Favoriti mjeseca - studeni 2017. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - studeni 2017.

Prošli mjesec su favoriti kod mene bili uglavnom u znaku noviteta, nekad se jednostavno dogodi da se nađe nekoliko genijalnih proizvoda, a ima mjeseci kad me se ništa od noviteta ne dojmi dovoljno da bi se našli u ovoj kategoriji. Stvarno se našlo divnih proizvoda prošli mjesec kod mene i zaslužili su biti spomenuti.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling mi je postao jedan od najdražih kozmetičkih proizvoda. Riječ je o kemijskom pilingu koji u potpunosti oguli kožu s vaših stopala i otkrije divna stopala, meka poput bebinih. Detaljnu recenziju sam pisala u ovom postu pa vas upućujem na njega za više dojmova. 

Narciso Rodriguez Fleur Musc je miris u koji sam se zaljubila na prvu, no nisam ga isti tren kupila, a kad sam se ipak odlučila na kupnju, nisam ga mogla naći nigdje u Zagrebu jer je bio rasprodan i već je mjesecima pisalo "uskoro opet u prodaji" no taj "uskoro" nikako nije dolazio. Već sam se pomirila s time da ću ili morati naručiti 100 ml s neta (jer manje pakiranje nisam našla na stanicama koje dostavljaju nama) ili da ga neću imati, ali onda sam otišla službeno u Varaždin i u varaždinskom Mulleru naišla na njega ♥ Moram li i reći da sam ga istog trena uzela s police i odnijela na blagajnu? :)
Iako ovo nije zimski miris, toliko dugo sam ga htjela da sam ga i najčešće koristila prošlog mjeseca i jednostavno ga obožavala prošlog mjeseca ♥

Afrodita Hydra Patch ampule za hidrataciju* su se isto našle među mojim favoritima. Prošlog mjeseca su temperature pale, grijanje je jače pa je i opasnost od dehidracije veća. Početkom mjeseca sam bila i nekoliko dana u Sloveniji i tada sam boravila dosta na otvorenom (i hladnom i vjetrovitom vremenu) i koža mi je ipak malo dehidrirala. Ove ampule su riješile tu dehidraciju. Osobno mi jedna ta ampula traje za dva korištenja. Iako nisu "jake" kao profesionalni proizvodi, ovo je stvarno dobar proizvod. 

Maybelline Age Rewind korektor sam naručila prije nekog vremena s Feelunique, a drago mi je vidjeti da je odnedavno opet dostupan kod nas. Ovo je poprilično lagan korektor, ali dobrog prekrivanja. Ne uvlači se u borice oko očiju i ovo mi je uz Maybelline Fit Me definitivno najbolji drogerijski korektor. 


Balea Krema za kosu s kokosovom vodicom me oduševila. Moja kosa je prirodno kovrčava, suha, a opet, s masni(ji)m vlasištem. Tražila sam proizvod koji će mi olakšati stiliziranje kose i definirati kovrče. Neovisno o tome ravnam li kosu ili ju ostavljam prirodnom, ova krema mi savršeno odgovara! Hrani kosu, lijepo je zaglađena, a posebno me oduševljava kad kosu ostavljam prirodnom - prekrasno definira kovrče.

Thalgo Hydra Marine 24h krema za lice** mi je potpuno otkriće. Iako sam bila u mogućnosti puno prije isprobati ovu kremu, nisam - ne znam zašto. Krema ima predivan miris i teksturu, ali ono što me oduševljava je djelovanje. Hidratizira savršeno, no ono što me oduševilo uz to je što koža nakon korištenja djeluje baš svježe. Krema obećava radiance, ali nisam to očekivala od jedne hidratantne kreme pa me se zato dojmilo što ju stvarno pruža.

Burberry sjenilo u nijansi Rosewood je (bilo) jedno od meni najdražih sjenila no u zadnje vrijeme sam ga zanemarila zbog oveće kolekcije. Kad sam reorganizirala kolekciju sam ga se sjeila i opet ga počela koristiti i sjetila se zašto mi se tako sviđa. Divna tekstura i boja koja super izgleda bilo da ju nanosim samostalno (kad je u igri jednostavan jutarnji make up) ili u kombinaciji s drugim sjenilima.

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Dijelimo li dojmove? Imate li vi kakvu preporuku?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)
** iako radim u tvrtki koja je uvoznik i distributer za Thalgo, to nije utjecalo na moje mišljenje niti na recenziju proizvoda.

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Odmah naručujem ovaj Holika Holika piling! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Isto sam se mesecima dvoumila oko kupovine Narcisa, ali nisam mogla da mu odolim :))) U Srb ga ima u Sephori uvek, cisto da znas...

    OdgovoriIzbriši