih šampona. Na bazi je kadulje i bez silikona, lijepo čisti kosu i vlasište, ne isušuje ju i ostavlja ju mekanom.

Balea krema za kosu s vodom kokosa je proizvod koji me oduševio. Svi uvijek hvale ovakve Baleine proizvode no ja ih nikad nisam kupovala ni isprobavala. Jedan trenutak ludila u dm-u je bio dovoljan da kupim ovo i ostanem oduševljena. Riječ je o hidratantnom proizvodu koji daje vlagu kosi (mojim suhim vrhovima to uvijek dobro dođe), a uz to, izvrstan je za oblikovanje kovrčave kose. Kovrče mi dugo nisu bile tako lijepe koliko su sada. 

Kerastase Discipline šampon bez sulfata je iz jedne od meni dvije najdraže Kerastase linije. Divan miris i njega, kosa je mekana, nahranjena, sjajna i disciplinirana te nije naelektrizirana. 


Kad je tijelo u pitanju, našla sam nekoliko novih favorita.

Decleor Peeling 1000 granula** je uistinu vrijedan pažnje. Koristi se na suhu kožu i tek onda se dodaje voda. Kako je na uljnoj bazi, ostavlja kožu posebno mekom, a savršeno poliranom. Uz to ima osvježavajuć miris i stvarno je jedan od najboljih pilinga koje sam koristila no mana mu je cijena, meni osobno previsoka za proizvod za tijelo koji se ispire.

Bio Beaute by Nuxe Svilenkasto ulje s korzikanskim citrusima* je moja velika ljubav. Trenutno trošim drugu bočicu, a ta sigurno neće biti zadnja. Riječ je o divnom mirisu, poput kolačića od limuna koji se dugo zadržava, a samo ulje divno njeguje neovisno o sezoni. 

Decleor hidratantno mlijeko za tijelo** je divno, lagano, hidratantno mlijeko predivnog laganog puderastog mirisa. Brzo se upija i izvrsno njeguje kožu. Volim ga koristiti i ujutro i navečer, miriše nekako comforting pa mi odgovara u svako doba dana.

REN Morroccan Rose ulje za tijelo** isto jako volim. Hranjivo ulje, idealno za osobe koje imaju suhu kožu. Bila bih sretnija da se mrvicu brže upija, ali i dalje se upija dovoljno brzo. Krasi ga predivan miris marokanske ruže pa ako volite takve mirise, pomirišite ga u Mulleru.


To je bilo ukratko to o mojim favoritima za njegu kose i tijela. Dijelimo li koji favorit? Koje proizvode ste vi voljele prošle godine? Imate li koju preporuku?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)
** iako radim u tvrtki koja je uvoznik i distributer za Decleor i REN, to nije utjecalo na moje mišljenje niti na recenziju proizvoda - jedina prednost koju sam imala jest da sam si kao PR uzorke sama odabrala proizvode koji su me interesirali i za koje sam mislila da bi mi mogli odgovarati.

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Super favoriti!
    P.S. Ovaj Subrina šampon nije na bazi koprive nego kadulje.. Ako dovoljno razumijem engleski.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pila čaj od koprive i napisala koprive umjesto kadulje, ispravljeno, hvala ti što si mi ukazala na to :)

      Izbriši
    2. Ma samo nisam htjela da se čitatelji zbune :-)

      Izbriši
  2. Slažem se u svemu,sve je odlično.Obožavam Nuxe i Kerastase proizvode.Nisam probala ovaj Recept šampon ali hoću jer mi se kosa brzo masti.Super post❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš mi je odlično došao tvoj post pošto sam u potrazi za novim suhim šamponom i šamponom za kosu. Inače uvijek koristim Batiste šampone, ali nisam baš zadovoljna verzijom za brinete. Ostavlja jak smeđi trag na kosi koji mi uvijek ostane na prstima pošto neprestano diram kosu. :) Što se tiče šampona za kosu, tek što sam otkrila svoj savršeni šampon od Balee (u svijetloplavom pakiranju) oni su odlučili ukinuti ga iz svog asortimana. :( Tako da ću svakako isprobati ovaj Subrinin. Sve slike su screen shoot-ane i čekaju red za kupovinu. ;)
    Karmen

    OdgovoriIzbriši